Corfu All Inclusive (Griekenland)


Status: VOL 
Heen: 22-06-2022
Terug: 02-07-2022
Aantal dagen: 11
Totaal prijs: € 1499,00
Ann.bijdrage:
(optioneel)
€ 70,00
Zakgeldadvies: € 100,00
Reizigers: max. 13
Begeleiders: 2
Leeftijd: vanaf 16 jaar
Vertrek: Schiphol
Vertrektijd: 07:00 uur
Vluchtnr: CD 319
Vanuit: Corfu
Tijd terug: 22:20 uur
Datum terug: 02-07-2022
Vluchtnr: CD 616
Vluchtgegevens onder voorbehoud van wijzigingen.

Aan de oostkust van Corfu ligt hotel Messonghi Beach. Het ligt aan het strand en het is een geweldige plek om van een All Inclusive vakantie te genieten. Ook voor de sportievelingen heeft het hotel veel te bieden en natuurlijk maken we minimaal 2 excursies, maar gaan vooral genieten van het All Inclusive arrangement van het hotel.


Mogelijkheden voor excursies en activiteiten
- Corfu stad
- een boottocht
- naar een van de mooie baaien

Hotel Messonghi Beach
- ligging aan het strand en op loopafstand van Messonghi
- 2-persoonskamers met tv en badkamer met bad en/of douche en toilet, balkon of terras. De kamers zijn verdeeld over verschillende gebouwen.
- receptie, 2 restaurants, bars
- 2 zwembaden, zonneterrassen met ligbedden en parasols, winkeltjes, minisupermarkt, disco en kapsalon
- ligbedden op het strand (tegen betaling)
- aerobics, basketbal, volleybal, darts, tennis, voetbal, tafeltennis, gameroom en fitness (sommigen tegen betaling)
- Spa Center met sauna, bubbelbad, Turks bad, massages en schoonheidsbehandelingen (tegen betaling)


Maaltijden
Alle maaltijden in het hotel. Tijdens de excursies lunchen we buiten het hotel.
Dit is een All Inclusive hotel, dat wil zeggen dat maaltijden, snacks (op bepaalde tijden) en door het hotel geselecteerde drankjes (op bepaalde tijden) in de prijs inbegrepen zijn. Drankjes in de disco zijn niet inbegrepen, die moet je zelf betalen.

Reisdocument
Geldig paspoort of geldige Nederlandse identiteitskaart

Bijzonderheden
Je moet voor deze reis goed ter been zijn en minimaal 45 minuten achter elkaar in een redelijk tempo kunnen lopen en kunnen traplopen. Rolstoelen en rollators zijn niet toegestaan. Ook kan de begeleiding maar zeer beperkt loophulp bieden. Dit is een All Inclusivereis. Dat betekent dat de hele dag of een deel van de dag het eten en drinken inbegrepen is. Wij raden deze reis af als je aan de lijn bent of problemen hebt met alcohol. Het is onmogelijk voor de reisbegeleiding om de hele dag te controleren op (teveel) eten en/of drinken. Op deze reis worden minder excursies gedaan dan op andere vliegreizen. Er is een beperkt aantal eenpersoonskamers beschikbaar. Toeslag € 270,- Meer info nodig? Bel of mail Dolfijn.

We weten niet welke regels er in 2022 gaan gelden i.v.m. Corona. Wij houden ons aan de op het moment van de uitvoering van de reis geldende richtlijnen/regels van het RIVM, de Nederlandse overheid en plaatselijke richtlijnen en regels. Deze kunnen anders zijn dan op het moment van aanmelding.
Het is mogelijk dat je hiervoor extra gegevens aan ons door moet geven zoals vaccinatie- en ID of paspoortgegevens. Als, na aanmelding, voor het reizen naar een bestemming extra voorwaarden gaan gelden zoals QR-codes, verplichte vaccinaties, houdbaarheidstermijnen van vaccinaties, testen enz, is de reiziger daar zelf verantwoordelijk voor.
Veranderende of veranderde voorwaarden/eisen voor vertrek of tijdens de reis zijn geen geldige reden van annuleren.
Wanneer wij binnen de overheidsrichtlijnen en -protocollen de reis op een verantwoorde en veilige manier uit kunnen voeren, kun je de reis niet gratis annuleren. Zie hiervoor de ANVR reizigersvoorwaarden art. 9.2 en de voorwaarden van onze annuleringsregeling (als je daar aan deelneemt) op onze website.
Reizigers die niet voldoen aan de eisen voor het reizen naar een bestemming, kunnen door de reisbegeleiding, of uitvoerder van de reis geweigerd worden. Kosten door positief testen op de bestemming vallen niet onder onze reisverzekering en komen dus voor rekening van de reiziger zelf.
Hoewel wij ons aan de richtlijnen en regels houden, is deelname aan onze reizen voor eigen risico. Reizigers die zich, ondanks aanwijzingen van de reisbegeleiding of anderen, niet aan de geldende regels houden, zijn zelf aansprakelijk te stellen voor eventuele (financiële) gevolgen.
Als Dolfijn als organisator de reis annuleert, krijg je binnen 14 dagen je geld (excl. de eventuele SGR-bijdrage) terug. Zie voor meer informatie: Corona informatie.

Op onze reizen worden foto's en soms filmpjes gemaakt. Deze worden gebruikt voor het reisverslag en mogelijk ook voor onze reisgidsen, website, nieuwsbrieven en social media.
Help je ons om de website en de reisgids mooi te maken? Vul op het aanmeldingsformulier in of en zo ja, waar wij foto’s waar jij herkenbaar op staat, mogen gebruiken!

Alle op deze website gepubliceerde reizen zijn onder voorbehoud i.v.m. de Corona- maatregelen.