Dolfijn vakanties

- Dagje Uit kerstmarkt Dordrecht (Nederland) -

kerstreistreinreis     
Heen:
Terug:
Aantal dagen:
Soort reis:
15-12-18
15-12-18
1
dagtocht
Reissom:
Zakgeldadvies:

79,00
15,00

max. aantal deelnemers: 15
max. aantal begeleiders: 3
Vertrektijd: 10:00 uur
Tijd terug: 17:00 uur
Vertrek/aankomst: Utrecht P+R Westraven, Griffioenlaan 1b
Van 14 t/m 16 december wordt in Dordrecht de grootste kerstmarkt van Nederland georganiseerd. U kunt met Dolfijn op zaterdag 15 december dit spektakel meemaken.
In de mooie binnenstad staan honderden kramen op en rond o.a. de Groenmarkt, de Voorstraat, de Vismarkt en het Stadhuisplein met kerstspullen en lekkere dingen om te eten en drinken. Er treden ook koren op die op de winterterrassen kerstliedjes zingen. In de Grotekerkstuin staat een levende kerststal en het kersttheater. Verderop staat een kerstijsbaan waar ook schaatsen te huur zijn. De kerstmarkt van Dordrecht is niet alleen de grootste van Nederland, maar is ook uitgeroepen tot een van de vijf mooiste van ons land. Het hele centrum is mooi versierd en er hangen honderden lichtjes. Naast de kerstmarkt zijn natuurlijk ook alle winkels in het centrum open, dus als u op zoek bent naar een kerstcadeautje, dan is de kans dat u daarvoor slaagt heel groot!Gaat u mee met Dolfijn kerstshoppen (alleen kijken mag natuurlijk ook!)

Deze dagtocht kost € 79,-


Dat is inclusief:
- vervoer van een van de opstapplaatsen naar de kerstmarkt en terug
- kosten voor de begeleiding
- koffie of thee met wat lekkers
- lunch

U kunt opstappen in: Den Haag of Utrecht. Afhankelijk van het aantal deelnemers gaan we met een bus, busjes of de trein naar Dordrecht.
Voor groepen vanaf 7 personen maken wij een eigen opstapplaats, hier kan een toeslag voor gerekend worden.

Bijzonderheden
U moet voor deze dagtocht goed ter been zijn. Op deze dagtocht is geen loophulp en/of een loophulpmiddel (rollator/rolstoel) mogelijk, de begeleiding kan ook GEEN arm geven. Op de kerstmarkt is het heel druk. U kunt kiezen of u met een groepje onder begeleiding de kerstmarkt bezoekt of (als u dat kan en mag) dat u zonder begeleiding over de kerstmarkt gaat lopen. De begeleiding vertelt u dan waar het ontmoetingspunt is voor de terugreis. De begeleiding kan op deze dagtocht uw zakgeld of medicatie niet in beheer houden.

Annuleringsregeling
Bij annulering met geldige reden krijgt u uw geld terug.
Bij annulering met ongeldige reden en te laat komen of niet komen opdagen gelden de volgende voorwaarden:
tot 6 weken voor vertrek: geen kosten
van 6 weken tot 4 weken voor vertrek: € 10,- *
van 4 weken tot 1 week voor vertrek: 50% *
vanaf 1 week voor vertrek: 100%
*=verhoogd met € 10,- administratiekosten.

Op onze reizen en dagtochten worden foto's en soms filmpjes gemaakt. Deze worden gebruikt voor het reisverslag en mogelijk ook voor onze reisgidsen, website, nieuwsbrieven en social media. Als u daar bezwaar tegen heeft, neemt u dan zo snel mogelijk contact met ons op.


Deze dagtocht staat ook in Nieuws voor Dolfijn reizigers.
Klik hier voor Belangrijke Informatie die van toepassing kan zijn op deze reis.

 

© Copyright Stichting Dolfijn Vakanties. Alle rechten voorbehouden.
Niets op deze website mag worden verveelvuldigd of openbaar gemaakt worden door middel van druk, kopie, digitale publicatie, social media of op welke andere wijze ook zonder voorafgaande toestemming van Stichting Dolfijn Vakanties.

SGR- Contact ANVR calamiteitenfonds naar vorige pagina naar beginpagina gids aanvragen aanmeldingsformulier online stuur een email naar boven YouTube