Muziekreis Turkije All Inclusive (Turkije)


Status: Beschikbaar
Heen: 29-10-2021
Terug: 05-11-2021
Aantal dagen: 8
Totaal prijs: € 1579,00
Ann.bijdrage:
(optioneel)
€ 75,00
Zakgeldadvies: € 80,00
Reizigers: max. 32
Begeleiders: max. 5
Leeftijd: vanaf 16 jaar


Vertrek: Schiphol
Vertrektijd: uur
Vluchtnr:
Vanuit:
Tijd terug: uur
Datum terug:
Vluchtnr:
Deze reis vervangt de eerder gepubliceerde Muziekreis Turkije van 3 t/m 10 oktober 2021

Je zult het niet geloven, maar op onze jaarlijkse Muziekreis Turkije gaan dit jaar een recordaantal artiesten mee! Maar liefst 35 artiesten zijn van de partij. Een greep uit de grote groep: Django Wagner, Peter Beense, Wolter Kroes, Rene Karst, Stef Ekkel, Monique Smit en Ronny Ruysdaal*. Elke avond optredens, elke avond feest! En tijdens deze reis worden ook nog eens tv-opnames gemaakt voor de Toppers van Oranje. En dan hebben we het nog niet eens gehad over het hotel met 7 zwembaden en 30 waterglijbanen!


Naast genieten van wat het hotel te bieden heeft en van de optredens, zijn er ook dj's, is er een Bingo met de Veerkampjes, een beachparty en een Turkse party. Het is teveel om op te noemen!

Hotel Eftalia Ocean
- ligging bij het kleine plaatsje Konakli op 18 km van Alanya, winkeltjes op 500 m
- het hotel bestaat uit 4 gebouwen, receptie, lobby, tuin, minimarkt, kapsalon, disco
- 2-persoonskamers met airco, minibar met frisdrank, balkon met zitje en badkamer met douche en toilet
- privéstrand met ligbedden en parasols
- 7 zwembaden met ligbedden en parasols en 30 waterglijbanen, binnenbad met Spa Center
- restaurants en bars waaronder een poolbar en lobbybar
- tafeltennis, beachvolleybal, aerobics, fitness
- dagelijks optredens van artiesten
- tegen betaling: watersport en massages


Maaltijden
Alle maaltijden in het hotel.
Dit is een All Inclusive hotel, dat wil zeggen dat alle maaltijden, snacks (op bepaalde tijden) en door het hotel geselecteerde drankjes (op bepaalde tijden) in de prijs inbegrepen zijn. Buitenlandse drankjes, cocktails, sommige koffiesoorten en verse vruchtensappen en drankjes in de disco zijn niet inbegrepen, die moet je zelf betalen.

Reisdocument
Geldig paspoort of geldige Nederlandse identiteitskaart die na terugkomst nog 6 maanden geldig is.

Bijzonderheden
Je moet voor deze reis goed ter been zijn en minimaal 45 minuten achter elkaar in een redelijk tempo kunnen lopen en kunnen traplopen. Rolstoelen en rollators zijn niet toegestaan. Ook kan de begeleiding maar zeer beperkt loophulp bieden. Dit is een All Inclusivereis. Dat betekent dat de hele dag of een deel van de dag het eten en drinken inbegrepen is. Wij raden deze reis af als je aan de lijn bent of problemen hebt met alcohol. Het is onmogelijk voor de reisbegeleiding om de hele dag te controleren op (teveel) eten en/of drinken. Op deze reis worden minder excursies gedaan dan op andere vliegreizen. Er is een beperkt aantal eenpersoonskamers beschikbaar. Toeslag € 185,-. Meer info nodig? Bel of mail Dolfijn.
*De artiesten zijn onder voorbehoud.

We weten nog niet welke regels er in 2021 gelden i.v.m. Corona. Wij houden ons aan de op het moment van de uitvoering van de reis geldende richtlijnen/regels van het RIVM, de Nederlandse overheid en plaatselijke richtlijnen en regels.
Hoewel wij ons aan deze richtlijnen en regels houden, is deelname aan onze reizen voor eigen risico. Reizigers die zich, ondanks aanwijzingen van de reisbegeleiding of anderen, niet aan de geldende regels houden en daarvoor bekeurd worden of op een andere manier schade oplopen, zijn daar zelf verantwoordelijk voor.

Op onze reizen worden foto's en soms filmpjes gemaakt. Deze worden gebruikt voor het reisverslag en mogelijk ook voor onze reisgidsen, website, nieuwsbrieven en social media. Als je daar bezwaar tegen hebt, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op.

Alle op deze website gepubliceerde reizen zijn onder voorbehoud i.v.m. de Corona- maatregelen.