Kos All Inclusive (Griekenland)


Status: nog 1 man 
Heen: 26-09-2021
Terug: 07-10-2021
Aantal dagen: 12
Totaal prijs: € 1509,00
Ann.bijdrage:
(optioneel)
€ 70,00
Zakgeldadvies: € 110,00
Reizigers: max. 12
Begeleiders: 2
Leeftijd: vanaf 16 jaar


Vertrek: Schiphol
Vertrektijd: 00:00 uur
Vluchtnr: HV
Vanuit: Kos
Tijd terug: 00:00 uur
Datum terug: 07-10-2021
Vluchtnr: HV
Kos is een heerlijk vakantie-eiland. In hotel Atlantis Beach gaan we All Inclusive genieten, maar meer dan dat. Kos is een van de weinige Griekse eilanden waar je goed uit de voeten kunt met de fiets! We gaan 3 dagen met de fiets op pad!


Mogelijke excursies en activiteiten
- 3 dagen fietsen
- het bergplaatsje Zia, dat bekend staat om de kruiden
- een boottocht, bijvoorbeeld naar het eiland Nissiros
- Kos-stad
- de Neratzia burcht
- Paradise Beach, het mooiste strand van Kos
- een eilandtour

Hotel Atlantis Beach All inclusive
- ligging aan het Lambistrand op 2 km van Kos-stad
- 2-persoonskamers met badkamer met douche en/of bad en toilet, balkon met zitje
- receptie, lobby, lift en restaurant
- zwembad, zonneterras met ligbedden en parasols
- sportmogelijkheden, animatieteam en shows


Maaltijden
Alle maaltijden in het hotel. Tijdens de excursies lunchen we buiten het hotel. Dit is een All Inclusive hotel, dat wil zeggen dat maaltijden, snacks (op bepaalde tijden) en door het hotel geselecteerde drankjes (op bepaalde tijden) in de prijs inbegrepen zijn.

Reisdocument
Geldig paspoort of geldige Nederlandse identiteitskaart

Bijzonderheden
Je moet voor deze reizen goed ter been zijn. Je moet minimaal 45 min, zelfstandig en in een goed tempo achter elkaar (zonder loophulp) kunnen lopen en goed kunnen traplopen. Als je mee wilt gaan fietsen moet je minimaal 1 uur goed, veilig en zelfstandig deel kunnen nemen aan het verkeer. Op deze reizen is geen loophulp(middel) mogelijk. Verder moet je goed tegen de warmte kunnen. Dit is een All Inclusive reis. Wij raden deze reis af als je aan de lijn bent of problemen hebt met alcohol. Heb je een dieet? Overleg dan even met ons. Er zijn beperkt eenpersoonskamers beschikbaar. Toeslag € 150,-.

We weten nog niet welke regels er in 2021 gelden i.v.m. Corona. Wij houden ons aan de op het moment van de uitvoering van de reis geldende richtlijnen/regels van het RIVM, de Nederlandse overheid en plaatselijke richtlijnen en regels.
Hoewel wij ons aan deze richtlijnen en regels houden, is deelname aan onze reizen voor eigen risico. Reizigers die zich, ondanks aanwijzingen van de reisbegeleiding of anderen, niet aan de geldende regels houden en daarvoor bekeurd worden of op een andere manier schade oplopen, zijn daar zelf verantwoordelijk voor.

Op onze reizen worden foto's en soms filmpjes gemaakt. Deze worden gebruikt voor het reisverslag en mogelijk ook voor onze reisgidsen, website, nieuwsbrieven en social media. Als je daar bezwaar tegen hebt, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op.

Alle op deze website gepubliceerde reizen zijn onder voorbehoud i.v.m. de Corona- maatregelen.