Traben-Trarbach (Duitsland)


Status: Beschikbaar
Heen: 03-09-2021
Terug: 10-09-2021
Aantal dagen: 8
Totaal prijs: € 1059,00
Ann.bijdrage:
(optioneel)
€ 48,00
Zakgeldadvies: € 80,00
Reizigers: max. 7
Begeleiders: 2
Leeftijd: vanaf 16 jaar


Vertrek: Utrecht Transferium Westraven aan de A12
Vertrektijd: 10:00 uur
Tijd terug: 15:00 uur
Extra ingekochte reis!

Dolfijn is al jaren gast in vakantiehuis Didia! Het ligt prachtig met uitzicht op de Moezel en dicht bij het plaatsje Traben-Trarbach. Aan de achterkant van het huis ligt een berg waar de herten soms langs het huis lopen. Vanuit het huis maken we leuke uitstapjes.


Mogelijke excursies en activiteiten
- een wandeling door de omgeving
- met het busje of de trein naar Cochem
- een rondvaart over de Moezel
- een van de wildparken in de buurt
- naar het zwembad de Mosel Thermen
- naar het Eifelpark

Vakantiehuis Didia
- ligging op 20 m van de Moezel en op 15 min lopen van Traben aan een doodlopende zijweg
- 2-persoons kamers met uitzicht op de Moezel
- begane grond met woonkamer en complete keuken, toilet en terras. Op de etages liggen de slaapkamers en de badkamers. 1 Badkamer met bad, douche, wastafel en toilet, 1 badkamer met zitbad en douche, wastafel en toilet.
- steile achtertuin met terras aan de achterkant van het huis


Maaltijden
Het ontbijt en de lunch/het lunchpakket maken we samen of we lunchen ergens onderweg. ’s Avonds eten we in een restaurant of halen een keer eten in huis.

Reisdocument
Geldig paspoort of geldige Nederlandse identiteitskaart

Bijzonderheden
Je moet voor deze reis goed ter been zijn, minimaal een half uur, zelfstandig en in een goed tempo achter elkaar (zonder loophulp) kunnen lopen en goed kunnen traplopen. Op deze reis is geen loophulp(middel) mogelijk. Meer info nodig? Bel of mail Dolfijn!
Er is een beperkt aantal eenpersoonskamers beschikbaar. Toeslag € 75,-
Dit is een busjesreis. De busjes hebben niet veel bagageruimte en daarom mag je je bagage niet in een koffer meenemen. Neem je bagage mee in een tas. Koffers kunnen door de reisbegeleiding geweigerd worden.

We weten nog niet welke regels er in 2021 gelden i.v.m. Corona. Wij houden ons aan de op het moment van de uitvoering van de reis geldende richtlijnen/regels van het RIVM, de Nederlandse overheid en plaatselijke richtlijnen en regels.
Hoewel wij ons aan deze richtlijnen en regels houden, is deelname aan onze reizen voor eigen risico. Reizigers die zich, ondanks aanwijzingen van de reisbegeleiding of anderen, niet aan de geldende regels houden en daarvoor bekeurd worden of op een andere manier schade oplopen, zijn daar zelf verantwoordelijk voor.

Op onze reizen worden foto's en soms filmpjes gemaakt. Deze worden gebruikt voor het reisverslag en mogelijk ook voor onze reisgidsen, website, nieuwsbrieven en social media. Als je daar bezwaar tegen hebt, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op.

Alle op deze website gepubliceerde reizen zijn onder voorbehoud i.v.m. de Corona- maatregelen.