Nieuws
Andere openingstijden!
Vanaf 1 december 2021 zijn wij op vrijdag tot nader order gesloten. Wij zijn dan telefonisch bereikbaar op:
  • maandag: van 9.00-16.30
  • dinsdag: van 8.30-16.30
  • woensdag: van 8.30-16.30
  • donderdag van 8.30-16.30
  • vrijdag: gesloten
Marloes, Kim, Karin, Ellen en Eddy staan je graag te woord!

Dolfijn reisgids is gedrukt!
Onze reisgids 2021 is gedrukt en zal binnenkort verstuurd worden. Tussen 13 en 20 november 2020 kun je hem in je brievenbus  verwachten als je op de verzendlijst staat. Als je de afgelopen jaren bij ons een reis geboekt hebt of de reisgids hebt aangevraagd, sta je automatisch op de verzendlijst. Je kunt je natuurlijk ook nu al aanmelden voor een reis, want alle reizen staan op deze website.

Kerstreizen geannuleerd
Wij hebben helaas alle Kerstreizen moeten annuleren. We vinden het heel jammer dat we de reizigers van deze reizen het vervelende bericht moesten sturen, maar we vinden het niet verantwoord om op zo'n korte termijn reizen uit te voeren. De maatregelen en adviezen maken het ons niet mogelijk om de Kerstreizen uit te voeren zoals we zouden willen. De gezondheid en veiligheid van onze reizigers en begeleiders zijn het allerbelangrijkste en wij denken dat het veiliger is om de Kerstreizen niet uit te voeren. Vandaar dat we dit moeilijke besluit hebben moeten nemen. Alle reizigers zijn via een mail en een brief ingelicht.

Dolfijn is verhuisd!
Ons nieuwe adres is: Naaldwijkseweg 22, 2291 PA Wateringen.
Onze telefoonnummers blijven hetzelfde. Bezoek het liefst op afspraak.

Gezocht!
Voor onze website zoeken wij reizigers die hun leuke ervaringen (met een fotootje) willen delen met anderen, kijk maar eens op de HOME pagina van onze site. Hier staan Judith, Marjolein, Niec en Merel (nieuw!) die vertellen hoe hun reis of reizen waren. Heb jij ook een leuk verhaal en wil je op de site komen? Mail ons even: info@dolfijnvakanties.nl.


Laatst bijgewerkt: 13-11-2020