Lang Weekend Reuver (Nederland)


Status: Beschikbaar
Heen: 27-08-2021
Terug: 30-08-2021
Aantal dagen: 4
Totaal prijs: € 725,00
Ann.bijdrage:
(optioneel)
€ 34,00
Zakgeldadvies: € 40,00
Reizigers: max. 18
Begeleiders: max. 4
Leeftijd: vanaf 16 jaar


Vertrek: Utrecht Transferium Westraven aan de A12
Vertrektijd: 14:00 uur
Tijd terug: 13:00 uur
Deze reis vervangt Lang Weekend Reuver met Funpop 28-5 t/m 31-5-2021 deze gaat niet door.

Niet ver van Duitsland ligt Landal de Lommerbergen. Dolfijn komt hier al jaren en kent hier ook de leuke uitstapjes. We maken er een gezellig lang weekend van met een feestelijke afsluiter!


Mogelijke excursies en activiteiten
- naar het Wereldpaviljoen Steiyl
- een Zoo Parc Overloon
- winkelen in Venlo of Roermond
- diner met feestavond met muziek

Bungalowpark Landal De Lommerbergen
- ligging dicht bij de Maas op 15 km van Venlo
- verblijf in gelijkvloerse 8-persoonsbungalows in 2-persoonskamers
- woonkamer met zit- en eethoek, tv, radio, open haard, keuken met o.a. magnetron
- 1 badkamer met bad en dubbele wastafel, 2e badkamer met douche en wastafel, apart toilet
- op het park: receptie, subtropisch waterparadijs met o.a. kruidenbaden, stoombaden, golfslagbad, glijbanen en bubbel- en bruisbaden, minigolf, kinderboerderij enz.
- restaurants, winkels, bars
- dicht bij het park o.a. natuurwandelpark


Maaltijden
Het ontbijt en de lunch verzorgen we samen. ’s Avonds eten we in een van de restaurants op of buiten het park of we halen een keer eten in huis.

Reisdocument
Geldig paspoort of geldige Nederlandse identiteitskaart

Bijzonderheden
Het park is heuvelachtig, je moet voor deze reis dan ook goed ter been zijn, minimaal een half uur, zelfstandig en in een goed tempo achter elkaar (zonder loophulp) kunnen lopen. Op deze reis is geen loophulp(middel) mogelijk. Meer info nodig? Bel of mail Dolfijn! Er zijn geen eenpersoonskamers beschikbaar.
Dit is een busjesreis. De busjes hebben niet veel bagageruimte en daarom mag je je bagage niet in een koffer meenemen. Neem je bagage mee in een tas. Koffers kunnen door de reisbegeleiding geweigerd worden.

We weten nog niet welke regels er in 2021 gelden i.v.m. Corona. Wij houden ons aan de op het moment van de uitvoering van de reis geldende richtlijnen/regels van het RIVM, de Nederlandse overheid en plaatselijke richtlijnen en regels.
Hoewel wij ons aan deze richtlijnen en regels houden, is deelname aan onze reizen voor eigen risico. Reizigers die zich, ondanks aanwijzingen van de reisbegeleiding of anderen, niet aan de geldende regels houden en daarvoor bekeurd worden of op een andere manier schade oplopen, zijn daar zelf verantwoordelijk voor.

Op onze reizen worden foto's en soms filmpjes gemaakt. Deze worden gebruikt voor het reisverslag en mogelijk ook voor onze reisgidsen, website, nieuwsbrieven en social media. Als je daar bezwaar tegen hebt, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op.

Alle op deze website gepubliceerde reizen zijn onder voorbehoud i.v.m. de Corona- maatregelen.