Beekse Bergen (Nederland)


Status: VOL 
Heen: 19-07-2021
Terug: 23-07-2021
Aantal dagen: 5
Totaal prijs: € 779,00
Ann.bijdrage:
(optioneel)
€ 36,00
Zakgeldadvies: € 50,00
Reizigers: max. 10
Begeleiders: 2
Leeftijd: vanaf 16 jaar
Vertrek: Direct naar de accommodatie
Vertrektijd: 16:00 uur
Tijd terug: 10:00 uur
Niet ver van Tilburg ligt Safaripark en Speelland Beekse Bergen. Je komt hier op eigen gelegenheid naar toe en daarna gaan we hier een midweek leuke dingen doen, natuurlijk gaan we naar het Safaripark om de wilde dieren te zien, maar we nemen ook het ov naar het centrum van Tilburg. Op vrijdag reis je op eigen gelegenheid weer naar huis.


Mogelijke excursies en activiteiten
- Safaripark Beekse Bergen met de wandelsafari langs o.a. de gnoes, olifanten en nijlpaarden, de busrondrit langs o.a. de zebra's, kamelen, struisvogels, leeuwen en giraffes
- Speelland Beekse Bergen met een groot recreatiemeer met o.a. rondvaart, waterfietsen, de splash en andere waterattracties
- een dagje naar Tilburg

Bungalowpark Safari Resort Beekse Bergen
- ligging aan de Savanne van Safaripark Beekse Bergen, met direct zicht op de dieren, op loopafstand van de ingang van het Safaripark
- 2-persoonskamers in 8 persoons lodge in 2- of 3-persoonskamers. Op sommige slaapkamers staat een stapelbed
- woonkamer met tv, complete keuken
- badkamer met bad en badkamer met stortdouche, apart toilet, sauna
- veranda met tuinmeubelen
- restaurant, lounge met bowling en bar
- zwembad


Maaltijden
Ontbijt en lunch verzorgen we samen of we lunchen ergens onderweg. ’s Avonds eten we in een restaurant op of buiten het park of halen een keer eten in huis.

Reisdocument
Geldig paspoort of geldige Nederlandse identiteitskaart

Bijzonderheden
Je moet voor deze reis goed ter been zijn, minimaal een half uur, zelfstandig en in een goed tempo achter elkaar (zonder loophulp) kunnen lopen en goed kunnen traplopen. Op deze reis is geen loophulp(middel) mogelijk. Meer info nodig? Bel of mail Dolfijn!
Er zijn geen eenpersoonskamers beschikbaar.

We weten nog niet welke regels er in 2021 gelden i.v.m. Corona. Wij houden ons aan de op het moment van de uitvoering van de reis geldende richtlijnen/regels van het RIVM, de Nederlandse overheid en plaatselijke richtlijnen en regels.
Hoewel wij ons aan deze richtlijnen en regels houden, is deelname aan onze reizen voor eigen risico. Reizigers die zich, ondanks aanwijzingen van de reisbegeleiding of anderen, niet aan de geldende regels houden en daarvoor bekeurd worden of op een andere manier schade oplopen, zijn daar zelf verantwoordelijk voor.

Op onze reizen worden foto's en soms filmpjes gemaakt. Deze worden gebruikt voor het reisverslag en mogelijk ook voor onze reisgidsen, website, nieuwsbrieven en social media. Als je daar bezwaar tegen hebt, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op.

Alle op deze website gepubliceerde reizen zijn onder voorbehoud i.v.m. de Corona- maatregelen.