Nieuws
 

(mei 2019) Zoover Award!

Ja!!! We hebben de Zoover Award voor BESTE organisatie voor aangepaste reizen en zijn 2e geworden in de categorie populairste organisatie voor aangepaste reizen (met onze felicitaties aan de Zonnebloem). De eindstand kun je hier nalezen.

Iedereen die op ons gestemd heeft de afgelopen maanden heel hartelijk bedankt!


Links op de foto Paul Houweling die de Zoover Award in ontvangst neemt en rechts op de foto Eddy Belet.

(april 2019) Met de taxi naar Schiphol en dan?
Als je met Dolfijn gaat vliegen, dan verzamelden wij bij het vertrek altijd bij de kubus. De kubus is er niet meer. We verzamelen nu bij het Meeting Point op Schiphol Plaza, dat is vlak bij de Burger King. Het nieuwe Meeting Point is een paal met daaromheen stoeltjes en erop een blok met de tekst Meeting Point (zie foto).
Als je met een taxi komt, vraag dan of de taxi je bij vertrekhal 3, deur D wil afzetten. Van daaruit kun je gemakkelijk naar beneden naar het Meeting Point. Hoe je dat doet, leggen we je uit in een nieuw filmpje op youtube:

 

 

(maart 2019) cadeautje

Dit is het reiscadeautje dit jaar. Een handig rugzakje. Iedereen die deze zomer met ons op vakantie gaat, krijgt het rugzakje op de eerste dag van de vakantie. 

 

 

 

 

 

 

 

(maart 2019) Zoover Award 2019
Jaaa! Dolfijn Vakanties is genomineerd voor een Zoover Award voor beste of populairste reisorganisatie van 2019 in de categorie: Aangepaste vakanties. Er wordt gekeken naar wie de meeste stemmen krijgt, maar ook naar de organisatie met de hoogste scores (rapportcijfers).Stemmen kan van 11 maart tm 29 april 2019. 

 

(december 2018) Dieke Branderhorst bij het Knoopgala!
Wat was ze goed hè? Dieke met haar blokfluit samen met Boef. Goed gedaan Dieke!! Heb je het gemist? https://www.facebook.com/NPO1/videos/ntr-knoop-gala-2018-boef-en-dieke/277833569753675/

 

(december 2018) Winnaars prijspuzzel
In de Nieuws voor Dolfijnreizigers die in juni uitkwam, stond weer de Prijspuzzel. We kregen meer dan 100 goede inzendingen!!!
We hebben uit de grote stapel post én uit de lange lijst emailinzendingen 5 winnaars getrokken. Zij hebben hun prijs al gekregen. Dit zijn ze: Linda Monster, Anneke Rutjens, Annemarie Verhagen, Wouter Kelder en Wim Riemens. Gefeliciteerd allemaal!

 

(oktober 2018) Comité van aanbeveling
We zijn heel trots dat de populaire zanger Wolter Kroes ja gezegd heeft op de vraag of hij lid wil worden van het comité van aanbeveling. We gaan later een interview met hem houden en dat interview gaan we natuurlijk ook op onze site zetten.


 

(oktober 2018) ANVR
Dolfijn Vakanties is lid geworden van de ANVR, dat staat voor Algemene Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen. Om lid te worden moet de organisatie aan een aantal voorwaarden voldoen en beloven dat ze hun best doen om zo netjes mogelijk de reizen te verkopen en uit te voeren. Meer over de ANVR lees je op deze website bij Organisatie.

 

(oktober 2018) Calamiteitenfonds
Het zal je gebeuren, een natuurramp of iets anders verschrikkelijks op je vakantie dat is natuurlijk het ergst voor de mensen die er wonen, maar zelf wil je dan natuurlijk zo snel mogelijk naar huis. Om te zorgen dat de kosten daarvoor betaald worden, is Dolfijn vanaf 9 oktober 2018 lid van het Calamiteitenfonds. Dat geeft je de garantie dat bij ernstige calamiteiten de kosten gedekt zijn. Meer hierover lees je bij Organisatie. De deelname is € 2.50, maar deze is in de reissom inbegrepen.

