dolfijnvakanties header

Een reis bij Dolfijn boeken
 
Een reis boeken bij Dolfijn is erg makkelijk, we leggen graag uit hoe het werkt. 
Voordat je gaat boeken, heb je natuurlijk alle informatie bij de reis goed gelezen. Wij adviseren je om ook even de informatie op ‘Voor je gaat boeken’ te lezen. 
 
Als je jouw reiskeuze gemaakt hebt, moet je een aanmeldingsformulier invullen. Dat doe je online via deze websiet via het aanmeldingsformulier of voor dagtochten met het aanmeldingsformulier dagtochten
Het kan ook zijn dat je graag op een reis mee wilt, maar nog even moet overleggen. Dan kun je telefonisch een ‘Optie’ nemen. Dan houden wij een plaatsje voor je vrij op deze reis en krijg je een week de tijd om te beslissen of je mee gaat of niet. Als je die reis toch niet wilt boeken, dan bel je ons gewoon en halen wij jou van die reis af. Als je wel mee wilt, vul je binnen een week het aanmeldingsformulier op deze site in.
Als je een reis wilt boeken, maar je moet toestemming krijgen van een bewindvoering of kantonrechter kun je het beste het volgende doen: Vul het aanmeldingsformulier in. Vul bij de laatste vraag bij Ruimte voor aanvullingen of opmerkingen in dat je eerst toestemming van bewindvoering of kantonrechter moet krijgen.
Wij maken dan een reservering onder voorbehoud  voor je. Als je dan een akkoord krijgt, laat je dat even weten, dan zetten wij de reservering onder voorbehoud  om in reservering. Als bewindvoering of de kantonrechter geen toestemming geeft, laat je dat ook weten en laten wij de reservering onder voorbehoud kosteloos vervallen. 
 
Bij elke reis kun je klikken op ‘Boek deze reis’ en dan kom je automatisch op het aanmeldingsformulier. Vul het aanmeldingsformulier helemaal en naar waarheid in, veel invulvelden zijn verplicht om in te vullen, als je dat niet doet, kun je het formulier niet versturen.
  • Vul jouw namen (achternaam en al jouw voornamen) in zoals ze op jouw paspoort of ID-kaart staan.
  • Helemaal onderaan het aanmeldingsformulier geef je ons toestemming om jouw gegevens op te slaan. Anders kunnen we de reis niet boeken, jou geen reisgids of reisverslag sturen enz. Wij beschermen jouw privacy goed. Meer hierover staat bij Privacy
  • Als je wilt, kun je een kopie van jouw aanmelding naar een emailadres laten sturen.
  • Klik dan op versturen en jouw formulier wordt naar ons gestuurd.
En dan?
Wij lezen jouw formulier door en kijken of er op de door jou gekozen reis nog plaats is en of we de reis voor je kunnen reserveren. 
Als we je niet op de reis kunnen reserveren, dan nemen we zo snel mogelijk contact op om dit met je te bespreken. Als we je wel kunnen reserveren, dan zetten we jouw naam bij de reis. 
Als het de eerste keer is dat je met ons mee gaat, dan nemen we de aanmelding door met jouw begeleiding of familie. We bellen daarom jouw contactpersoon. Als de contactpersoon niet bereikbaar is, sturen we een briefje of mail met de vraag of hij/zij ons wil bellen. 
Je krijgt van ons een mail of brief dat we jouw aanmelding ontvangen hebben. Dat is nog GEEN bevestiging dat de reis doorgaat, maar alleen dat jouw formulier binnen is.
In januari beginnen we met het bevestigen van de reizen. We beginnen dan met de reizen die vol zijn. We kunnen niet precies zeggen wanneer we een reis bevestigen. Soms moeten we namelijk een reis intrekken (die gaat dan niet door) omdat er te weinig aanmeldingen op gekomen zijn. Als de reis wel doorgaat, krijg je de bevestiging/rekening. Op de rekening staat precies wanneer je moet betalen. Als je hebt opgegeven dat de rekening naar iemand anders gestuurd moet worden, dan sturen we de rekening daar naar toe en jij krijgt een berichtje dat we dat gedaan hebben. En dan kan de voorpret beginnen!
 
Ongeveer 6 weken voor vertrek krijg je een infosetje met o.a. een namenlijst van de medereizigers, een kennismaking met het team en een flyer met reisinfo. Als we de vertrekgegevens al hebben, dan sturen we die ook mee. Je kunt de vertrekgegevens ook bekijken bij de reis op de site. Als daar nog niets staat, dan hebben we ze nog niet. Vertrekgegevens van vliegreizen zijn altijd onder voorbehoud totdat je de vertrekinformatie krijgt. 
 
Als je het infosetje krijgt, is het misschien een goed moment om te controleren of jouw paspoort of ID kaart nog geldig is voor deze vakantie. Voor sommige landen gelden bijzondere regels, deze lees je bij de reis.  Wil je op de hoogte blijven van Dolfijn? Volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de Dolfijn Nieuwsbrief of klik op onderstaande button.