Zuna met wandelvierdaagse (Nederland)


Status: nog 1 man 
Heen: 21-06-2021
Terug: 26-06-2021
Aantal dagen: 6
Totaal prijs: € 715,00
Ann.bijdrage:
(optioneel)
€ 31,00
Zakgeldadvies: € 80,00
Reizigers: max. 10
Begeleiders: 2
Leeftijd: vanaf 16 jaar


Vertrek: Direct naar de accommodatie
Vertrektijd: 15:30 uur
Tijd terug: 09:30 uur
Dit is een reis voor de ECHTE wandelaars! Bij het plaatsje Zuna ligt vakantiepark Mölke. Hier gaan we de wandelvierdaagse van de Regge lopen. Tijdens de vierdaagse wandelen we elke dag 20 km door bossen, over heide, de Sallandse Heuvelrug en Twentse landschappen.

Programma (onder voorbehoud)
1e dag Je komt op eigen gelegenheid naar het vakantiepark. We maken kennis met elkaar en maken een korte wandeling naar de rivier. 's Avonds eten we in het restaurant op het park.
2e dag t/m 5e dag Aan de wandel! Tussen 9.00 en 10.00 uur starten we elke dag met de wandeltocht. De Reggestreek wordt ook wel de tuin van Nederland genoemd. Tijdens het wandelen lopen we langs weilanden, veengebieden waar we misschien wel een schaapskudde tegenkomen, heidevelden en bossen. Het is een heel mooi stukje Overijssel! We wandelen elke dag ongeveer 20 km en kunnen daar de hele dag over doen. Als we terugkomen, kunnen we lekker naar het zwembad op het park of uitrusten, je kunt zelfs in de sauna! We eten elke dag in het restaurant van het park. Ben je nog niet moe van het wandelen? Dan kun je ook nog gaan boogschieten of blaaspijpschieten. Ook leuk is het kleine pontje dat achter het park de rivier oversteekt.
6e dag Je reist op eigen gelegenheid weer naar huis.

Vakantiepark Mölke
- ligging bij het buurtschap Zuna, 7 km van Nijverdal
- receptie, restaurant, bowling, zwembad
- boerengolf, schietbaan, oud-Hollandse spelen
- verhuur van kano's, fluisterboten
- 2-persoonskamers in 6-persoonsbungalettes met woonkamer, keuken en badkamer met bad en/of douche en toilet. Op 1 slaapkamer staat een 2-persoonsbed, op 1 slaapkamer staat een stapelbed en op 1 slaapkamer staan 2 eenpersoonsbedden, het kan dus zijn dat je in een stapelbed slaapt.
- sauna


Maaltijden
Het ontbijt wordt elke dag in de bungalow gebracht, diner in het restaurant op het park. We maken zelf een lunchpakket klaar voor onderweg of eten wat onderweg.

Reisdocument
Geldig paspoort of geldige Nederlandse identiteitskaart

Bijzonderheden
Dit is een wandelreis en voor de ECHTE wandelaars! Je moet voor deze reis zeer goed ter been zijn, we lopen elke dag een route van 20 km! Je bent verplicht om de vierdaagse wandelingen op goede schoenen te wandelen. Als je niet goed genoeg kan lopen, kan Dolfijn je reis afbreken. Je krijgt dan geen geld terug. Je moet zelf je vervoer van huis naar het park en van het park naar huis regelen. Er zijn geen eenpersoonskamers beschikbaar. Meer info nodig? Bel of mail Dolfijn!

We weten nog niet welke regels er in 2021 gelden i.v.m. Corona. Wij houden ons aan de op het moment van de uitvoering van de reis geldende richtlijnen/regels van het RIVM, de Nederlandse overheid en plaatselijke richtlijnen en regels.
Hoewel wij ons aan deze richtlijnen en regels houden, is deelname aan onze reizen voor eigen risico. Reizigers die zich, ondanks aanwijzingen van de reisbegeleiding of anderen, niet aan de geldende regels houden en daarvoor bekeurd worden of op een andere manier schade oplopen, zijn daar zelf verantwoordelijk voor.

Op onze reizen worden foto's en soms filmpjes gemaakt. Deze worden gebruikt voor het reisverslag en mogelijk ook voor onze reisgidsen, website, nieuwsbrieven en social media. Als je daar bezwaar tegen hebt, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op.

Alle op deze website gepubliceerde reizen zijn onder voorbehoud i.v.m. de Corona- maatregelen.