 

(oktober 2018) De kubus is weg!!!
Het was voor iedereen een grote verrassing, maar de grote rood-witte kubus op Schiphol (ons meeting point) is weg. Schiphol zegt dat de kubus misschien niet terugkomt. Er is een ander meeting point gemaakt voor de Burger King. Dat is dichtbij waar de kubus stond.
Dat houdt in dat het filmpje dat wij gemaakt hebben over hoe je bij de kubus komt niet helemaal meer klopt. Nu is het gelukkig wel zo dat je op het filmpje ook kan zien en horen dat Eddy langs de Burger King loopt, dus je komt langs het nieuwe meeting point als je het filmpje volgt.

 

(maart 2018) Gewonnen!
Op Facebook stelden we de de vraag: Dit jaar bestaat Dolfijn 20 jaar. We zijn in 1998 opgericht. Weet jij (of wil je een gokje wagen) hoeveel reizigers er in ons eerste jaar 1998 met ons mee gingen? We stellen 5 Dolfijnprijsjes beschikbaar voor degenen die er het dichtste bij zitten.

We kregen heeeeeel veel reacties en dit zijn de winnaars!

-Roy Mulder met 8 was hij de enige die het precies geraden heeft!
-Melanie Kouwenhoven (7)
-Sylvia Assem (10)
-Simone van Genderen (18)
-Monique Deijns (25)

Zij ontvangen een mooie, grote, Dolfijn reistas!

 

(januari 2018) Dolfijn wint titel 'de Beste van Nederland'
Vorig jaar deed Dolfijn mee aan het RTL-4 programma 'de Beste van Nederland' in de categorie 'overnachtingen'. Heel veel Dolfijnreizigers en Dolfijnbegeleiders en kijkers naar het programma hebben op ons gestemd en we stonden tot rond de kerst stevig op nummer 1. Toen werd het toch nog spannend en werden we ingehaald door het vakantiepark Walibi. Gelukkig kregen we nog een keer veel stemmen en werd op 8 januari via een live uitzending op Facebook bekend gemaakt dat we gewonnen hebben!!! Iedereen die op ons gestemd heeft: BEDANKT!

 

(december 2017) De Muziekreis is bekend!
Het was lang wachten voor veel reizigers, maar we weten waar de Muziekreis naar toe gaat! Op https://www.dolfijnvakanties.nl/reizen.htm?reiscode=18149 lees je alles over deze leuke reis met optredens van o.a. Wolter Kroes en Frans Duijts. 

 

(november 2017)  Dolfijn doet mee aan 'De Beste van Nederland'.
Dolfijn is door RTL4 genomineerd voor het programma de Beste van Nederland. In dat programma strijden verschillende organisaties en bedrijven om de titel de beste ..... van Nederland. Dolfijn is ingedeeld in de beste overnachtingen van Nederland.
De uitzending is op 2 december 2017 om 15.30 uur op RTL 4. Iedereen mag op zijn favoriet stemmen. Stemmen vanaf nu tot en met 7 januari 2018. Help jij ook Dolfijn naar de titel de Beste van Nederland? Stemmen kan via https://www.debestevannederland.tv/poll/overnachtingen

Bedankt alvast!

 

(november 2017) Winnaars fotowedstrijd 20 jaar Dolfijn Vakanties
Aan de begeleiders die een reis begeleidde in 2017 vroegen wij of zij een leuke foto konden maken met het thema ’20 jaar Dolfijn Vakanties’. We kregen heel veel leuke foto’s binnen. De 3 leukste foto’s staan hieronder. Alle reizigers en begeleiders van de reizen waarop deze foto’s gemaakt zijn, krijgen een Dolfijn prijsje. Gefeliciteerd allemaal!


 

 

 

 

 

 
(november 2017) Dolfijn reisgids
De reisgids is uit en bezorgd bij al onze reizigers, begeleiders en aanvragers. Alle reizen staan natuurlijk ook op onze site en we hopen dat iedereen een keuze kan maken. Volgens ons moet dat niet moeilijk zijn omdat we over de hele wereld gaan en omdat we reizen aanbieden van heel actief (Ardennenavontuur) tot heel luxe (All Inclusive reizen, cruises en andere luxe bestemmingen), jongerenreizen en bijzondere reizen zoals de reis naar Kenia, de Duitse Sprookjesroute, Nordic Walking in Spanje en muziekreizen. Wacht niet te lang met boeken, want sommige reizen zijn al snel vol!

