Dolfijn vakanties

- Kerstreis Barcelona & Costa Brava (Spanje) -

nieuwkerstreisbusexcursiereis     Informatie over Spanje
Heen:
Terug:
Aantal dagen:
Soort reis:
22-12-18
29-12-18
8
busexcursiereis hotel
Reissom:
Groepsgeld:
Deeln. ann. reg:
Zakgeldadvies:1079,00
100,00
49,00
90,00

max. aantal deelnemers: 8
max. aantal begeleiders: 2
Wisselpunt: Zeddam (Oad)
Vertrek/aankomst: een van de opstapplaatsen uit het opstapsysteem van Oad
Feliz Navidad! Dat is: “fijne kerstdagen” in het Spaans. We gaan heerlijk Kerstmis vieren aan de Costa Brava. Vanuit het hotel in Santa Susanna bij Malgrat de Mar bezoeken we 2x Barcelona en maken we tijdens de mooie uitstapjes kennis met de onbekende omgeving. De Costa Brava is vooral bekend van de zomervakanties, maar ook in december is er veel te zien!

Programma (onder voorbehoud), een uitgebreide beschrijving leest u op onze website
1e dag U vertrekt vanuit een van de opstapplaatsen naar het wisselpunt waar u uw medereizigers en begeleiding ontmoet. We overnachten in Frankrijk.
2e dag Na het ontbijt rijden we verder en komen in de middag bij ons hotel aan.
3e dag Barcelona. Onder leiding van een Nederlands sprekende gids bezoeken we de bekende Ramblas en zien we de Sagradia Familia. We wandelen door de wijk Barrio Gótico en we kunnen op eigen gelegenheid de stad verkennen. Vanavond staat er een heerlijk galadiner voor ons klaar.
4e dag Op Eerste Kerstdag maken we een mooie tocht langs de kust. Via Tossa de Mar rijden we naar Sant Feliu de Guíxols waar we over de boulevard kunnen slenteren. In het hotel genieten we van een galalunch. ’s Middags kunnen we een strandwandeling maken of meedoen aan een van de activiteiten die het hotel organiseert.
5e dag We kunnen uitslapen en op het gemakje brunchen. In de middag gaan we naar het theatermuseum van Salvador Dali. Deze kunstenaar maakte bijzondere kunstwerken. Daarna rijden we naar het hotel waar weer een heerlijk dinerbuffet klaar staat.
6e dag We rijden naar de berg Montserrat waar een schitterend klooster gebouwd is. Daarna rijden we voor de tweede keer naar Barcelona waar we kunnen winkelen, en een wandeling maken.
7e dag Helaas moeten we Spanje weer verlaten. We overnachten in Frankrijk.
8e dag Vanuit ons overnachtingshotel brengt de bus u weer naar het wisselpunt, waar u na de afscheidsmaaltijd rond 17.00 uur afscheid neemt van de anderen van de groep. Een andere bus brengt u weer naar uw uitstapplaats.

Hotel Florida Park
- ligging aan de boulevard, dichtbij het strand en 1 km van het centrum
- verblijf in 2-persoonskamers met tv en badkamer met bad of douche en toilet
- receptie, lounge, bar, lift en restaurant
- tegen betaling spa met binnenzwembad, sauna en bubbelbad
- regelmatig entertainment

Maaltijden
Ontbijt en diner in het hotel. Lunchen in of buiten het hotel. Voor de kerstdiners en kerstlunch wordt nette kleding op prijs gesteld.

Reisdocument: geldig paspoort of geldige Nederlandse identiteitskaart


Vertrek en aankomst
Verschillende opstapplaatsen in Nederland.
U moet zelfstandig in de bus kunnen reizen van uw opstapplaats naar het wisselpunt en terug. In de bus zit tot het wisselpunt en van het wisselpunt tot de uitstapplaats geen Dolfijnbegeleiding. U ontmoet uw reisbegeleiding op het wisselpunt. U stapt in de vroege ochtend op, de uitstaptijd is in de avond. Hoe verder u van het wisselpunt af woont, des te eerder moet u opstappen en des te later stapt u uit. De exacte opstaptijd ontvangt u 1 week voor vertrek.

Bijzonderheden:
Wij hebben deze reis ingekocht bij Oad. U maakt deze reis samen met andere toeristen. Dat houdt in dat u samen met hen in de bus reist en het programma doet. Tijdens deze reis gaat u vaak in en uit de bus en worden er bijna elke dag uitstapjes gemaakt. U moet voor deze reis goed ter been zijn en geen loophulp nodig hebben. Op deze reis is een beperkt aantal eenpersoonskamers beschikbaar.

Op onze reizen worden foto's en soms filmpjes gemaakt. Deze worden gebruikt voor het reisverslag en mogelijk ook voor onze reisgidsen, website, nieuwsbrieven en social media. Als u daar bezwaar tegen heeft, neemt u dan zo snel mogelijk contact met ons op.


Deze reis staat ook Nieuws voor Dolfijn reizigers

Klik hier voor Belangrijke Informatie die van toepassing kan zijn op deze reis.

 

© Copyright Stichting Dolfijn Vakanties. Alle rechten voorbehouden.
Niets op deze website mag worden verveelvuldigd of openbaar gemaakt worden door middel van druk, kopie, digitale publicatie, social media of op welke andere wijze ook zonder voorafgaande toestemming van Stichting Dolfijn Vakanties.

SGR- Contact ANVR calamiteitenfonds naar vorige pagina naar beginpagina gids aanvragen aanmeldingsformulier online stuur een email naar boven YouTube