Hoenderloo (Nederland)


Status: nog 1 man 
Heen: 02-07-2021
Terug: 09-07-2021
Aantal dagen: 8
Totaal prijs: € 969,00
Ann.bijdrage:
(optioneel)
€ 44,00
Zakgeldadvies: € 80,00
Reizigers: max. 18
Begeleiders: max. 4
Leeftijd: vanaf 16 jaar


Vertrek: Utrecht Transferium Westraven aan de A12
Vertrektijd: 15:00 uur
Tijd terug: 12:00 uur
In de reisgids staat dat je in een 8-persoonsbungalow slaapt. Dat is een drukfout. Wij boekten 2 luxe 12-persoonsbungalows met o.a. 3 badkamers en luxe keuken per bungalow.

Midden in de natuur, dicht bij Park de Hoge Veluwe ligt bungalowpark Landal Miggelenberg. Om ons heen is veel natuur, maar toch zijn we maar 4 km van Hoenderloo vandaan. Met de bus gaan we, soms samen met de groep Eerbeek, leuke dingen doen. Er is op de Veluwe en in de omgeving heel veel te doen en ook op het park hoeven we ons niet te vervelen! Na een dagje op pad is het heerlijk ontspannen in het bad of in de sauna.

Mogelijke excursies en activiteiten
- Park de Hoge Veluwe om te wandelen of te fietsen op de gratis witte fietsen
- een rit met een stoomtrein
- paleis het Loo
- Apeldoorn
- een boottocht op de IJssel vanuit Deventer

Bungalowpark Landal Miggelenberg
- ligging op 3 km van Hoenderloo
- 2-persoonskamers in luxe 12-persoonsbungalows met etage. Er zijn 3 slaapkamers op de 1e etage en 2 op de begane grond.
- woonkamer met tv, keuken met o.a. vaatwasser
- 3 badkamers, 2 met douche en 1 met bad, 4 toiletten waarvan 2 in de badkamers
- terras met tuinmeubelen
- restaurants, snackbar, ParkShop
- zwembad met stroomversnelling, bruisbank en waterattracties
- airhockey, fietsverhuur, boogschieten, bowling, midgetgolf, poolbiljart, wandelen met de boswachter


Maaltijden
Ontbijt en lunch verzorgen we samen of we lunchen ergens onderweg. ’s Avonds eten we in een restaurant op of buiten het park of halen een keer eten in huis.

Reisdocument
Geldig paspoort of geldige Nederlandse identiteitskaart

Bijzonderheden
Je moet voor deze reis goed ter been zijn, minimaal een half uur, zelfstandig en in een goed tempo achter elkaar (zonder loophulp) kunnen lopen en goed kunnen traplopen, 4 slaapkamers en 2 badkamers zijn op de etage. Op deze reis is beperkt loophulp en/of het meenemen van een loophulpmiddel mogelijk. Er zijn geen eenpersoonskamers beschikbaar. Op de heen- en terugreis en tijdens een aantal excursiedagen delen de groepen Eerbeek en Hoenderloo de bus. Meer info nodig? Bel of mail Dolfijn!

We weten nog niet welke regels er in 2021 gelden i.v.m. Corona. Wij houden ons aan de op het moment van de uitvoering van de reis geldende richtlijnen/regels van het RIVM, de Nederlandse overheid en plaatselijke richtlijnen en regels.
Hoewel wij ons aan deze richtlijnen en regels houden, is deelname aan onze reizen voor eigen risico. Reizigers die zich, ondanks aanwijzingen van de reisbegeleiding of anderen, niet aan de geldende regels houden en daarvoor bekeurd worden of op een andere manier schade oplopen, zijn daar zelf verantwoordelijk voor.

Op onze reizen worden foto's en soms filmpjes gemaakt. Deze worden gebruikt voor het reisverslag en mogelijk ook voor onze reisgidsen, website, nieuwsbrieven en social media. Als je daar bezwaar tegen hebt, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op.

Alle op deze website gepubliceerde reizen zijn onder voorbehoud i.v.m. de Corona- maatregelen.