(oktober 2017) Reizen, Dagje Uit en Dolfijn Uitjes 2018
We merken dat veel mensen erg benieuwd zijn naar de nieuwe reizen in 2018. Alle reizen staan op onze site en binnenkort zal de reisgids op de deurmat vallen.

(oktober 2017) Dolfijn Vakantiegeld
Sommige mensen met een verstandelijke beperking willen graag op vakantie, maar hebben er geen geld voor. Dat vinden wij altijd erg jammer. We doeer alles aan om de reizen zo goedkoop mogelijk te maken, maar we moeten natuurlijk ook alle bijkomende kosten zoals de reis- en verblijfkosten voor onze vrijwilligers en de organisatiekosten in de reissommen mee nemen. Dolfijn heeft in 2014 een toezegging tot een mooie gift gekregen.
Met dit bedrag kunnen we aantal jaren minstens 5 reizigers een bedrag schenken om het hen daarmee mogelijk te maken om toch op vakantie te kunnen of toch hun droom Dolfijnvakantie te kunnen maken. Wij noemen dat ‘Dolfijn Vakantiegeld’. Het bedrag aan ‘Dolfijn Vakantiegeld’ kan oplopen tot € 500,- per persoon. Om in aanmerking te kunnen komen voor ‘Dolfijn Vakantiegeld’ kunt u ons een brief of e-mail sturen. Let wel: uw brief of e-mail moet uiterlijk 15 december a.s. bij ons binnen zijn. In uw aanvraag schrijft u welke Dolfijnreis u graag zou willen doen, waarom u deze reis niet kunt betalen en welk bedrag u tekort komt om die reis te betalen. Uit alle brieven en e-mails worden dan minimaal 5 reizigers uitgekozen en zij ontvangen een bedrag uit het ‘Dolfijn Vakantiegeld’.

Het bedrag wordt door Dolfijn bepaald op basis van de aanvraag. Mogelijk nemen wij naar aanleiding van uw verhaal contact met u of uw familie/begeleiding op. Het bedrag aan ‘Dolfijn Vakantiegeld’ wordt als korting van de reissom afgetrokken.

Bij afzegging of annulering vervalt het recht op het ‘Dolfijn Vakantiegeld’.
U kunt vanaf nu uw aanvraag insturen voor zomerreizen 2018.

Stuur uw brief naar:
Dolfijn Vakanties
Postbus 242
2290 AE  Wateringen
Stuur uw e-mail naar:
info@dolfijnvakanties.nl

 

(augustus 2017) Gebeurtenissen in Spanje
Je hebt vast het nieuws gehoord van wat er in Barcelona en Cambrils is gebeurd. Daar zijn mensen met een busje op toeristen ingereden en er zijn helaas doden en gewonden gevallen. Dat zijn vreselijke nieuwsberichten. Dolfijn houdt het nieuws in de gaten en wij bekijken per dag de berichten van het ministerie van Buitenlandse zaken i.v.m. reisadviezen. We hopen dat de gewonden snel weer beter worden en dat het snel weer rustig wordt aan de Spaanse kust en Barcelona.


(juni 2017) Zaanse Schans

Op 10 juni 2017 ging een klein groepje Dolfijnreizigers mee op het Dolfijn Uitje naar de Zaanse Schans. Het werd een gezellige dag! We bezochten de klompenmaker, de kaasmakerij, de oude bakkerij, een piepklein Albert Heijnwinkeltje en zagen de molens draaien. Natuurlijk werden er souvenirs gekocht en genoten we van een heerlijk kopje koffie of thee. Tussen de middag streken we op een terras aan het water neer voor een heerlijke, grote pannenkoek. We mochten ook nog op de foto met 3 heel aardige dames in klederdracht die alles wilden weten over Dolfijn. Volgend jaar weer??

