Vaals - jongerenreis (Nederland)


Status: VOL 
Heen: 06-09-2021
Terug: 13-09-2021
Aantal dagen: 8
Totaal prijs: € 999,00
Ann.bijdrage:
(optioneel)
€ 45,00
Zakgeldadvies: € 80,00
Reizigers: max. 7
Begeleiders: 2
Leeftijd: 16 t/m 35 jaar
Vertrek: Utrecht Transferium Westraven aan de A12
Vertrektijd: 14:00 uur
Tijd terug: 13:00 uur
Vorig jaar was Dolfijn voor de 10e keer te gast op Landal Hoog Vaals en ook dit jaar kun je weer genieten van de luxe bungalow, het mooie uitzicht en alle leuke dingen die we kunnen gaan doen deze week. We zitten heel dicht bij België en Duitsland, dus we maken er een internationale vakantie van!

Mogelijke excursies en activiteiten
- het Drielandenpunt met labyrint en uitkijktoren
- naar de glasblazer in Vaals
- Valkenburg en Maastricht
- naar Aken met het openbaar vervoer
- naar de gezellige stad Luik of het openluchtmuseum Bokrijk in België
- bij het Hijgend Hert in Vijlen de lekkerste Limburgse vlaai eten

Bungalowpark Landal Hoog Vaals
- ligging in de heuvels van Zuid-Limburg, aan de rand van Vaals, op 5 km van het Drielandenpunt
- 2-persoonskamers in een luxe 10-persoonsbungalow
- woon-eetkamer met tv, sfeerhaard, luxe open keuken, terras met tuinmeubelen
- 2 slaapkamers, apart toilet en douche op de begane grond. Op de 1e etage: 3 slaapkamers, toilet, badkamer met bubbelbad, badkamer met douche, toilet en sauna, kamer met zonnebank
- restaurant, snackbar, winkel, fietsverhuur, bowling, speelhal
- overdekt zwembad met glijbaan en bubbelbad

Maaltijden
Het ontbijt en de lunch maken we zelf of we lunchen ergens onderweg. ’s Avonds eten we in een restaurant op of buiten het park of we halen een keer eten in huis.

Reisdocument
Geldig paspoort of geldige Nederlandse identiteitskaart

Bijzonderheden
Dit is een jongerenreis. Deze kan alleen geboekt worden door reizigers van 16 t/m 35 jaar. Als deze jongerenreis te weinig aanmeldingen krijgt om door te laten gaan, is het mogelijk dat de reis ook geboekt mag worden door reizigers t/m 45 jaar. Je moet voor deze reis goed ter been zijn, minimaal een half uur, zelfstandig en in een goed tempo achter elkaar (zonder loophulp) kunnen lopen en goed kunnen traplopen. Op deze reis is geen loophulp(middel) mogelijk. Meer info nodig? Bel of mail Dolfijn!
Er is 1 eenpersoonskamer beschikbaar. Toeslag € 40,-. Dit is een busjesreis. De busjes hebben niet veel bagageruimte en daarom mag je je bagage niet in een koffer meenemen. Neem je bagage mee in een tas. Koffers kunnen door de reisbegeleiding geweigerd worden.

We weten nog niet welke regels er in 2021 gelden i.v.m. Corona. Wij houden ons aan de op het moment van de uitvoering van de reis geldende richtlijnen/regels van het RIVM, de Nederlandse overheid en plaatselijke richtlijnen en regels.
Hoewel wij ons aan deze richtlijnen en regels houden, is deelname aan onze reizen voor eigen risico. Reizigers die zich, ondanks aanwijzingen van de reisbegeleiding of anderen, niet aan de geldende regels houden en daarvoor bekeurd worden of op een andere manier schade oplopen, zijn daar zelf verantwoordelijk voor.

Op onze reizen worden foto's en soms filmpjes gemaakt. Deze worden gebruikt voor het reisverslag en mogelijk ook voor onze reisgidsen, website, nieuwsbrieven en social media. Als je daar bezwaar tegen hebt, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op.

Alle op deze website gepubliceerde reizen zijn onder voorbehoud i.v.m. de Corona- maatregelen.