Dolfijn vakanties

- Riviercruise door 4 provincies (Nederland) -

nieuwbootreis     
Heen:
Terug:
Aantal dagen:
Soort reis:
30-05-19
05-06-19
7
bootreis
Reissom:
Groepsgeld:
Deeln. ann. reg:
Zakgeldadvies:975,00
95,00
44,00
75,00

max. aantal deelnemers: 10
max. aantal begeleiders: 2
Vertrektijd: 9:00 uur
Tijd terug: 14:00 uur
Vertrek/aankomst: Arnhem Rijnkade
INFO De laatste vrije plaats is op aanvraag.
Nederland is een waterland en dat gaat u tijdens deze reis op een ontspannen manier zien, namelijk vanaf het water! We varen door 4 provincies en krijgen ons land vanaf het water te zien. Natuurlijk gaan we elke dag aan wal en kunnen leuke dingen doen. We bezoeken leuke steden zoals Sneek, Medemblik, Hoorn en Wijk bij Duurstede. Ook aan boord vindt u alles voor een heerlijke vakantie!

Route (onder voorbehoud)
1e dag Om 9.00 uur schepen we in en varen naar Deventer. Deze Hanzestad heeft een mooi, historisch centrum met smalle straatjes en gezellige pleinen.
2e dag We varen langs Zwolle en Kampen naar Lemmer. Hier liggen veel boten van watersporters die graag over de Friese wateren en het IJsselmeer varen.
3e dag Vandaag gaat de route naar Sneek waar we van boord gaan en het mooie centrum bezoeken. Daarna varen we verder naar Harlingen.
4e dag Over het IJsselmeer gaan we naar Stavoren, een van de oudste steden van Friesland. Daarna steken we het IJsselmeer over en varem naar Medemblik het kleinste stadje van West-Friesland. Laat u niet voor de gek houden....West-Friesland is een streek in Noord-Holland!
5e dag We varen verder naar Enkhuizen, een leuke stad aan het IJsselmeer. We maken een wandeling door het centrum voordat we verder naar Hoorn varen. Ook hier gaan we van boord. Aan de mooie, oude gebouwen zie je dat dit een belangrijke havenstad geweest is.
6e dag Over o.a. de Lek varen we naar Wijk bij Duurstede waar we de mooie binnenstad bezoeken.
7e dag Helaas varen we alweer naar Arnhem waar we aan het begin van de middag aankomen. Na de lunch gaan we rond 14.00 uur weer van boord.

MPS Horizon
- 80 m lang schip met o.a. promenadedek met salon, bar, dansvloer, restaurant, receptie en souvenirwinkel
- zonnedek met terras en ligstoelen
- verblijf in 2-persoonshutten met badkamer met douche en toilet
- Overdag wordt 1 bed opgeklapt tot bank.

Reisdocument
Geldig paspoort of geldige Nederlandse identiteitskaart

Bijzonderheden
Op deze reizen is zeer beperkt loophulp mogelijk, per reis is binnen de Dolfijngroep 1 rollatorgebruiker toegestaan. De rollator mag alleen aan de wal gebruikt worden. U moet voor deze reizen minimaal een half uur in een redelijk tempo goed kunnen lopen (ook met rollator) en kunnen traplopen. Op deze reis zijn geen eenpersoonshutten beschikbaar. De ruimte in de hutten is beperkt, een hut aan boord is kleiner dan een hotelkamer. Ook de badkamer is kleiner dan in een hotel. De route kan afwijken van wat er beschreven is.Klik hier voor Belangrijke Informatie die van toepassing kan zijn op deze reis.

 

© Copyright Stichting Dolfijn Vakanties. Alle rechten voorbehouden.
Niets op deze website mag worden verveelvuldigd of openbaar gemaakt worden door middel van druk, kopie, digitale publicatie, social media of op welke andere wijze ook zonder voorafgaande toestemming van Stichting Dolfijn Vakanties.

SGR- Contact ANVR calamiteitenfonds naar vorige pagina naar beginpagina gids aanvragen aanmeldingsformulier online stuur een email naar boven YouTube