Muziekcruise (Nederland)


Status: Beschikbaar
Heen: 03-10-2021
Terug: 07-10-2021
Aantal dagen: 5
Totaal prijs: € 1155,00
Ann.bijdrage:
(optioneel)
€ 54,00
Zakgeldadvies: € 50,00
Reizigers: max. 12
Begeleiders: 2
Leeftijd: vanaf 16 jaar


Vertrek: Arnhem Rijnkade
Vertrektijd: 12:00 uur
Tijd terug: 14:00 uur
We gaan aan boord van het MPS Rembrandt van Rijn voor een muzikale cruise. Elke avond een feestavond vol vooral Duitstalige muziek en feesten met als hoogtepunt het ‘Oktoberfest’ op de laatste avond. Voor ons treden o.a. op: Sanny, Michel Wolsink, Die Schmalzler en Judith und Mel. De artiesten varen mee aan boord, dus kun je ze aan boord ook tegenkomen. Overdag gaan we van boord om leuke plaatsen te bezoeken.


Programma (onder voorbehoud)
1e dag Om 12.00 uur schepen we in en tijdens de koffie wordt het personeel aan ons voorgesteld. We varen rustig naar Schoonhoven waar we in de avond aankomen. Wij genieten van het uitzicht en van de muziek die in de bar/lounge gespeeld wordt.
2e dag Tijdens ons ontbijt vertrekt het schip richting Kinderdijk. Als we daar aankomen, maken we een wandeling langs de lange rij molens die daar staan. Hier komen veel buitenlandse toeristen naar de molens kijken. Vanavond is er een muziekavond met 1 of meer artiesten in de bar/lounge waar we heerlijk kunnen dansen.
3e dag Vandaag varen we naar Enkhuizen waar we van boord gaan. Dit is een gezellige plaats waar we een kijkje kunnen nemen bij de haven en in het centrum. Daarna varen we verder naar Zwolle. Vanmiddag is er Bingo met mooie prijzen! Wie gaat er met een prijs vandoor? En natuurlijk genieten we vanavond weer van de artiesten die live optreden!
4e dag Op ons gemakje vertrekken we naar Zutphen waar we aan boord lunchen. Daarna gaan we Zutphen in. Na het diner gaan we ons voorbereiden op het Oktoberfest. Dit feest wordt in Zuid-Duitsland uitgebreid gevierd en ook in Nederland zijn steeds meer van dit soort feesten. Het zou heel leuk zijn als je je verkleedt zoals op een Oktoberfest hoort.
5e dag Helaas, we varen al weer naar Arnhem waar rond 14.00 uur een einde komt aan deze muzikale cruise. We zwaaien de artiesten uit en gaan van boord.

MPS Rembrandt van Rijn
- 2-persoonshutten met douche, toilet, tv en grote ramen op het Hoofddek
- Overdag worden de bedden opgeklapt tot banken.
- promenadedek, lounge, Captains Corner, dansvloer, bar en restaurant

Maaltijden
Alle maaltijden zijn aan boord. Tijdens deze reis zijn frisdranken, bier, wijn, koffie en warme chocolademelk inbegrepen.

Reisdocument
Geldig paspoort of geldige Nederlandse identiteitskaart

Bijzonderheden
Op deze reis is zeer beperkt loophulp mogelijk, per reis is binnen de Dolfijngroep 1 rollatorgebruiker toegestaan. De rollator mag alleen aan de wal gebruikt worden. Je moet voor deze reis minimaal redelijk goed kunnen lopen (ook met rollator) en kunnen traplopen. Op deze reis zijn geen eenpersoonshutten beschikbaar. De ruimte in de hutten is beperkt, een hut aan boord is kleiner dan een hotelkamer. Ook de badkamer is kleiner dan in een hotel. Meer info nodig? Bel of mail Dolfijn!

We weten nog niet welke regels er in 2021 gelden i.v.m. Corona. Wij houden ons aan de op het moment van de uitvoering van de reis geldende richtlijnen/regels van het RIVM, de Nederlandse overheid en plaatselijke richtlijnen en regels.
Hoewel wij ons aan deze richtlijnen en regels houden, is deelname aan onze reizen voor eigen risico. Reizigers die zich, ondanks aanwijzingen van de reisbegeleiding of anderen, niet aan de geldende regels houden en daarvoor bekeurd worden of op een andere manier schade oplopen, zijn daar zelf verantwoordelijk voor.

Op onze reizen worden foto's en soms filmpjes gemaakt. Deze worden gebruikt voor het reisverslag en mogelijk ook voor onze reisgidsen, website, nieuwsbrieven en social media. Als je daar bezwaar tegen hebt, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op.

Alle op deze website gepubliceerde reizen zijn onder voorbehoud i.v.m. de Corona- maatregelen.