Dolfijn vakanties

- Kerstcruise Poseidon (Duitsland) -

kerstreisbootreis     Informatie over Duitsland
Heen:
Terug:
Aantal dagen:
Soort reis:
21-12-18
27-12-18
7
bootreis
Reissom:
Groepsgeld:
Deeln. ann. reg:
Zakgeldadvies:1159,00
110,00
53,00
80,00

max. aantal deelnemers: 10
max. aantal begeleiders: 2
Vertrektijd: 8:30 uur
Tijd terug: 14:00 uur
Vertrek/aankomst: Arnhem Rijnkade
Al jaren een erg populaire kerstreis bij Dolfijn. Veel reizigers genoten al van de mooie route, het uitzicht vanaf de boot en de leuke uitstapjes aan de wal. En laten we vooral de geweldige kerstdiners niet vergeten. Wat een heerlijke reis!

Programma (onder voorbehoud)
1e dag Tussen 08.00 en 09.00 uur kunt u inschepen in Arnhem. Op de loopplank is de gezellige sfeer aan boord al merkbaar. Om 09.30 uur wordt het anker gelicht en varen wij over de Rijn naar Krefeld.
2e dag Tijdens het ontbijt varen we naar Keulen. Hier zijn wel 6 kerstmarkten! We nemen uiteraard een kijkje bij het pronkstuk van de stad; de Keulse Dom.
3e dag Onderweg naar Andernach passeren we het Zevengebergte en Bonn, de oude hoofdstad van West-Duitsland. Andernach is een van de oudste stadjes van Duitsland.
4e dag Onze volgende stop is Koblenz waar de Moezel in de Rijn stroomt. We hebben lekker lang om van de stad te genieten en 's avonds kunt u naar de kerstmis in de Liebfraukirche. Terug aan boord staat de warme chocolademelk voor u klaar.
5e dag We varen nog een stukje de Rijn op via de Loreley naar Boppard. Als wij dit gezellige stadje verkennen, maakt het keukenpersoneel een heerlijk kerstdiner klaar waar we 's avonds van genieten.
6e dag Via Bonn en Keulen varen we naar Düsseldorf. Hier is een gezellige Altstadt en een wandeling over de Rijnpromenade bevelen we van harte aan!
7e dag Na de lunch legt de Poseidon weer aan in Arnhem aan de Rijnkade. Hier gaan we rond 14.00 uur van boord.

MPS Poseidon
- verblijf in 2-persoonshutten
- in de hut: douche, toilet, tv, airco, klein bureau en grote ramen. Overdag wordt een van de bedden (door het personeel) opgeklapt en het andere bed omgebouwd tot een bankje.
- salon, lounge, bar, restaurant, receptie en souvenirwinkeltje. De hutten zijn vanaf de andere dekken via een trap of trapje bereikbaar.
- regelmatig livemuziek aan boord

Maaltijden
Alle maaltijden worden aan boord gebruikt. Voor de kerstdiners wordt nette kleding op prijs gesteld.
Leeftijd deelnemers: vanaf 16 jaar

Reisdocument
Geldig paspoort of geldige Nederlandse identiteitskaart

Vertrek en aankomst
Arnhem Rijnkade, u moet hier op eigen gelegenheid naar toe komen en van hieruit op eigen gelegenheid naar huis reizen.
Aan boord: 10.00 uur
Terug: ong.14.00 uur

Op onze reizen worden foto's en soms filmpjes gemaakt. Deze worden gebruikt voor het reisverslag en mogelijk ook voor onze reisgidsen, website, nieuwsbrieven en social media. Als u daar bezwaar tegen heeft, neemt u dan zo snel mogelijk contact met ons op.


Deze reis staat ook Nieuws voor Dolfijn reizigers.


Klik hier voor Belangrijke Informatie die van toepassing kan zijn op deze reis.

 

© Copyright Stichting Dolfijn Vakanties. Alle rechten voorbehouden.
Niets op deze website mag worden verveelvuldigd of openbaar gemaakt worden door middel van druk, kopie, digitale publicatie, social media of op welke andere wijze ook zonder voorafgaande toestemming van Stichting Dolfijn Vakanties.

SGR- Contact ANVR calamiteitenfonds naar vorige pagina naar beginpagina gids aanvragen aanmeldingsformulier online stuur een email naar boven YouTube