Molbergen (Duitsland)


Status: Beschikbaar
Heen: 27-08-2021
Terug: 03-09-2021
Aantal dagen: 8
Totaal prijs: € 925,00
Ann.bijdrage:
(optioneel)
€ 42,00
Zakgeldadvies: € 80,00
Reizigers: max. 14
Begeleiders: max. 3
Leeftijd: vanaf 16 jaar


Vertrek: Utrecht Transferium Westraven aan de A12
Vertrektijd: 12:00 uur
Tijd terug: 14:00 uur
Maar een uurtje over de grens tussen Drenthe en Duitsland ligt het plaatsje Molbergen. Het ligt bij het natuurgebied Thülfelder Talsperre. Bij dit mooie bos- en heidegebied ligt Landal Dwergter Sand. Vanuit dit park gaan we leuke excursies maken. Gaat u mee dit onbekende, maar leuke stukje Duitsland ontdekken?

Mogelijkheden voor excursies
- naar het museumdorp in Cloppenburg
- naar de dierentuin en attractiepark Thüle
- naar de historische binnenstad en de gezellige wijk Schnoor in Bremen
- naar het recreatiegebied bij het stuwmeer waar we kunnen wandelen en zwemmen
- een ritje met een draisine, dat is een soort fietskar die op een oud stuk spoorlijn rijdt

Bungalowpark Landal Dwergter Sand
- ligging in het natuurgebied Thülsfelder Talsperre op 4 km van het plaatsje Molbergen en op een uurtje rijden van de Nederlandse grens
- verblijf in 2-persoonskamers in een 6- en een 12-persoonsbungalow met badkamer(s) met bad en/of douche en apart(e) toilet(ten)
- woonkamer met zit- en eethoek, tv
- open keuken met o.a. afwasmachine, terras met tuinmeubelen
- overdekt zwembad en bubbelbad, recreatiemeer met strandpaviljoen tegenover het park
- midgetgolf, jeu de boules, tafeltennis
- restaurant, winkeltje, fietsverhuu

Maaltijden
Het ontbijt en de lunch verzorgen we samen of we lunchen onderweg tijdens de uitstapjes. ’s Avonds eten we in een restaurant op of buiten het park of halen een keer eten in huis.

Reisdocument
Geldig paspoort of geldige Nederlandse identiteitskaart

Bijzonderheden
Je moet voor deze reis goed ter been zijn, minimaal een half uur, zelfstandig en in een goed tempo achter elkaar (zonder loophulp) kunnen lopen en goed kunnen traplopen. De woonkamer is op de 1e etage. Op deze reis is geen loophulp(middel) mogelijk. Meer info nodig? Bel of mail Dolfijn!
Er zijn geen eenpersoonskamers beschikbaar. Dit is een busjesreis. De busjes hebben niet veel bagageruimte en daarom mag je je bagage niet in een koffer meenemen. Neem je bagage mee in een tas. Koffers kunnen door de reisbegeleiding geweigerd worden.

We weten nog niet welke regels er in 2021 gelden i.v.m. Corona. Wij houden ons aan de op het moment van de uitvoering van de reis geldende richtlijnen/regels van het RIVM, de Nederlandse overheid en plaatselijke richtlijnen en regels.
Hoewel wij ons aan deze richtlijnen en regels houden, is deelname aan onze reizen voor eigen risico. Reizigers die zich, ondanks aanwijzingen van de reisbegeleiding of anderen, niet aan de geldende regels houden en daarvoor bekeurd worden of op een andere manier schade oplopen, zijn daar zelf verantwoordelijk voor.

Op onze reizen worden foto's en soms filmpjes gemaakt. Deze worden gebruikt voor het reisverslag en mogelijk ook voor onze reisgidsen, website, nieuwsbrieven en social media. Als je daar bezwaar tegen hebt, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op.

Alle op deze website gepubliceerde reizen zijn onder voorbehoud i.v.m. de Corona- maatregelen.