Zutendaal (België)


Status: Beschikbaar
Heen: 09-09-2022
Terug: 16-09-2022
Aantal dagen: 8
Totaal prijs: € 1039,00
Ann.bijdrage:
(optioneel)
€ 47,00
Zakgeldadvies: € 80,00
Reizigers: max. 14
Begeleiders: max. 3
Leeftijd: vanaf 16 jaar


Vertrek: Utrecht Transferium Westraven aan de A12
Vertrektijd: 13:00 uur
Tijd terug: 13:00 uur
Zutendaal ligt net over de grens en is een echt Belgische bestemming. In de omgeving is veel te doen, dus trekken we er met het busje op uit. Steden als Genk, Hasselt en Maastricht liggen niet ver weg en we zitten dicht bij het Nationaal Park Hoge Kempen een groot bos met vennen, duinen en heidevelden.


Mogelijke excursies en activiteiten
- een rondvaart over de Maas vanuit Maastricht
- naar Genk en het openluchtmuseum Bokrijk
- het Drielandenpunt in Vaals
- een huifkartocht
- de dierentuin in Olmen
- de mijnententoonstelling en het beklimmen van een hoge toren van C-mine
- voor de bierproevers: het bierpunt met 250 soorten bier

Bungalowpark Landal Mooi Zutendaal
- ligging op 3 km van Zutendaal en 1 km van Nationaal Park Hoge Kempen
- 2-persoonskamers in een 12- en een 6-persoonsbungalow met etage
- woon-eetkamer met tv, complete keuken
- totaal 6 badkamers met douche en/of bad en toilet
- terras met tuinmeubelen en barbecue
- grand café, restaurant, snackshop, overdekt en openluchtzwembad, ParkShop
- springkussen, fietsverhuur, avonturenbos met klimpark
Ontbijt en lunch verzorgen we zelf of we lunchen onderweg. `s Avonds eten we in een restaurant op of buiten het park of we halen een keer eten in huis.


Maaltijden
Ontbijt en lunch verzorgen we samen of we lunchen ergens onderweg. ’s Avonds eten we in een restaurant op of buiten het park of halen een keer eten in huis.

Reisdocument
Geldig paspoort of geldige Nederlandse identiteitskaart

Bijzonderheden
Je moet voor deze reis goed ter been zijn, minimaal een half uur, zelfstandig en in een goed tempo achter elkaar (zonder loophulp) kunnen lopen en goed kunnen traplopen. Op deze reis is geen loophulp(middel) mogelijk. Meer info nodig? Bel of mail Dolfijn!
Er is 1 eenpersoonskamer beschikbaar. Toeslag € 50,-. Dit is een busjesreis. De busjes hebben niet veel bagageruimte en daarom mag je je bagage niet in een koffer meenemen. Neem je bagage mee in een tas. Koffers kunnen door de reisbegeleiding geweigerd worden.

We weten nog niet welke regels er in 2022 gelden i.v.m. Corona. Wij houden ons aan de op het moment van de uitvoering van de reis geldende richtlijnen/regels van het RIVM, de Nederlandse overheid en plaatselijke richtlijnen en regels.
Het is mogelijk dat je hiervoor extra gegevens aan ons door moet geven zoals vaccinatie- en ID of paspoortgegevens. Als voor het reizen naar een bestemming extra voorwaarden gelden zoals QR-codes, verplichte vaccinaties of testen, is de reiziger daar zelf verantwoordelijk voor. Veranderende voorwaarden/eisen voor vertrek of tijdens de reis zijn geen geldige reden van annuleren. Reizigers die niet voldoen aan de eisen voor het reizen naar een bestemming, kunnen door de reisbegeleiding, of uitvoerder van de reis geweigerd worden. Kosten door positief testen op de bestemming vallen niet onder onze reisverzekering en komen dus voor rekening van de reiziger zelf.
Hoewel wij ons aan deze richtlijnen en regels houden, is deelname aan onze reizen voor eigen risico. Reizigers die zich, ondanks aanwijzingen van de reisbegeleiding of anderen, niet aan de geldende regels houden, zijn zelf aansprakelijk te stellen voor eventuele (financiële) gevolgen.

Op onze reizen worden foto's en soms filmpjes gemaakt. Deze worden gebruikt voor het reisverslag en mogelijk ook voor onze reisgidsen, website, nieuwsbrieven en social media.
Help je ons om de website en de reisgids mooi te maken? Vul op het aanmeldingsformulier in of en zo ja, waar wij foto’s waar jij herkenbaar op staat, mogen gebruiken!

Alle op deze website gepubliceerde reizen zijn onder voorbehoud i.v.m. de Corona- maatregelen.