Lang Weekend Holten (Nederland)


Status: Beschikbaar
Heen: 03-09-2021
Terug: 06-09-2021
Aantal dagen: 4
Totaal prijs: € 565,00
Ann.bijdrage:
(optioneel)
€ 0,00
Zakgeldadvies: € 40,00
Reizigers: max. 18
Begeleiders: max. 4
Leeftijd: vanaf 16 jaar


Vertrek: Utrecht Transferium Westraven aan de A12
Vertrektijd: 14:00 uur
Tijd terug: 15:00 uur
Lekker nazomeren in Salland niet ver van de Duitse grens. Landal Twenhaarsveld ligt bij Holten, dicht bij de Holterberg waar mooie wandelingen te maken zijn en het Natuurdiorama is. Ook Holten zelf is een leuk plaatsje om een kijkje te nemen. Kortom, een lekker lang weekend weg.


Programma (onder voorbehoud).
1e dag Vanuit Utrecht rijden we naar Holten. We verkennen het bungalowpark en halen voor vanavond lekker eten in huis, wordt Chinees, pizza of wat anders?
2e dag Vandaag zoekt de begeleiding een leuke excursie uit, gaan we naar het diorama op de Holterberg, naar het gezellige Deventer of misschien wel allebei! Vanavond gaan we uit eten.
3e dag Ook vandaag gaan we op pad, we kunnen naar dierenpark Nordhorn dat, op minder dan 1 uur rijden, in Duitsland ligt. Hier wonen ongeveer 100 verschillende diersoorten.
4e dag Na het ontbijt rijden we op het gemakje terug. We lunchen (lunchpakket, picknick of in een restaurant) onderweg en rijden daarna door naar Utrecht.

Bungalowpark Landal Twenhaarsveld
- verblijf in gelijkvloerse 6-persoons bungalows met woon-, eetkamer, keuken met vaatwasser, badkamer met douche boven ligbad en wastafel, apart toilet, terras
- receptie, restaurant, snackshop, parkshop, zwembad
- bowling, jeu de boulesbaan, tokkelbaan, klimtoren, adventuregolf


Maaltijden
Ontbijt en lunch verzorgen we samen of we lunchen ergens onderweg. ’s Avonds eten we in een restaurant op of buiten het park of halen een keer eten in huis.

Reisdocument
Geldig paspoort of geldige Nederlandse identiteitskaart

Bijzonderheden
Je moet voor deze reis goed ter been zijn, minimaal een half uur, zelfstandig en in een goed tempo achter elkaar (zonder loophulp) kunnen lopen en goed kunnen traplopen. Op deze reis is geen loophulp(middel) mogelijk. Er zijn beperkt eenpersoonskamers beschikbaar. Toeslag € 40,-.
Dit is een busjesreis. De busjes hebben niet veel bagageruimte en daarom mag je je bagage niet in een koffer meenemen. Neem je bagage mee in een tas.

We weten nog niet welke regels er in 2021 gelden i.v.m. Corona. Wij houden ons aan de op het moment van de uitvoering van de reis geldende richtlijnen/regels van het RIVM, de Nederlandse overheid en plaatselijke richtlijnen en regels.
Hoewel wij ons aan deze richtlijnen en regels houden, is deelname aan onze reizen voor eigen risico. Reizigers die zich, ondanks aanwijzingen van de reisbegeleiding of anderen, niet aan de geldende regels houden en daarvoor bekeurd worden of op een andere manier schade oplopen, zijn daar zelf verantwoordelijk voor.

Op onze reizen worden foto's en soms filmpjes gemaakt. Deze worden gebruikt voor het reisverslag en mogelijk ook voor onze reisgidsen, website, nieuwsbrieven en social media. Als je daar bezwaar tegen hebt, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op.

Alle op deze website gepubliceerde reizen zijn onder voorbehoud i.v.m. de Corona- maatregelen.