Nieuwvliet-Bad (Nederland)


Status: VOL 
Heen: 30-08-2021
Terug: 06-09-2021
Aantal dagen: 8
Totaal prijs: € 999,00
Ann.bijdrage:
(optioneel)
€ 45,00
Zakgeldadvies: € 80,00
Reizigers: max. 7
Begeleiders: 2
Leeftijd: vanaf 16 jaar
Vertrek: Utrecht Transferium Westraven aan de A12
Vertrektijd: 13:00 uur
Tijd terug: 13:00 uur
Dicht bij de Belgische grens en het Noordzeestrand ligt Landal Strand Resort Nieuwvliet-Bad. Een heerlijke plek om vakantie te vieren. We zijn hier niet ver van mooie steden zoals Brugge en Gent en met het voetveer kunnen we over de Westerschelde naar Vlissingen varen.


Mogelijke excursies en activiteiten
- naar het strand om te zonnen en zwemmen of een wandeling maken
- de historische steden Brugge en Gent waar heel veel monumenten staan en we door de grachten kunnen varen
- naar ‘de overkant’ door de Westerscheldetunnel naar Goes of Middelburg voor de beklimming van de abdijtoren de Lange Jan
- met de pont waar alleen voetgangers en fietsers op mogen naar Vlissingen varen, waar we met het zonnetreintje naar de boulevard kunnen rijden
- naar een van de plaatsen aan de Belgische kust zoals Oostende of Blankenberge
- natuurreservaat het Zwin

Bungalowpark Landal Strand Resort Nieuwvliet-Bad
- ligging op 1 km van het Noordzeestrand en 30 km van Brugge
- 2-persoonskamers in een 10-persoonsbungalow
- woon-eetkamer met tv, keuken, terras met tuinmeubelen
- slaapkamer en apart toilet op de begane grond. Op de 1e etage: 4 slaapkamers, 2 badkamers met douche en badkamer met bad en toilet
- restaurant, snackshop, winkeltje, fietsverhuur
- airtrampoline, jeu de boules en tafeltennis


Maaltijden
Het ontbijt en de lunch verzorgen we zelf of we lunchen onderweg. ’s Avonds eten we in een restaurant op of buiten het park of we halen een keer eten in huis.

Reisdocument
Geldig paspoort of geldige Nederlandse identiteitskaart

Bijzonderheden
Je moet voor deze reis goed ter been zijn, minimaal een half uur, zelfstandig en in een goed tempo achter elkaar (zonder loophulp) kunnen lopen en goed kunnen traplopen. Op deze reis is geen loophulp(middel) mogelijk. Meer info nodig? Bel of mail Dolfijn!
Er is 1 eenpersoonskamer beschikbaar. Toeslag € 50,-. Dit is een busjesreis. De busjes hebben niet veel bagageruimte en daarom mag je je bagage niet in een koffer meenemen. Neem je bagage mee in een tas. Koffers kunnen door de reisbegeleiding geweigerd worden.

We weten nog niet welke regels er in 2021 gelden i.v.m. Corona. Wij houden ons aan de op het moment van de uitvoering van de reis geldende richtlijnen/regels van het RIVM, de Nederlandse overheid en plaatselijke richtlijnen en regels.
Hoewel wij ons aan deze richtlijnen en regels houden, is deelname aan onze reizen voor eigen risico. Reizigers die zich, ondanks aanwijzingen van de reisbegeleiding of anderen, niet aan de geldende regels houden en daarvoor bekeurd worden of op een andere manier schade oplopen, zijn daar zelf verantwoordelijk voor.

Op onze reizen worden foto's en soms filmpjes gemaakt. Deze worden gebruikt voor het reisverslag en mogelijk ook voor onze reisgidsen, website, nieuwsbrieven en social media. Als je daar bezwaar tegen hebt, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op.

Alle op deze website gepubliceerde reizen zijn onder voorbehoud i.v.m. de Corona- maatregelen.