Bad Sachsa (Duitsland)


Status: VOL 
Heen: 30-08-2021
Terug: 06-09-2021
Aantal dagen: 8
Totaal prijs: € 1055,00
Ann.bijdrage:
(optioneel)
€ 48,00
Zakgeldadvies: € 80,00
Reizigers: max. 7
Begeleiders: 2
Leeftijd: vanaf 16 jaar
Vertrek: Utrecht Transferium Westraven aan de A12
Vertrektijd: 10:00 uur
Tijd terug: 16:30 uur
In het midden van Duitsland ligt de Harz. Hier is veel mooie natuur te vinden en de hoogste berg van Noord-Duitsland, de Brocken. In deze streek was vroeger ook veel mijnbouw, dus kunnen we ook een kijkje nemen in een van de mijnen. En dan zijn er nog de mooie stadjes met vakwerkhuizen en andere leuke excursiemogelijkheden. Zeker voor zwemliefhebbers een mooie reis want op het park is een zwembad met veel waterattracties!

Mogelijke excursies en activiteiten
- Sankt Andreasberg, met de zilvermijn Samson
- roetsjen van een rodelbaan
- Quedlinburg, met mooie vakwerkhuizen
- een roofvogelshow
- met de historische Brockenbahn trein naar de top van de berg de Brocken

Bungalowpark Landal Salztal Paradies
- ligging aan de rand van Bad Sachsa
- 2-persoonskamers in een 10-persoonsbungalows
- woonkamer met tv, complete keuken
- badkamers met douche en toilet
- terras met tuinmeubelen
- restaurants, bowlingbar, ParkShop
- zwemparadijs met bandenglijbaan, bubbelbad, golfslagbad, ligweide en wildwaterbaan
- bowling, jeu de boules, natuurbelevingspad, fitness en tafeltennis


Maaltijden
Ontbijt en lunch verzorgen we samen of we lunchen ergens onderweg. ’s Avonds eten we in een restaurant op of buiten het park of halen een keer eten in huis.

Reisdocument
Geldig paspoort of geldige Nederlandse identiteitskaart

Bijzonderheden
Je moet voor deze reis goed ter been zijn, minimaal 45 min, zelfstandig en in een goed tempo achter elkaar (zonder loophulp) kunnen lopen en goed kunnen traplopen. Op deze reis is geen loophulp(middel) mogelijk. Meer info nodig? Bel of mail Dolfijn! Dit is een busjesreis. De busjes hebben niet veel bagageruimte en daarom mag je je bagage niet in een koffer meenemen. Neem je bagage mee in een tas. Koffers kunnen door de reisbegeleiding geweigerd worden.

We weten nog niet welke regels er in 2021 gelden i.v.m. Corona. Wij houden ons aan de op het moment van de uitvoering van de reis geldende richtlijnen/regels van het RIVM, de Nederlandse overheid en plaatselijke richtlijnen en regels.
Hoewel wij ons aan deze richtlijnen en regels houden, is deelname aan onze reizen voor eigen risico. Reizigers die zich, ondanks aanwijzingen van de reisbegeleiding of anderen, niet aan de geldende regels houden en daarvoor bekeurd worden of op een andere manier schade oplopen, zijn daar zelf verantwoordelijk voor.

Op onze reizen worden foto's en soms filmpjes gemaakt. Deze worden gebruikt voor het reisverslag en mogelijk ook voor onze reisgidsen, website, nieuwsbrieven en social media. Als je daar bezwaar tegen hebt, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op.

Alle op deze website gepubliceerde reizen zijn onder voorbehoud i.v.m. de Corona- maatregelen.