Zakynthos (Griekenland)


Status: Beschikbaar
Heen: 17-09-2021
Terug: 29-09-2021
Aantal dagen: 13
Totaal prijs: € 1665,00
Ann.bijdrage:
(optioneel)
€ 76,00
Zakgeldadvies: € 140,00
Reizigers: max. 12
Begeleiders: 2
Leeftijd: vanaf 16 jaar


Vertrek: Schiphol
Vertrektijd: 00:00 uur
Vluchtnr:
Vanuit: Zakynthos
Tijd terug: 00:00 uur
Datum terug: 29-09-2021
Vluchtnr:
Leuke dorpjes en veel groen, dat is het Griekse eiland Zakynthos. Het staat ook dit jaar weer in ons programma omdat veel Dolfijnreizigers het hier erg naar hun zin hebben gehad. Ons hotel ligt in het kleine plaatsje Argassi waar je kunt genieten van de zon en het zwembad. .


Mogelijke excursies en activiteiten
- een Grieks dansavond
- een boottocht met zwemmen vanaf de boot
- Marathonisi, het schildpaddeneiland waar de schildpadden in mei en juni eieren leggen
- met het treintje naar Zakynthos-stad

Hotel Krinas
- ligging op 500 m van het centrum van Argassi en bushalte en 700 m van het strand en toeristentreintje, restaurants, minigolf en winkeltjes in de buurt. Zakynthos-stad ligt op 3 km
- eenvoudige studio's voor max. 3 personen met kitchenette, koelkast, kleine kookplaat en waterkoker, badkamer met douche en/of bad, balkon of terras met zitje
- receptie, lobby met zitjes, pool-snackbar
- zwembad met ligbedden en parasols


Maaltijden
Ontbijt in het hotel. Lunch en diner in of buiten het hotel

Reisdocument
Geldig paspoort of geldige ID-kaart.

Bijzonderheden
Je moet voor deze reis goed ter been zijn en een goede conditie hebben. Je moet minimaal 45 min. zelfstandig en in een goed tempo achter elkaar (zonder loophulp) kunnen lopen en goed kunnen traplopen. Op deze reis is geen loophulp(middel) mogelijk. Verder moet je goed tegen de warmte kunnen. Heb je een dieet? Overleg dan even met ons. Er is beperkt aantal eenpersoonskamers beschikbaar. Toeslag € 156,- Meer info nodig? Bel of mail Dolfijn!

We weten nog niet welke regels er in 2021 gelden i.v.m. Corona. Wij houden ons aan de op het moment van de uitvoering van de reis geldende richtlijnen/regels van het RIVM, de Nederlandse overheid en plaatselijke richtlijnen en regels.
Hoewel wij ons aan deze richtlijnen en regels houden, is deelname aan onze reizen voor eigen risico. Reizigers die zich, ondanks aanwijzingen van de reisbegeleiding of anderen, niet aan de geldende regels houden en daarvoor bekeurd worden of op een andere manier schade oplopen, zijn daar zelf verantwoordelijk voor.

Op onze reizen worden foto's en soms filmpjes gemaakt. Deze worden gebruikt voor het reisverslag en mogelijk ook voor onze reisgidsen, website, nieuwsbrieven en social media. Als je daar bezwaar tegen hebt, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op.

Alle op deze website gepubliceerde reizen zijn onder voorbehoud i.v.m. de Corona- maatregelen.