Reuver - seniorenreis (Nederland)


Status: Beschikbaar
Heen: 03-09-2021
Terug: 10-09-2021
Aantal dagen: 8
Totaal prijs: € 975,00
Ann.bijdrage:
(optioneel)
€ 44,00
Zakgeldadvies: € 80,00
Reizigers: max. 18
Begeleiders: max. 4
Leeftijd: vanaf 16 jaar


Vertrek: Utrecht Transferium Westraven aan de A12
Vertrektijd: 14:00 uur
Tijd terug: 13:00 uur
Een heerlijke reis speciaal voor 55+-ers! Niet ver van Duitsland ligt Landal de Lommerbergen. Dolfijn komt hier al jaren en kent veel leuke uitstapjes. We gaan leuke dingen doen en genieten van de omgeving!


Mogelijke excursies en activiteiten
- Zooparc Overloon
- Maastricht, met het gezellige Vrijthof
- winkelen in Venlo of Maastricht
- het drielandenpunt bij Vaals met het labyrint
- Valkenburg

Bungalowpark Landal De Lommerbergen
- ligging op ong. 3 km van Reuver, dicht bij de Duitse grens
- 2-persoonskamers in 8-persoons, gelijkvloerse bungalows
- woonkamer met tv, open keuken, badkamer met bad en toilet, badkamer met douche, apart toilet, terras met tuinmeubelen
- restaurants, Grandcafé, snackbar, ParkShop
- subtropisch waterparadijs met glijbaan, bubbelbaden, golfslagbad, zwemmersbar
- openluchtzwembad, bowling, midgetgolf, boogschietbaan, fietsverhuur


Maaltijden
Het ontbijt en de lunch verzorgen we zelf of we lunchen onderweg tijdens de uitstapjes. ’s Avonds eten we in een restaurant of we halen eten in huis.

Reisdocument
Geldig paspoort of geldige Nederlandse identiteitskaart

Bijzonderheden
Dit is een seniorenreis en in eerste instantie kunnen alleen reizigers van 55 jaar en ouder boeken. Als de reis te weinig aanmeldingen krijgt om door te laten gaan, mogen ook reizigers vanaf 50 jaar boeken. Het feit dat dit een seniorenreis is, wil niet zeggen dat je niet redelijk goed ter been moet zijn! Je moet voor deze reis minimaal een half uur, zelfstandig en in een goed tempo achter elkaar (eventueel met een beetje loophulp) kunnen lopen. Op deze reis kunnen geen rollators of rolstoelen mee. Meer info nodig? Bel of mail Dolfijn! Er zijn geen eenpersoonskamers beschikbaar.
Dit is een busjesreis. De busjes hebben niet veel bagageruimte en daarom mag je je bagage niet in een koffer meenemen. Neem je bagage mee in een tas. Koffers kunnen door de reisbegeleiding geweigerd worden.

We weten nog niet welke regels er in 2021 gelden i.v.m. Corona. Wij houden ons aan de op het moment van de uitvoering van de reis geldende richtlijnen/regels van het RIVM, de Nederlandse overheid en plaatselijke richtlijnen en regels.
Hoewel wij ons aan deze richtlijnen en regels houden, is deelname aan onze reizen voor eigen risico. Reizigers die zich, ondanks aanwijzingen van de reisbegeleiding of anderen, niet aan de geldende regels houden en daarvoor bekeurd worden of op een andere manier schade oplopen, zijn daar zelf verantwoordelijk voor.

Op onze reizen worden foto's en soms filmpjes gemaakt. Deze worden gebruikt voor het reisverslag en mogelijk ook voor onze reisgidsen, website, nieuwsbrieven en social media. Als je daar bezwaar tegen hebt, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op.

Alle op deze website gepubliceerde reizen zijn onder voorbehoud i.v.m. de Corona- maatregelen.