Muziekreis Turkije All Inclusive (Turkije)


Status: Beschikbaar
Heen: 29-10-2022
Terug: 05-11-2022
Aantal dagen: 8
Totaal prijs: € 1609,00
Ann.bijdrage:
(optioneel)
€ 0,00
Zakgeldadvies: € 80,00
Reizigers: max. 32
Begeleiders: max. 5
Leeftijd: vanaf 16 jaar


Vertrek: Schiphol
Vertrektijd: uur
Vluchtnr:
Vanuit:
Tijd terug: uur
Datum terug:
Vluchtnr:
Wat was het jammer dat deze populaire reis in 2021 niet door kon gaan. Maar in 2022 gaan we er weer voor!!! Elke avond optredens, elke avond feest! En dan hebben we het nog niet eens gehad over het hotel met o.a. een eigen aquapark en 12 bars! We kunnen genieten van de optredens en meet and greets, Bingo met de Veerkampjes, een kijkje nemen bij TV-opnames van Toppers van Oranje en ....... een super feestavond op het grootste All Inclusive partyschip ter wereld! Een fantastische cruise met shows en live-optredens. Onder voorbehoud zullen optreden: Wolter Kroes, Django Wagner, Peter Beense, René Karst, Stef Ekkel, Monique Smit, René le Blanc, Alex, Ben Cramer, Ria Valk, Bob Offenberg en nog veel meer Nederlandse artiesten. Daarnaast kunnen we ook Bingoën met de Veerkampjes.


Hotel Long Beach Resort & Spa Deluxe
- ligging op 20 km van Alanya, door een tunnel bereik je het strand, winkels, restaurants en bars op 5 km
- het hotel bestaat uit een hoofdgebouw en villa's
- 2-persoonskamers met airco, minibar, koffie/thee-maker, balkon met zitje en badkamer met douche en toilet
- receptie, lobby, tuin
- kapsalon, winkeltjes en minimarkt
- buffetrestaurant, 12 bars, disco
- 3 zwembaden waarvan 1 met zout water, aquapark met glijbanen, zonneterrassen met matrasjes en parasols
- privéstrand met matrasjes en parasols
- badhanddoekenservice
- fitness, aerobics, boogschieten, basket- en volleybal, darts, minivoetbal, tafeltennis, minigolf
- Turks bad, sauna en binnenzwembad met bubbelbad
- entertainment en elke dag optredens van Nederlandse artiesten
- tegen betaling: biljart, bowling, watersporten, massages


Maaltijden
Alle maaltijden in buffetvorm in het hotel.
Dit is een All Inclusive hotel, dat wil zeggen dat alle maaltijden, snacks (op bepaalde tijden) en door het hotel geselecteerde drankjes (op bepaalde tijden) in de prijs inbegrepen zijn. Buitenlandse drankjes, cocktails, sommige koffiesoorten en verse vruchtensappen en drankjes in de disco zijn niet inbegrepen, die moet je zelf betalen.

Reisdocument
Geldig paspoort of geldige Nederlandse identiteitskaart die na terugkomst nog 6 maanden geldig is.

Bijzonderheden
Je moet voor deze reis goed ter been zijn en minimaal 45 minuten achter elkaar in een redelijk tempo kunnen lopen en kunnen traplopen. Rolstoelen en rollators zijn niet toegestaan. Ook kan de begeleiding maar zeer beperkt loophulp bieden. Dit is een All Inclusivereis. Dat betekent dat de hele dag of een deel van de dag het eten en drinken inbegrepen is. Wij raden deze reis af als je aan de lijn bent of problemen hebt met alcohol. Het is onmogelijk voor de reisbegeleiding om de hele dag te controleren op (teveel) eten en/of drinken. Op deze reis worden minder excursies gedaan dan op andere vliegreizen. Er is een beperkt aantal eenpersoonskamers beschikbaar. Toeslag € 185,-. Meer info nodig? Bel of mail Dolfijn.

We weten niet welke regels er in 2022 gaan gelden i.v.m. Corona. Wij houden ons aan de op het moment van de uitvoering van de reis geldende richtlijnen/regels van het RIVM, de Nederlandse overheid en plaatselijke richtlijnen en regels. Deze kunnen anders zijn dan op het moment van aanmelding.
Het is mogelijk dat je hiervoor extra gegevens aan ons door moet geven zoals vaccinatie- en ID of paspoortgegevens. Als, na aanmelding, voor het reizen naar een bestemming extra voorwaarden gaan gelden zoals QR-codes, verplichte vaccinaties, houdbaarheidstermijnen van vaccinaties, testen enz, is de reiziger daar zelf verantwoordelijk voor.
Veranderende of veranderde voorwaarden/eisen voor vertrek of tijdens de reis zijn geen geldige reden van annuleren.
Wanneer wij binnen de overheidsrichtlijnen en -protocollen de reis op een verantwoorde en veilige manier uit kunnen voeren, kun je de reis niet gratis annuleren. Zie hiervoor de ANVR reizigersvoorwaarden art. 9.2 en de voorwaarden van onze annuleringsregeling (als je daar aan deelneemt) op onze website.
Reizigers die niet voldoen aan de eisen voor het reizen naar een bestemming, kunnen door de reisbegeleiding, of uitvoerder van de reis geweigerd worden. Kosten door positief testen op de bestemming vallen niet onder onze reisverzekering en komen dus voor rekening van de reiziger zelf.
Hoewel wij ons aan de richtlijnen en regels houden, is deelname aan onze reizen voor eigen risico. Reizigers die zich, ondanks aanwijzingen van de reisbegeleiding of anderen, niet aan de geldende regels houden, zijn zelf aansprakelijk te stellen voor eventuele (financiële) gevolgen.
Als Dolfijn als organisator de reis annuleert, krijg je binnen 14 dagen je geld (excl. de eventuele SGR-bijdrage) terug. Zie voor meer informatie: Corona informatie.

Op onze reizen worden foto's en soms filmpjes gemaakt. Deze worden gebruikt voor het reisverslag en mogelijk ook voor onze reisgidsen, website, nieuwsbrieven en social media.
Help je ons om de website en de reisgids mooi te maken? Vul op het aanmeldingsformulier in of en zo ja, waar wij foto’s waar jij herkenbaar op staat, mogen gebruiken!

Alle op deze website gepubliceerde reizen zijn onder voorbehoud i.v.m. de Corona- maatregelen.