Dolfijn vakanties

- Bretagne (Frankrijk) -

nieuwbusexcursiereis     Informatie over Frankrijk
Heen:
Terug:
Aantal dagen:
Soort reis:
21-06-19
28-06-19
8
busexcursiereis hotel
Reissom:
Groepsgeld:
Deeln. ann. reg:
Zakgeldadvies:1099,00
110,00
50,00
80,00

max. aantal deelnemers: 8
max. aantal begeleiders: 2
Wisselpunt: Moerdijk
Vertrek/aankomst: een van de opstapplaatsen uit het opstapsysteem van Oad
Aan de kust van Frankrijk liggen verschillende streken. Bretagne is een van de bekendste. We gaan dit deel van Frankrijk verkennen en zien o.a. de wereldberoemde Mont St. Michel en de oude piratenstad St. Malo. Havens, kastelen, tuinen en de mooie rotskust, u gaat het allemaal zien!

Programma (onder voorbehoud)
1e dag In de ochtend vertrekt u vanuit een van de opstapplaatsen naar het wisselpunt in Moerdijk waar u uw medereizigers en begeleiding ontmoet. Voor het avondeten komen we in ons hotel in Dinard aan.
2e dag Na het ontbijt rijden we naar Rennes, de hoofdstad van Bretagne. Via kronkelige straatjes lopen we naar de Notre Dame. Er is op zaterdag ook een markt waar lokale producten verkocht worden. Daarna bezoeken we de tuinen van Ballue. Dit zijn bijzondere tuinen met mooie uitzichten.
3e dag We rijden naar Fort la Latte dat op een klif ligt. Dit mooie kasteel heeft ophaalbruggen, torens en kerkers die bezocht kunnen worden. Hier zijn veel Franse films opgenomen. Daarna rijden we naar het bloemeneiland Ile de Bréhat.
4e dag We rijden naar de oude piratenstad St. Malo. Het is nu een toeristische trekpleister vanwege de mooie ligging, de oude stadsmuur en gezellige terrassen.
5e dag De bus blijft vandaag staan, dus kunnen we Dinard verkennen. We lopen tussen de palmbomen van de Promenade du Clair en kunnen naar een van de mooie zandstranden of lopen over de markt.
6e dag ’s Ochtends bezoeken we het vissersdorp Cancale, bekend om de oestervangst. Daarna rijden we naar Dinan, een van de mooiste stadjes van de streek met vakwerkhuizen, stadswallen en een kasteel.
7e dag Voor de kust ligt Mont Saint Michel, een van de bekendste plaatsen van Frankrijk. Hier is het verschil tussen eb en vloed maar liefst 13 meter en het eiland is dan ook met springtij niet via de voetgangersbrug bereikbaar. Via een mooie route rijden we naar ons overnachtingshotel in Normandië.
8e dag De bus brengt u weer naar het wisselpunt, waar u na de afscheidsmaaltijd tussen ongeveer 17.30 en 18.30 uur afscheid neemt van de anderen van de groep. Een andere bus brengt u weer naar uw uitstapplaats.

Hotel Les Tilleuls
- ligging op 500 m van het centrum van Dinard
- verblijf in 2-persoonskamers met tv en badkamer met bad of douche en toilet
- receptie, restaurant, bar

Maaltijden
Ontbijt en diner in het hotel. Lunchen doen we in of buiten het hotel.

Reisdocument
Geldig paspoort of geldige Nederlandse identiteitskaart

Bijzonderheden:
Wij hebben deze reis ingekocht bij Oad. U maakt deze reis samen met andere toeristen. Dat houdt in dat u samen met hen in de bus reist en het programma doet. Tijdens deze reis gaat u vaak in en uit de bus en worden er bijna elke dag uitstapjes gemaakt. U moet voor deze reis zeer goed ter been zijn en geen loophulp nodig hebben. Loophulpmiddelen zijn op deze reis niet toegestaan. Op deze reis is een beperkt aantal eenpersoonskamers beschikbaar. Toeslag € 160,-.
Voor een lijst met opstapplaatsen klikt u hieronder op de link naar Belangrijke Informatie.


Klik hier voor Belangrijke Informatie die van toepassing kan zijn op deze reis.

 

© Copyright Stichting Dolfijn Vakanties. Alle rechten voorbehouden.
Niets op deze website mag worden verveelvuldigd of openbaar gemaakt worden door middel van druk, kopie, digitale publicatie, social media of op welke andere wijze ook zonder voorafgaande toestemming van Stichting Dolfijn Vakanties.

SGR- Contact ANVR calamiteitenfonds naar vorige pagina naar beginpagina gids aanvragen aanmeldingsformulier online stuur een email naar boven YouTube