Nieuws

Algemene Voorwaarden vanwege Corona aangepast
In verband met de Coronacrisis zijn onze algemene voorwaarden aangepast. Het gaat met name om een aanvulling van de annuleringsvoorwaarden. Als we weer mogen reizen en er zijn landen of regio's die een vaccinatiebewijs of negatieve Corona-testuitslag verplicht stellen, dan is het niet kunt voldoen aan deze eis(en) geen geldige reden van annulering, zelfs niet als de reden van het niet kunnen voldoen aan de eis(en) buiten de schuld van de reiziger ligt.

Dolfijn Goede Voornemens Nieuwjaarsloterij
Een leuke prijs winnen én Dolfijn steunen? Dat kan! Door HIER te klikken ga je naar de loterij toe. Een lot kost € 2,50.
Voor reizigers van Dolfijn is het BELANGRIJK om even onderstaande informatie te lezen:
  • Vraag zo nodig eerst toestemming aan begeleiding of familie of je loten mag kopen.
  • Vraag zo nodig eerst hulp bij het bestellen en betalen van de loten, betalen doe je via I-deal.
  • Er zijn veel prijzen te winnen, maar let op! De reischeques zijn NIET bij Dolfijn in te wisselen. Als je dus bijv. een cheque voor een reis bij Oad wint, dan kun je die alleen bij Oad inwisselen, niet op een reis van Dolfijn! Je mag zo'n cheque natuurlijk wel weggeven of iemand meenemen.
  • Je kunt alleen meedoen als je een e-mailadres hebt.
 Meedoen kan door HIER te klikken. We zouden het ook leuk vinden als je de link naar de loterij wilt delen met al je contacten.

Vliegbelastig per 1 januari 2021
De Nederlandse overheid heeft per 1 januari 2021 een vliegbelasting ingesteld. Dit houdt in dat iedereen die vanaf een Nederlands vliegveld vertrekt een extra bedrag van € 7,85 moet betalen. De belasting is bedoeld voor het millieu en voor het terugdringen van de CO2. Als je je voor een vliegreis hebt aangemeld dan zie je dit bedrag terug op je factuur. Als je de factuur al ontvangen hebt, dan krijg je een aparte factuur voor de vliegbelasting. Op de site van de Rijksoverheid lees je meer over deze belasting.

Bereikbaarheid
Naar aanleiding van de toespraak van premier Rutte waarin hij vraagt om zo min mogelijk naar het werk te reizen, werken wij zoveel mogelijk vanuit thuis. Dit kan betekenen dat we telefonisch wat lastiger bereikbaar zijn, excuses hiervoor. We vragen dan ook iedereen om in plaats van ons te bellen, ons te mailen. Als er weer nieuws is, lees je dat hier, op Facebook en eventueel in een Nieuwsbrief. Aanmelden voor de Nieuwsbrief kan HIER.

Nieuw lid comité van aanbeveling
Peter Borgdorff, directeur van pensioenfonds Zorg en Welzijn is lid geworden van ons comité van aanbeveling. Dat bestaat nu uit Anne Wil Blankers, Angela Groothuizen, Edwin Rutten, Arijan van Bavel, Wolter Kroes en Peter Borgdorff. Meer hierover lees je in de digitale nieuwsbrief. Je kunt je voor de nieuwsbrief aanmelden door onderaan deze pagina te klikken op 'aanmelden nieuwsbrief'.

Andere openingstijden!
Vanaf 1 december 2021 zijn wij op vrijdag tot nader order gesloten. Wij zijn dan telefonisch bereikbaar op:
  • maandag: van 9.00-16.30
  • dinsdag: van 8.30-16.30
  • woensdag: van 8.30-16.30
  • donderdag van 8.30-16.30
  • vrijdag: gesloten
Marloes, Kim, Karin, Ellen en Eddy staan je graag te woord!

Dolfijn reisgids is gedrukt!
Onze reisgids 2021 is gedrukt en zal binnenkort verstuurd worden. Tussen 13 en 20 november 2020 kun je hem in je brievenbus  verwachten als je op de verzendlijst staat. Als je de afgelopen jaren bij ons een reis geboekt hebt of de reisgids hebt aangevraagd, sta je automatisch op de verzendlijst. Je kunt je natuurlijk ook nu al aanmelden voor een reis, want alle reizen staan op deze website.

Kerstreizen geannuleerd
Wij hebben helaas alle Kerstreizen moeten annuleren. We vinden het heel jammer dat we de reizigers van deze reizen het vervelende bericht moesten sturen, maar we vinden het niet verantwoord om op zo'n korte termijn reizen uit te voeren. De maatregelen en adviezen maken het ons niet mogelijk om de Kerstreizen uit te voeren zoals we zouden willen. De gezondheid en veiligheid van onze reizigers en begeleiders zijn het allerbelangrijkste en wij denken dat het veiliger is om de Kerstreizen niet uit te voeren. Vandaar dat we dit moeilijke besluit hebben moeten nemen. Alle reizigers zijn via een mail en een brief ingelicht.

Dolfijn is verhuisd!
Ons nieuwe adres is: Naaldwijkseweg 22, 2291 PA Wateringen.
Onze telefoonnummers blijven hetzelfde. Bezoek het liefst op afspraak.

Gezocht!
Voor onze website zoeken wij reizigers die hun leuke ervaringen (met een fotootje) willen delen met anderen, kijk maar eens op de HOME pagina van onze site. Hier staan Judith, Marjolein, Niec en Merel (nieuw!) die vertellen hoe hun reis of reizen waren. Heb jij ook een leuk verhaal en wil je op de site komen? Mail ons even: info@dolfijnvakanties.nl.


Laatst bijgewerkt: 6-1-2020