Kerstreis Reuver (Nederland)


Status: Beschikbaar
Heen: 23-12-2021
Terug: 30-12-2021
Aantal dagen: 8
Totaal prijs: € 1145,00
Ann.bijdrage:
(optioneel)
€ 53,00
Zakgeldadvies: € 80,00
Reizigers: max. 24
Begeleiders: max. 5
Leeftijd: vanaf 16 jaar


Vertrek: Utrecht P+R Transferium Westraven aan de A12
Vertrektijd: 13:30 uur
Tijd terug: 12:30 uur
Een van onze kerst-TOPPERS! De kerstreis naar Reuver. Leuke uitstapjes, geweldige kerstdiners en het feest op 2e kerstdag in Steyl zijn de vaste programmaonderdelen. Al heel veel reizigers gingen mee naar Reuver en genoten daar van een geweldige reis! Ga jij ook mee dit jaar?


Mogelijkheden voor uitstapjes
- naar het drielandenpunt in Vaals of naar een demonstratie glasblazen
- een dagtocht naar Valkenburg waar we naar een van de grotten kunnen gaan en souvenirs kunnen kopen in het centrum of naar Maastricht waar we op het Vrijthof op een terrasje kunnen zitten
- een boottocht maken over de Maas
- naar kasteel Hoensbroek, waar we terug gaan in de tijd en tot in de toren kunnen klimmen
- winkelen in Venlo of Roermond

Bungalowpark Landal De Lommerbergen
- ligging dicht bij de Maas op 15 km van Venlo
- verblijf in gelijkvloerse 8-persoonsbungalows in 2-persoonskamers
- woonkamer met zit- en eethoek, tv, radio, open haard, keuken met o.a. magnetron
- 1 badkamer met bad en dubbele wastafel, 2e badkamer met douche en wastafel, apart toilet
- op het park: receptie, subtropisch waterparadijs met o.a. kruidenbaden, stoombaden, golfslagbad, glijbanen en bubbel- en bruisbaden, minigolf, kinderboerderij enz.
- restaurants, winkels, bars
- dicht bij het park o.a. natuurwandelpark


Maaltijden
Het ontbijt en de lunch verzorgen we samen. ’s Avonds eten we in een van de restaurants op of buiten het park of we halen een keer eten in huis. Tijdens de beide kerstdagen zijn de diners extra feestelijk. Voor deze diners is nette kleding gewenst.

Reisdocument
Geldig paspoort of geldige Nederlandse identiteitskaart

Bijzonderheden
Deze reis is vanwege de indeling van het park en het programma niet geschikt voor mensen die slecht ter been zijn. Er kan slechts een zeer beperkt aantal reizigers mee met loophulp(middelen). Als deze reis niet volgeboekt wordt, kan het zijn dat we andere bungalows gaan huren en/of dat deze reis uitgevoerd wordt als kleine busjesreis. Op deze reis zijn geen eenpersoonskamers beschikbaar.
Let op! Alle door Dolfijn op deze website of via andere kanalen gepubliceerde reizen zijn onder voorbehoud van de op dat moment geldende regels m.b.t. Corona.
Mogelijk ben je verplicht een mondkapje te dragen in de bus. Voor de eerste dag moet je zelf voor een mondkapje zorgen. Hoewel wij ons aan de RIVM richtlijnen en/of plaatselijke regels houden, is deelname aan onze reizen voor eigen risico. Reizigers die zich, ondanks aanwijzingen van de reisbegeleiding of anderen, niet aan de geldende regels houden en daarvoor bekeurd worden, moeten de bekeuring zelf betalen.

Op onze reizen worden foto's en soms filmpjes gemaakt. Deze worden gebruikt voor het reisverslag en mogelijk ook voor onze reisgidsen, website, nieuwsbrieven en social media. Als je daar bezwaar tegen hebt, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op.