Dolfijn vakanties

- Rijn-Moezelcruise (Duitsland) -

bootreis     Informatie over Duitsland
Heen:
Terug:
Aantal dagen:
Soort reis:
20-06-19
26-06-19
7
bootreis
Reissom:
Groepsgeld:
Deeln. ann. reg:
Zakgeldadvies:1099,00
95,00
50,00
75,00

max. aantal deelnemers: 10
max. aantal begeleiders: 2
Vertrektijd: 9:00 uur
Tijd terug: 14:00 uur
Vertrek/aankomst: Arnhem Rijnkade
Op deze cruise ziet u het mooiste van de Rijn en de Moezel. U vaart langs bekende plaatsen zoals Koblenz, Cochem en Keulen. Aan boord kunt u genieten van de lekkere maaltijden en het zonnedek.

Route
1e dag Om 9.00 uur schepen we in en varen naar Düsseldorf. Hier vindt u het mooie centrum en de gezellige Rijnpromenade.
2e dag Al vroeg vertrekken we uit Düsseldorf. We varen langs het Zevengebergte naar Königswinter, een van de leukste stadjes aan de Rijn.
3e dag Vandaag gaat de route via Koblenz naar Boppard met de mooie Rijnboulevard. We maken een wandeling over de boulevard en door het oude centrum.
4e dag We varen stroomafwaarts naar Koblenz en gaan linksaf de Moezel op naar Cochem. Dit is een van de bekendste plaatsen aan de Moezel, met hoog op de berg het mooie slot. Het is heerlijk om door het centrum te lopen op zoek naar leuke souvenirs.
5e dag Vandaag varen we terug naar Koblenz waar we de stad kunnen bezoeken. In Koblenz komen de Moezel en de Rijn samen wat goed te zien in op de Deutsche Ecke.
6e dag Als we in Keulen aanleggen, kunnen we de autovrije binnenstad bekijken met de beroemde Domkerk. Het is heerlijk om op een terrasje wat te drinken, wat dacht u van een plaatselijk biertje?
7e dag Helaas varen we alweer naar Arnhem waar we aan het begin van de middag aankomen. Na de lunch gaan we rond 14.00 uur weer van boord.

MPS Horizon
- 80 m lang schip met o.a. promenadedek met salon, bar, dansvloer, restaurant, receptie en souvenirwinkel
- zonnedek met terras en ligstoelen
- verblijf in 2-persoonshutten met badkamer met douche en toilet
- Overdag wordt 1 bed opgeklapt tot bank.

Reisdocument
Geldig paspoort of geldige Nederlandse identiteitskaart

Bijzonderheden
Op deze reizen is zeer beperkt loophulp mogelijk, per reis is binnen de Dolfijngroep 1 rollatorgebruiker toegestaan. De rollator mag alleen aan de wal gebruikt worden. U moet voor deze reizen minimaal een half uur in een redelijk tempo goed kunnen lopen (ook met rollator) en kunnen traplopen. Op deze reis zijn geen eenpersoonshutten beschikbaar. De ruimte in de hutten is beperkt, een hut aan boord is kleiner dan een hotelkamer. Ook de badkamer is kleiner dan in een hotel. De route kan afwijken van wat er beschreven is.Klik hier voor Belangrijke Informatie die van toepassing kan zijn op deze reis.

 

© Copyright Stichting Dolfijn Vakanties. Alle rechten voorbehouden.
Niets op deze website mag worden verveelvuldigd of openbaar gemaakt worden door middel van druk, kopie, digitale publicatie, social media of op welke andere wijze ook zonder voorafgaande toestemming van Stichting Dolfijn Vakanties.

SGR- Contact ANVR calamiteitenfonds naar vorige pagina naar beginpagina gids aanvragen aanmeldingsformulier online stuur een email naar boven YouTube