Dolfijn vakanties

- Levico (Italië) -

busexcursiereis     Informatie over Italië
Heen:
Terug:
Aantal dagen:
Soort reis:
24-08-19
04-09-19
12
busexcursiereis hotel
Reissom:
Groepsgeld:
Deeln. ann. reg:
Zakgeldadvies:1375,00
130,00
62,00
110,00

max. aantal deelnemers: 8
max. aantal begeleiders: 2
Wisselpunt: Beek Montferland
Vertrek/aankomst: een van de opstapplaatsen uit het opstapsysteem van de Jong Intra
Levico heeft een gezellig centrum en ligt aan het meer van Levico. Het is ook een prima startpunt voor mooie excursies o.a. naar het Gardameer en Venetië.


Programma (onder voorbehoud)
1e dag In de ochtend vertrekt u vanuit een van de opstapplaatsen naar het wisselpunt waar u uw medereizigers en begeleiding ontmoet. We overnachten in Duitsland.
2e dag In de middag komen we bij ons hotel aan.
3e dag Na een rustig ontbijt lopen we een rondje door de omgeving. Na de lunch rijdt de bus ons door de bergen naar de Panarotta van 1800 m met mooi uitzicht over de Dolomieten.
4e dag Vandaag beginnen we met een bezoek aan de oude stad Trento. Via de wijngaarden van Cembra rijden we naar het natuurgebied van Segonzano. Hier staan zuilen van 30 m hoog, zomaar midden in de natuur.
5e dag De bus brengt ons naar Sirmione aan het Gardameer. Langs de oevers van het meer rijden we door naar Riva en we komen ook door stadjes met echt Italiaanse namen zoals Malcesine en Torri del Benaco. En overal prachtig uitzicht over het meer!
6e dag Via een mooie route rijden we naar Bassano del Grappa waar het drankje Grappa gemaakt wordt. We bezoeken de markt, waar veel keramiek te koop is. U maakt kennis met het echte Italiaanse leven vandaag.
7e dag Na alle indrukken blijft de bus vandaag staan. We kunnen lekker zwemmen of in het centrum van Levico een terrasje pakken of langs het meer wandelen.
8e dag Het is tijd voor een van de hoogtepunten van deze reis, Venetië! Deze bijzondere stad bestaat uit 118 eilandjes en heel veel kanalen en bruggen. Met een boot varen we naar het centrum waar we de stad gaan bezoeken en een rondleiding krijgen.
9e dag We gaan de bergen in. De Dolomieten is een groot en mooi bergmassief met mooie plaatsjes zoals Madonna di Campiglio.
10e dag U kent vast het verhaal van Romeo en Julia wel. Dit speelt zich af in Verona, dat is ons reisdoel van vandaag. We zien o.a. het bekende balkon uit het verhaal. Verona is een schitterende stad, vooral bekend om de opera.
11e dag We verlaten Italië en rijden naar Duitsland voor de overnachting.
12e dag De bus brengt u weer naar het wisselpunt, waar u na de afscheidsmaaltijd tussen ongeveer 17.30 en 18.30 uur afscheid neemt van de anderen van de groep. Een andere bus brengt u weer naar uw uitstapplaats.

Hotel Ariston
- ligging op 50 m van het meer en 1 km van het centrum van Levico Terme
- verblijf in 2-persoonskamers met tv en badkamer met douche en toilet
- receptie, lounge, lift, restaurant, salon met zitjes
- zwembad (open afh. van het weer), bubbelbad, terras met ligstoelen

Maaltijden
Ontbijt en diner in het hotel. Lunchen doen we in of buiten het hotel.

Reisdocument
Geldig paspoort of geldige Nederlandse identiteitskaart

Bijzonderheden:
Wij hebben deze reis ingekocht bij de Jong Intra Vakanties. U maakt deze reis samen met andere toeristen. Dat houdt in dat u samen met hen in de bus reist en het programma doet. Tijdens deze reis gaat u vaak in en uit de bus en worden er bijna elke dag uitstapjes gemaakt. U moet voor deze reis zeer goed ter been zijn en geen loophulp nodig hebben. Loophulpmiddelen zijn op deze reis niet toegestaan. Op deze reis is een beperkt aantal eenpersoonskamers beschikbaar. Toeslagindicatie € 150,-.
Voor een lijst met opstapplaatsen klikt u hieronder op de link naar Belangrijke Informatie.

Klik hier voor Belangrijke Informatie die van toepassing kan zijn op deze reis.

 

© Copyright Stichting Dolfijn Vakanties. Alle rechten voorbehouden.
Niets op deze website mag worden verveelvuldigd of openbaar gemaakt worden door middel van druk, kopie, digitale publicatie, social media of op welke andere wijze ook zonder voorafgaande toestemming van Stichting Dolfijn Vakanties.

SGR- Contact ANVR calamiteitenfonds naar vorige pagina naar beginpagina gids aanvragen aanmeldingsformulier online stuur een email naar boven YouTube