Cala d`Or (Spanje)


Status: nog 1 vrouw 
Heen: 13-09-2021
Terug: 24-09-2021
Aantal dagen: 12
Totaal prijs: € 1775,00
Ann.bijdrage:
(optioneel)
€ 84,00
Zakgeldadvies: € 110,00
Reizigers: max. 12
Begeleiders: 2
Leeftijd: vanaf 16 jaar


Vertrek: Schiphol
Vertrektijd: 00:00 uur
Vluchtnr:
Vanuit: Palma de Mallorca
Tijd terug: 00:00 uur
Datum terug: 24-09-2021
Vluchtnr:
Dolfijn groepen zijn altijd heel enthousiast over hotel Barcelo Ponent Playa. Vanwege de service, de ligging en de animatie. Vandaar dat we graag hier terugkomen. Het eiland Mallorca is een mooie vakantiebestemming met bergen, vissersdorpjes en natuurlijk zee en strand! Aan de oostkust van Mallorca ligt Cala d’Or waar wij, aan het Cala Ferrera strand, vakantie gaan vieren. Dit jaar gaan we All Inclusive!


Mogelijkheden voor excursies en activiteiten
- een boottocht
- een dagje naar de hoofdstad Palma de Mallorca
- naar de grotten van Drach
- een eilandtour
- naar het klooster van La Cartujax

Hotel Barcelo Ponent Playa
- ligging aan de baai van Ferrera dicht bij winkeltjes
- 2-persoonskamers met tv en badkamer met douche boven het bad en toilet, balkon met zitje
- receptie, lounge, liften, restaurant, bar, snackbar, strandbar
- binnen- en buitenzwembad met zonneterras, ligstoelen en parasols
- wellness met sauna, Turks bad en massage (tegen betaling)
- minigolf, tennis, biljart, tafeltennis (tegen betaling)
- animatie met live shows en muziek


Maaltijden
Alle maaltijden in het hotel. Tijdens de excursies lunchen we buiten het hotel.
Dit is een All Inclusive hotel, dat wil zeggen dat maaltijden, snacks (op bepaalde tijden) en door het hotel geselecteerde drankjes (op bepaalde tijden) in de prijs inbegrepen zijn.

Reisdocument
Geldig paspoort of geldige Nederlandse identiteitskaart

Bijzonderheden
Dit is een All Inclusivereis. Dat betekent dat de hele dag of een deel van de dag het eten en drinken inbegrepen is. Wij raden deze reis af als je aan de lijn bent of problemen hebt met alcohol. Het is onmogelijk voor de reisbegeleiding om de hele dag te controleren op (teveel) eten en/of drinken. Op deze reis worden minder excursies gedaan dan op andere vliegreizen. Je moet voor deze reis goed ter been zijn en minimaal 45 minuten achter elkaar in een redelijk tempo kunnen lopen en kunnen traplopen. Rolstoelen en rollators zijn niet toegestaan. Ook kan de begeleiding maar zeer beperkt loophulp bieden. Er is een beperkt aantal eenpersoonskamers beschikbaar. Toeslag € 195,-. Meer info nodig? Bel of mail Dolfijn.

We weten nog niet welke regels er in 2021 gelden i.v.m. Corona. Wij houden ons aan de op het moment van de uitvoering van de reis geldende richtlijnen/regels van het RIVM, de Nederlandse overheid en plaatselijke richtlijnen en regels.
Hoewel wij ons aan deze richtlijnen en regels houden, is deelname aan onze reizen voor eigen risico. Reizigers die zich, ondanks aanwijzingen van de reisbegeleiding of anderen, niet aan de geldende regels houden en daarvoor bekeurd worden of op een andere manier schade oplopen, zijn daar zelf verantwoordelijk voor.

Op onze reizen worden foto's en soms filmpjes gemaakt. Deze worden gebruikt voor het reisverslag en mogelijk ook voor onze reisgidsen, website, nieuwsbrieven en social media. Als je daar bezwaar tegen hebt, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op.

Alle op deze website gepubliceerde reizen zijn onder voorbehoud i.v.m. de Corona- maatregelen.