Dolfijn vakanties

- Lang weekend Fun Pop (Nederland) -

niet in prijs verhoogdbusjesreis     
Heen:
Terug:
Aantal dagen:
Soort reis:
24-05-19
27-05-19
4
busjesreis bungalow
Reissom:
Groepsgeld:
Deeln. ann. reg:
Zakgeldadvies:575,00
50,00
26,00
40,00

max. aantal deelnemers: 18
max. aantal begeleiders: 4
Vertrektijd: 13:30 uur
Tijd terug: 12:30 uur
Vertrek/aankomst: Utrecht Transferium Westraven aan de A12
Funpop is hét openluchtfestival voor mensen met een verstandelijke beperking en anderen. Ga je mee genieten van (onder voorbehoud): Tino Martin, Danny de Munck, Wipneus en Pim, Lange Frans, Wolter Kroes en veel andere artiesten?


Programma (onder voorbehoud).
1e dag Vanuit Utrecht rijden we naar Reuver. We verkennen het park en als u wilt, kunt u even gaan zwemmen.
2e dag Na het ontbijt gaan we naar Funpop. Op het terrein van Funpop is van alles te doen. Natuurlijk treden er de hele dag artiesten op, maar er is ook een schminktent, de silent disco waar u lekker kunt dansen met een koptelefoon en er staan eet- en drinkkraampjes. Het festival duurt tot 18.00 uur. Daarna rijden we terug naar onze bungalows en halen lekker Chinees in huis. Bij lekker weer, kunnen we heerlijk op het terras in de tuin eten.
3e dag Onze 2e dag Funpop, muziek, dans en nog veel meer! Ook vandaag is het meezingen, dansen en plezier hebben geblazen. We eten wat lekkers tussen de middag en zien misschien wel onze favoriete artiest. Ook vandaag stopt het festival om 18.00 uur. We gaan op het gemakje terug en genieten in de busjes nog lekker na van 2 dagen Funpop.
4e dag Na het ontbijt rijden we naar Utrecht terug. Bij het ontbijt kunt u zelf een lunchpakketje maken, waar de begeleiding u natuurlijk graag mee helpt.

Bungalowpark Landal De Lommerbergen
- ligging op ong. 3 km van Reuver, dicht bij de Duitse grens
- verblijf in 2-persoonskamers in 8-persoons bungalows
- woonkamer met tv, open keuken, badkamer met bad en toilet, badkamer met douche, apart toilet, terras met tuinmeubelen
- restaurants, Grandcafé, snackbar, ParkShop
- subtropisch waterparadijs met glijbaan, bubbelbaden, golfslagbad, zwemmersbar
- openluchtzwembad, bowling, midgetgolf, boogschietbaan, fietsverhuur, kinderboerderij

Maaltijden
Het ontbijt en de lunch verzorgen we samen of we lunchen onderweg tijdens de uitstapjes. ’s Avonds eten we in een restaurant, halen een keer eten in huis of gaan zelf kokkerellen.

Reisdocument
Geldig paspoort of geldige Nederlandse identiteitskaart

Bijzonderheden
U moet voor deze reis goed ter been zijn en goed tegen drukte kunnen, want op Funpop kan het druk zijn, Op deze reis is geen loophulp en/of een loophulpmiddel mogelijk. Wij geven u telefonisch graag meer informatie hierover. Op deze reis zijn geen eenpersoonskamers beschikbaar. Vanwege de beperkte kastruimte mag u uw bagage NIET in een koffer meenemen. U neemt uw bagage mee in een tas.Klik hier voor Belangrijke Informatie die van toepassing kan zijn op deze reis.

 

© Copyright Stichting Dolfijn Vakanties. Alle rechten voorbehouden.
Niets op deze website mag worden verveelvuldigd of openbaar gemaakt worden door middel van druk, kopie, digitale publicatie, social media of op welke andere wijze ook zonder voorafgaande toestemming van Stichting Dolfijn Vakanties.

SGR- Contact ANVR calamiteitenfonds naar vorige pagina naar beginpagina gids aanvragen aanmeldingsformulier online stuur een email naar boven YouTube