 

(april 2017) Taxi mogelijkheden
Soms is het lastig om op het beginpunt van de reis te komen. Dolfijn biedt de volgende taximogelijkheden aan:
-Voor reizen die uitgevoerd worden door de Jong Intra: thuis ophalen en naar het wisselpunt in Beek Montferland gebracht worden. Op de terugreis vanaf het wisselpunt Beek Montferland naar huis gebracht worden. Kosten € 129,-
-Voor reizen die uitgevoerd worden door Oad: thuis ophalen en naar het wisselpunt in Zeddam gebracht worden. Op de terugreis vanaf het wisselpunt Zeddam naar huis gebracht worden. 
-Voor alle andere reizen (dus vertrek Utrecht, Schiphol en alle ander beginpunten): U kunt zich bij ons aanmelden voor de taxiservice. Wij geven uw gegevens dan door aan het taxibedrijf en 2 weken voor vertrek wordt u gebeld door het taxibedrijf met een op maat gemaakt voorstel. Zij hebben dan namelijk uitgerekend of er meer mensen gebruik maken van de taxiroute en kunnen zo een zo goedkoop mogelijk voorstel doen. U hoeft dit voorstel niet aan te nemen en kunt dus ook daarna nog zelf vervoer regelen. U kunt een retour boeken of een enkeltje (heen of terug). U maakt deze afspraken allemaal met het taxibedrijf, Dolfijn brengt u alleen in contact met elkaar. Ook de betaling loopt via het taxibedrijf.


(februari 2017) Nieuwsbrief
Dolfijn Vakanties heeft nu ook een nieuwsbrief en wil je geen Dolfijnnieuws missen. Schrijf je dan in voor de digitale nieuwsbrief. Dat kan op http://bit.ly/dolfijnvakanties.

 

(november 2016) Youtube
Dolfijn heeft een eigen youtubekanaal. Er staan nog niet zoveel filmpjes op, maar we gaan proberen om in de toekomst meer filmpjes erop te zetten van onze reizen. Ben je benieuwd geraakt? Zie onderaan deze pagina en klik op logo youtube of Surf naar youtube en zoek op Dolfijn Vakanties. Je kunt ook dit kopiëren naar de adresregel in je internetbrowers, dan kom je er direct: www.youtube.com/channel/UCnfqI6Qi0vGNUrS5bnTJmZw


(november 2015) Dolfijn is lid geworden van de NBAV.
Op 26 november heeft Dolfijn Vakanties het certificaat van lidmaatschap gekregen van de Nederlandse Branchevereniging van Aangepaste Vakanties (NBAV). Tijdens de ledenvergadering kreeg Eddy van Dolfijn het certificaat uitgereikt. De NBAV zet zich in voor kwaliteit van aangepaste reizen.

(maart 2014) Geen extra bagagetoeslag bij vliegreizen! De meeste vliegmaatschappijen vragen tegenwoordig een extra toeslag voor bagage. Dat houdt in dat je bij een vliegreis niet alleen de reis betaalt, maar nog eens extra voor het mee nemen van je koffer tot een bepaald gewicht. Als je dat niet doet, moet je op het vliegveld betalen voor de bagage en dat is heel duur. Gelukkig hoef je je daar bij Dolfijn geen zorgen over te maken. Bij Dolfijn mag je naar bijna alle bestemmingen 1 koffer met 20 kg aan bagage mee nemen en 1 stuk handbagage van max. 5 kg. Neem niet meer dan 20 kg in je koffer mee, want als je dat doet, moet je wel op het vliegveld extra betalen.

 

 


 

© Copyright Stichting Dolfijn Vakanties. Alle rechten voorbehouden.
Niets op deze website mag worden verveelvuldigd of openbaar gemaakt worden door middel van druk, kopie, digitale publicatie, social media of op welke andere wijze ook zonder voorafgaande toestemming van Stichting Dolfijn Vakanties.

SGR- Contact ANVR calamiteitenfonds naar vorige pagina naar beginpagina gids aanvragen aanmeldingsformulier online stuur een email naar boven YouTube