Dolfijn vakanties

- Grandrupt de Bains (Frankrijk) -

excursiereisniet in prijs verhoogdbusjesreis     Informatie over Frankrijk
Heen:
Terug:
Aantal dagen:
Soort reis:
20-07-19
27-07-19
8
busjesreis bungalow
Reissom:
Groepsgeld:
Deeln. ann. reg:
Zakgeldadvies:1099,00
100,00
50,00
80,00

max. aantal deelnemers: 7
max. aantal begeleiders: 2
Vertrektijd: 9:00 uur
Tijd terug: 16:30 uur
Vertrek/aankomst: Utrecht Transferium Westraven aan de A12
Deze bijzondere reis naar de mooie Vogezen staat al lang in onze reisgids. U gaat genieten van het platteland, de heuvels, het bos en mooie uitzichten. Maar er is ook veel te doen. Zo kunnen we tijdens een wandeling herten tegenkomen! Harriët, de Nederlandse eigenaresse van boerderij Entre les Sources heeft er een gezellig groepshuis van gemaakt. Samen met haar maakten wij een leuk programma.


Programma (onder voorbehoud)
1e dag Vanuit Utrecht rijden we naar de boerderij. Bij aankomst beginnen we met een drankje en taart.
2e dag Na het ontbijt kunnen we kiezen: gaan we naar Parc Adventure waar in een natuurpark verschillende doolhoven zijn uitgezet of bezoeken we het Lucky Luke pretpark Fraipertuis?
3e dag Vandaag is de streekmarkt in Saint Loup, hier zijn veel streekproducten te koop. We drinken koffie in een typisch Frans café. ’s Middags krijgen we een rondleiding in de snoepjesfabriek in Darney en wat denkt u? Natuurlijk mogen we ook proeven!
4e dag Met het busje trekken we er weer op uit. We kunnen naar de beroemde berg Ballon d’Alsace of naar de stad Epinal. ’s Avonds gaan we lekker barbecueën.
5e dag Liefhebbers kunnen vanochtend met Harriët fruit plukken waarvan jam gemaakt wordt. Daarna gaan we in een open kar achter een tractor het bos in en eten een hapje eigen gemaakte producten bij een Franse Boer.
6e dag Na het ontbijt maken we een wandeling door het bos met sport- en spelopdrachten. We picknicken in het bos. Daarna kunnen we een geitenboerderij bezoeken.
7e dag Met het busje rijden we naar Plombières les Bains, een mooie stad met een miniaturenpark. Deze stad is bekend om het lekkere ijs.
8e dag Na het ontbijt nemen we afscheid en rijden we terug naar Utrecht.

Boerderij Entre les Sources
- ligging op 35 km van Epinal en 600 km van Utrecht in een bosrijke, heuvelachtige omgeving
- verblijf in 2- en 3-persoonskamers op de 1e en 2e etage. Gezamenlijke badkamers.
- woon-eetkamer en overdekt terras, recreatiezaal met tv met Nederlandse zenders
- grote tuin, groentekas, kampvuurplaats, tafeltennistafel en schommels
- achter de boerderij is een kleine camping
- bosmeer om in te zwemmen op 8 km

Maaltijden
Ontbijt en diner (met veel verse groente uit eigen tuin) in de boerderij. Lunchen doen we onderweg, in de boerderij of we nemen een lunchpakket mee dat we zelf bij het ontbijt maken.

Reisdocument
Geldig paspoort of geldige Nederlandse identiteitskaart

Bijzonderheden
U moet voor deze reis goed ter been zijn, kunnen traplopen en minimaal een half uur in een redelijk tempo zelfstandig kunnen lopen. Op deze reis is geen loophulp en/of een loophulpmiddel mogelijk. Wij geven u telefonisch graag meer informatie hierover. Op deze reis is een beperkt aantal eenpersoonskamers beschikbaar. Toeslag € 75,-. Vanwege de beperkte bagageruimte mag u uw bagage NIET in een koffer meenemen. U neemt uw bagage mee in een tas, koffers kunnen door de reisbegeleiding geweigerd worden.

Klik hier voor Belangrijke Informatie die van toepassing kan zijn op deze reis.

 

© Copyright Stichting Dolfijn Vakanties. Alle rechten voorbehouden.
Niets op deze website mag worden verveelvuldigd of openbaar gemaakt worden door middel van druk, kopie, digitale publicatie, social media of op welke andere wijze ook zonder voorafgaande toestemming van Stichting Dolfijn Vakanties.

SGR- Contact ANVR calamiteitenfonds naar vorige pagina naar beginpagina gids aanvragen aanmeldingsformulier online stuur een email naar boven YouTube