Zuna met wandelvierdaagse (Nederland)


Status: Beschikbaar
Heen: 19-06-2022
Terug: 26-06-2022
Aantal dagen: 8
Totaal prijs: € 875,00
Ann.bijdrage:
(optioneel)
€ 39,00
Zakgeldadvies: € 90,00
Reizigers: max. 10
Begeleiders: 2
Leeftijd: vanaf 16 jaar


Vertrek: Direct naar de accommodatie
Vertrektijd: 15:30 uur
Tijd terug: 09:30 uur
Wandelaars opgelet!! De 6-daagse reis met de wandelvierdaagse van de Regge was in 2021 zo leuk dat we er een 8-daagse reis van gemaakt hebben! Dit is een reis voor de ECHTE wandelaars! Bij het plaatsje Zuna ligt vakantiepark Mölke. Tijdens deze vakantie gaan we de wandelvierdaagse van de Regge lopen. Tijdens de vierdaagse wandelen we elke dag ongeveer 20 km door bossen, langs de heide, de Sallandse Heuvelrug en Twentse landschappen. Een prachtig stukje Nederland!


Programma (onder voorbehoud)
1e dag Je komt op eigen gelegenheid naar het vakantiepark. We maken kennis met elkaar en maken een korte wandeling naar de rivier. 's Avonds eten we in het restaurant op het park.
2e dag We gaan de kuitspieren een beetje losmaken met een wandelingetje van ongeveer een half uur naar Rijssen. We kunnen hier even rondkijken en koffie drinken.
3e dag t/m 6e dag Aan de wandel! Tussen 9.00 en 10.00 uur starten we elke dag met de wandeltocht. De Reggestreek wordt ook wel de tuin van Nederland genoemd. Tijdens het wandelen lopen we langs weilanden, veengebieden waar we misschien wel een schaapskudde tegenkomen, heidevelden en bossen. Het is een heel mooi stukje Overijssel! We wandelen elke dag ongeveer 20 km en kunnen daar de hele dag over doen. Als we terugkomen, kunnen we lekker naar het zwembad op het park of uitrusten, je kunt zelfs in de sauna! We eten elke dag in het restaurant van het park. Ben je nog niet moe van het wandelen? Dan kun je ook nog gaan boogschieten of blaaspijpschieten. Ook leuk is het kleine pontje dat achter het park de rivier oversteekt.
7e dag Poeh! even lekker uitrusten van ons wandelavontuur en heerlijk niet teveel doen. Misschien nog even naar het zwembad, spelletje doen en vanavond onze afscheidsmaaltijd.
8e dag We zwaaien elkaar uit en je reist op eigen gelegenheid weer naar huis. Volgend jaar weer?

Vakantiepark Mölke
- ligging bij het buurtschap Zuna, een half uur lopen van het station van Rijssen.
- receptie, restaurant, bowling, zwembad
- boerengolf, schietbaan, oud-Hollandse spelen
- verhuur van kano's, fluisterboten
- 2-persoonskamers in kleine, 6-persoonsbungalettes met woonkamer, keuken en badkamer met bad en/of douche en toilet. Op 1 slaapkamer staat een 2-persoonsbed, op 1 slaapkamer staat een stapelbed en op 1 slaapkamer staan 2 eenpersoonsbedden, het kan dus zijn dat je in een stapelbed slaapt.
- sauna


Maaltijden
Het ontbijt wordt elke dag in de bungalow gebracht, diner in het restaurant op het park. We maken zelf een lunchpakket klaar of eten wat onderweg.

Reisdocument
Geldig paspoort of geldige Nederlandse identiteitskaart

Bijzonderheden
Dit is een wandelreis en voor de ECHTE wandelaars! Je moet voor deze reis zeer goed ter been zijn, we lopen elke dag een route van 20 km! Je bent verplicht om de vierdaagse wandelingen op goede schoenen te wandelen. Als je niet goed genoeg kan lopen, kan Dolfijn je reis afbreken. Je krijgt dan geen geld terug. Je moet zelf je vervoer van huis naar het park en van het park naar huis regelen. Er zijn geen eenpersoonskamers beschikbaar. Meer info nodig? Bel of mail Dolfijn!

We weten niet welke regels er in 2022 gaan gelden i.v.m. Corona. Wij houden ons aan de op het moment van de uitvoering van de reis geldende richtlijnen/regels van het RIVM, de Nederlandse overheid en plaatselijke richtlijnen en regels. Deze kunnen anders zijn dan op het moment van aanmelding.
Het is mogelijk dat je hiervoor extra gegevens aan ons door moet geven zoals vaccinatie- en ID of paspoortgegevens. Als, na aanmelding, voor het reizen naar een bestemming extra voorwaarden gaan gelden zoals QR-codes, verplichte vaccinaties, houdbaarheidstermijnen van vaccinaties, testen enz, is de reiziger daar zelf verantwoordelijk voor.
Veranderende of veranderde voorwaarden/eisen voor vertrek of tijdens de reis zijn geen geldige reden van annuleren.
Wanneer wij binnen de overheidsrichtlijnen en -protocollen de reis op een verantwoorde en veilige manier uit kunnen voeren, kun je de reis niet gratis annuleren. Zie hiervoor de ANVR reizigersvoorwaarden art. 9.2 en de voorwaarden van onze annuleringsregeling (als je daar aan deelneemt) op onze website.
Reizigers die niet voldoen aan de eisen voor het reizen naar een bestemming, kunnen door de reisbegeleiding, of uitvoerder van de reis geweigerd worden. Kosten door positief testen op de bestemming vallen niet onder onze reisverzekering en komen dus voor rekening van de reiziger zelf.
Hoewel wij ons aan de richtlijnen en regels houden, is deelname aan onze reizen voor eigen risico. Reizigers die zich, ondanks aanwijzingen van de reisbegeleiding of anderen, niet aan de geldende regels houden, zijn zelf aansprakelijk te stellen voor eventuele (financiële) gevolgen.
Als Dolfijn als organisator de reis annuleert, krijg je binnen 14 dagen je geld (excl. de eventuele SGR-bijdrage) terug. Zie voor meer informatie: Corona informatie.

Op onze reizen worden foto's en soms filmpjes gemaakt. Deze worden gebruikt voor het reisverslag en mogelijk ook voor onze reisgidsen, website, nieuwsbrieven en social media.
Help je ons om de website en de reisgids mooi te maken? Vul op het aanmeldingsformulier in of en zo ja, waar wij foto’s waar jij herkenbaar op staat, mogen gebruiken!

Alle op deze website gepubliceerde reizen zijn onder voorbehoud i.v.m. de Corona- maatregelen.