Dolfijnshop

         

Dolfijn heeft leuke artikelen met het Dolfijnlogo er op te koop. Als je een of meer van deze Dolfijnartikelen wilt bestellen.
Klik op bestelformulier of Bel Dolfijn Vakanties 0174-293369 of mail naar
info@dolfijnvakanties.nl voor een bestelformulier.

Vraag voordat je gaat bestellen zo nodig eerst toestemming aan je familie of begeleiding.
 

  NIEUW Dolfijn reistas
Nieuw in de Dolfijn shop is deze mooie reistas, deze is ook geschikt als handbagage. Hij is 32x58x29 cm groot (hoogte x breedte x diepte), zwart en rood en natuurlijk staat het Dolfijnlogo erop (zwart). Naast een grote ritsvak heeft de tas ook twee ritsvakken aan de zijkanten, waarvan één zeer geschikt is voor schoenen of vochtige spullen. De reistas heeft een verstelbare draagband.
De reistas kost € 19,95*.
Speciale aanbieding: Als je niet 1, maar 2 reistassen bestelt, dan betaal je voor de 2e reistas maar € 14,00. Dus 2 mooie Dolfijn reistassen voor maar € 33,95*! (geldt alleen voor bestellingen van 2 reistassen naar 1 adres). 
De Dolfijnpet = UITVERKOCHT
De stevige pet heeft een suède klep en natuurlijk staat het Dolfijnlogo er weer in kleur op. Hij is aan de achterkant verstelbaar. Met deze pet kan iedereen zien dat je met Dolfijn reist!
De pet kost € 10,30*.


Dolfijn toilettas.
Deze mooie toilettas is geschikt voor zowel dames en heren en je kunt er lekker veel in kwijt! Hij is 25 cm breed, 17 cm diep en 15 cm hoog en gemaakt van stevig materiaal. Aan de zijkant zit een handig handvat de rits gaat ver open zodat je makkelijk naar bijvoorbeeld je tandpasta kunt zoeken.
Natuurlijk zetten we er het Dolfijnlogo op. Heel handig voor op je vakantie: de Dolfijn toilettas! 
De toilettas kost € 10,40*.


Dolfijn T-shirt. OP=OP
Het Dolfijn T-shirt gemaakt van stevig katoen, kleur wit met ons logo op de borstzijde links.
Te bestellen in de laatste maten: S, XXL en XXXL.
Dolfijn T-shirt kost € 11,40*

 

 

    


 
        
     

 

   
* alle prijzen zijn inclusief BTW, verpakking- en verzendkosten. Voor alle artikelen geldt: OP=OP!  Dolfijn artikelen bestellen: klik op bestelformulier of bel Dolfijn Vakanties 0174-293369 of mail info@dolfijnvakanties.nl voor een bestelformulier. Vraag voordat je gaat bestellen zonodig eerst toestemming aan je familie of begeleiding. 

 

 


 

© Copyright Stichting Dolfijn Vakanties. Alle rechten voorbehouden.
Niets op deze website mag worden verveelvuldigd of openbaar gemaakt worden door middel van druk, kopie, digitale publicatie, social media of op welke andere wijze ook zonder voorafgaande toestemming van Stichting Dolfijn Vakanties.

SGR- Contact ANVR calamiteitenfonds naar vorige pagina naar beginpagina gids aanvragen aanmeldingsformulier online stuur een email naar boven YouTube