Volendam (Nederland)


Status: VOL 
Heen: 13-08-2021
Terug: 20-08-2021
Aantal dagen: 8
Totaal prijs: € 999,00
Ann.bijdrage:
(optioneel)
€ 0,00
Zakgeldadvies: € 80,00
Reizigers: max. 14
Begeleiders: max. 3
Leeftijd: vanaf 16 jaar
Vertrek: Utrecht P+R Westraven
Vertrektijd: 14:00 uur
Tijd terug: 11:30 uur
Volendam is misschien wel het beroemdste dorp van Nederland. Van over de hele wereld komen hier toeristen om de haven en de huizen te bekijken en om op de foto te gaan in klederdracht. Als je van souvenirwinkeltjes houdt, dan is Volendam dé plek om naar toe te gaan. En natuurlijk kennen we allemaal de artiesten die hier geboren zijn en vaak nog wonen. We gaan met de busjes leuke excursies doen want in de omgeving is veel te doen!


Mogelijke excursies en activiteiten
- natuurlijkVolendam om souvenirs te kopen
- de Zaanse Schans met mooie molens, een klompenmaker, oude huisjes en winkeltjes
- het gezellige Hoorn waar ook de stoomtram naar Medemblik vertrekt
- de kaasmarkt in Edam
- het Palingsound museum
- met de boot naar Marken
- pootje baden in de Noordzee

Bungalowpark Marina Park
- ligging aan het IJsselmeer op 15 min. lopen van de dijk waar winkels en restaurants zijn
- 2-persoonskamers in 6-persoonsbungalows met etage. 2 slaapkamers liggen op de 1e etage en 1 op de begane grond.
- woon/eetkamer met tv, complete keuken
- badkamer met douche op de 1e etage, 2 toiletten
- tuin met tuinmeubelen
- hoofdgebouw met receptie, winkel en klein overdekt zwembad
- restaurants, kapper en winkeltjes
- jachthaven, fiets- en bootverhuur


Maaltijden
Ontbijt en lunch verzorgen we samen of we lunchen ergens onderweg. ’s Avonds eten we in een restaurant op of buiten het park of halen een keer eten in huis.

Reisdocument
Geldig paspoort of geldige Nederlandse identiteitskaart

Bijzonderheden
Je moet voor deze reis goed ter been zijn, minimaal een half uur, zelfstandig en in een goed tempo achter elkaar (zonder loophulp) kunnen lopen en goed kunnen traplopen, 2 slaapkamers en de badkamer zijn op de 1e etage. Op deze reis is beperkt loophulp en/of het meenemen van een loophulpmiddel mogelijk. Er zijn geen eenpersoonskamers beschikbaar. Dit is een busjesreis. De busjes hebben niet veel bagageruimte en daarom mag je je bagage niet in een koffer meenemen. Neem je bagage mee in een tas. Koffers kunnen door de reisbegeleiding geweigerd worden. Meer info nodig? Bel of mail Dolfijn!

We weten nog niet welke regels er in 2021 gelden i.v.m. Corona. Wij houden ons aan de op het moment van de uitvoering van de reis geldende richtlijnen/regels van het RIVM, de Nederlandse overheid en plaatselijke richtlijnen en regels.
Hoewel wij ons aan deze richtlijnen en regels houden, is deelname aan onze reizen voor eigen risico. Reizigers die zich, ondanks aanwijzingen van de reisbegeleiding of anderen, niet aan de geldende regels houden en daarvoor bekeurd worden of op een andere manier schade oplopen, zijn daar zelf verantwoordelijk voor.

Op onze reizen worden foto's en soms filmpjes gemaakt. Deze worden gebruikt voor het reisverslag en mogelijk ook voor onze reisgidsen, website, nieuwsbrieven en social media. Als je daar bezwaar tegen hebt, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op.

Alle op deze website gepubliceerde reizen zijn onder voorbehoud i.v.m. de Corona- maatregelen.