All Inclusive Beieren (Duitsland)


Status: Beschikbaar
Heen: 05-07-2021
Terug: 14-07-2021
Aantal dagen: 10
Totaal prijs: € 1399,00
Ann.bijdrage:
(optioneel)
€ 66,00
Zakgeldadvies: € 80,00
Reizigers: max. 36
Begeleiders: max. 7
Leeftijd: vanaf 16 jaar


Vertrek: Opstapsysteem de Jong Intra
Wisselplaats: Zeddam (de Jong)
Vertrektijd: 00:00 uur
Tijd terug: 00:00 uur
Deze reis staat in onze reisgids met de reisdata 19 t/m 28 juli 2021. Die data zijn niet juist! De juiste reisdata zijn: 5 t/m 14 juli 2021.

Niet alleen een heel leuk excursieprogramma, maar ook nog eens genieten van heerlijke maaltijden en gratis drankjes ’s avonds. Dat is All Inclusive genieten in Beieren.


Programma (onder voorbehoud)
1e dag In de ochtend vertrek je vanuit een van de opstapplaatsen naar het wisselpunt. Daar ontmoet je je reisgenoten en de begeleiding. We overnachten in Midden-Duitsland
2e dag Langs de Donau rijden we, met een tussenstop in Straubing, naar ons hotel.
3e dag De bus brengt ons naar Frauenau, waar we een glasfabriek bezoeken. Bij de rondleiding zien we de glasblazers aan het werk. Daarna rijden we naar Zwiesel voor de lunch en een bezoek aan de Dampfbier brouwerij. Natuurlijk mogen we ook proeven!
4e dag Na het ontbijt rijden we naar het museumdorp in Tittlingen waar we zien hoe mensen hier 300 jaar geleden woonden en werkten. Daarna maken we, als je dat durft en wilt, een wandeling tussen de boomtoppen! Met een lift gaan we naar boven en lopen over het boomkronenpad op 8 tot 25 m hoogte, waar we mooi uitzicht hebben. Als je niet mee naar boven gaat, kun je een boswandeling maken.
5e dag We rijden vandaag naar Passau waar 3 rivieren samenkomen; de Inn, de Ilz en de Donau. We wandelen door het mooie centrum en zien mooie gebouwen, pleinen, kerken en het klooster Maria Hilf.
6e dag In de ochtend rijden we naar de ruïne van Burg Weissenstein in Regen. Daarna bezoeken we de mijn Silberberg waar uitgelegd wordt hoe hier vroeger zilver uit de grond gehaald werd.
7e dag We gaan vandaag de grens over. We beginnen met een bezoekje aan de kleine dierentuin van Hluboka nad Vlatavou. Daarna rijden we naar het middeleeuws stadje Ceský Krumlov dat in een kronkel in een rivier ligt. Bekend zijn het Krumlovkasteel, de Mantelbrug en het historische centrum.
8e dag Vandaag staat de bus stil, dus kunnen we lekker uitslapen. De liefhebbers kunnen een wandeling maken. We lunchen in het hotel en rond 17.00 uur serveert het hotel koffie met Duitse Kuchen. Lekker!
9e dag De koffers zijn gepakt en de terugreis begint. We stoppen bij het indrukwekkende Walhalla en daarna rijden we naar de stad Regensburg. We overnachten in Midden-Duitsland.
10e dag Het is helaas weer tijd om met de bus naar het wisselpunt te rijden. Na de afscheidsmaaltijd nemen we tussen 17.30 en 18.30 afscheid van elkaar. Met een andere bus word je weer naar je uitstapplaats gebracht.

Hotel Haus Rita
- ligging op 300 m van het centrum
- 2-persoonskamers met tv en badkamer met bad en/of douche en toilet
- receptie, lift, restaurant, bar, terras en tuin


Maaltijden
Ontbijt en diner in het hotel. Elke dag maak je je eigen lunchpakket bij het ontbijt. Op dag 8 lunchbuffet in het hotel. 's Avonds zijn de drankjes in het hotel tot een bepaalde tijd gratis.

Reisdocument
Geldig paspoort of geldige Nederlandse identiteitskaart

Vertrek en aankomst
Verschillende opstapplaatsen. Je wordt op je opstapplaats opgehaald en door een bus naar het wisselpunt gebracht. Op de laatste dag word je vanaf het wisselpunt naar je uitstapplaats gebracht. Op de heen- en terugreis zit GEEN Dolfijnbegeleiding in de bus, die zie je pas op het wisselpunt. Je moet dus zelfstandig het eerste en laatste stuk van de reis in de bus kunnen reizen! Dolfijn en de touroperator zijn niet verantwoordelijk voor eventuele gevolgen of kosten die voortvloeien uit het niet (geheel) zelfstandig kunnen reizen op de heen- en terugreis). Je kunt ook direct naar het wisselpunt komen of gebruik maken van de taxi-service van de touroperator. Hoe verder je van het wisselpunt woont, des te vroeger moet je opstappen (de opstaptijd is tussen 5:00 en 8:00 uur) en des te later stap je uit (uitstaptijd is tussen 19:00 en 23:00 uur). Mogelijk moet je op de heen- en/of terugreis naar het wisselpunt een keer overstappen. De precieze opstaptijd krijg je ongeveer een week van tevoren.
Het wisselpunt is: hotel Ruimzicht Zeddam

Bijzonderheden
Wij hebben deze reis ingekocht bij de Jong Intra Vakanties. Je maakt deze reis alleen met Dolfijnreizigers en –begeleiders. In de bus zitten, tijdens de reis, geen andere toeristen. Je reist wel samen met andere toeristen op de heen- en terugreis naar/van het wisselpunt. Je moet voor deze reis goed ter been zijn en minimaal 45 minuten achter elkaar in een redelijk tempo kunnen lopen en kunnen traplopen. Rolstoelen zijn niet toegestaan op deze reis, rollators zeer beperkt. Ook kan de begeleiding maar zeer beperkt loophulp bieden. Je gaat vaak de bus in en uit en er worden bijna elke dag uitstapjes gemaakt. Meer info nodig? Bel of mail Dolfijn! Er is een beperkt aantal eenpersoonskamers beschikbaar. Toeslag op aanvraag.

We weten nog niet welke regels er in 2021 gelden i.v.m. Corona. Wij houden ons aan de op het moment van de uitvoering van de reis geldende richtlijnen/regels van het RIVM, de Nederlandse overheid en plaatselijke richtlijnen en regels.
Hoewel wij ons aan deze richtlijnen en regels houden, is deelname aan onze reizen voor eigen risico. Reizigers die zich, ondanks aanwijzingen van de reisbegeleiding of anderen, niet aan de geldende regels houden en daarvoor bekeurd worden of op een andere manier schade oplopen, zijn daar zelf verantwoordelijk voor.

Op onze reizen worden foto's en soms filmpjes gemaakt. Deze worden gebruikt voor het reisverslag en mogelijk ook voor onze reisgidsen, website, nieuwsbrieven en social media. Als je daar bezwaar tegen hebt, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op.

Alle op deze website gepubliceerde reizen zijn onder voorbehoud i.v.m. de Corona- maatregelen.