Beekse Bergen (Nederland)


Status: VOL 
Heen: 18-07-2022
Terug: 22-07-2022
Aantal dagen: 5
Totaal prijs: € 799,00
Ann.bijdrage:
(optioneel)
€ 37,00
Zakgeldadvies: € 50,00
Reizigers: max. 10
Begeleiders: 2
Leeftijd: vanaf 16 jaar
Vertrek: Direct naar de accommodatie
Vertrektijd: 14:00 uur
Tijd terug: 10:00 uur
Niet ver van Tilburg ligt Safaripark en Speelland Beekse Bergen. Je komt hier op eigen gelegenheid naar toe en daarna gaan we hier een midweek leuke dingen doen, natuurlijk gaan we naar het Safaripark om de wilde dieren te zien, maar we nemen ook het ov naar het centrum van Tilburg. Op vrijdag reis je op eigen gelegenheid weer naar huis.


Mogelijke excursies en activiteiten
- Safaripark Beekse Bergen met de wandelsafari langs o.a. de gnoes, olifanten en nijlpaarden, de busrondrit langs o.a. de zebra's, kamelen, struisvogels, leeuwen en giraffes
- Speelland Beekse Bergen met een groot recreatiemeer met o.a. rondvaart, waterfietsen, de splash en andere waterattracties
- een dagje naar Tilburg

Bungalowpark Safari Resort Beekse Bergen
- ligging aan de Savanne van Safaripark Beekse Bergen, met direct zicht op de dieren, op loopafstand van de ingang van het Safaripark
- 2-persoonskamers in 8 persoons lodge in 2- of 3-persoonskamers. Op sommige slaapkamers staat een stapelbed
- woonkamer met tv, complete keuken
- badkamer met bad en badkamer met stortdouche, apart toilet, sauna
- veranda met tuinmeubelen
- restaurant, lounge met bowling en bar
- zwembad


Maaltijden
Ontbijt en lunch verzorgen we samen of we lunchen ergens onderweg. ’s Avonds eten we in een restaurant op of buiten het park of halen een keer eten in huis.

Reisdocument
Geldig paspoort of geldige Nederlandse identiteitskaart

Bijzonderheden
Je moet voor deze reis goed ter been zijn, minimaal een half uur, zelfstandig en in een goed tempo achter elkaar (zonder loophulp) kunnen lopen en goed kunnen traplopen. Op deze reis is geen loophulp(middel) mogelijk. Meer info nodig? Bel of mail Dolfijn!
Er zijn geen eenpersoonskamers beschikbaar.

We weten niet welke regels er in 2022 gaan gelden i.v.m. Corona. Wij houden ons aan de op het moment van de uitvoering van de reis geldende richtlijnen/regels van het RIVM, de Nederlandse overheid en plaatselijke richtlijnen en regels. Deze kunnen anders zijn dan op het moment van aanmelding.
Het is mogelijk dat je hiervoor extra gegevens aan ons door moet geven zoals vaccinatie- en ID of paspoortgegevens. Als, na aanmelding, voor het reizen naar een bestemming extra voorwaarden gaan gelden zoals QR-codes, verplichte vaccinaties, houdbaarheidstermijnen van vaccinaties, testen enz, is de reiziger daar zelf verantwoordelijk voor.
Veranderende of veranderde voorwaarden/eisen voor vertrek of tijdens de reis zijn geen geldige reden van annuleren.
Wanneer wij binnen de overheidsrichtlijnen en -protocollen de reis op een verantwoorde en veilige manier uit kunnen voeren, kun je de reis niet gratis annuleren. Zie hiervoor de ANVR reizigersvoorwaarden art. 9.2 en de voorwaarden van onze annuleringsregeling (als je daar aan deelneemt) op onze website.
Reizigers die niet voldoen aan de eisen voor het reizen naar een bestemming, kunnen door de reisbegeleiding, of uitvoerder van de reis geweigerd worden. Kosten door positief testen op de bestemming vallen niet onder onze reisverzekering en komen dus voor rekening van de reiziger zelf.
Hoewel wij ons aan de richtlijnen en regels houden, is deelname aan onze reizen voor eigen risico. Reizigers die zich, ondanks aanwijzingen van de reisbegeleiding of anderen, niet aan de geldende regels houden, zijn zelf aansprakelijk te stellen voor eventuele (financiële) gevolgen.
Als Dolfijn als organisator de reis annuleert, krijg je binnen 14 dagen je geld (excl. de eventuele SGR-bijdrage) terug. Zie voor meer informatie: Corona informatie.

Op onze reizen worden foto's en soms filmpjes gemaakt. Deze worden gebruikt voor het reisverslag en mogelijk ook voor onze reisgidsen, website, nieuwsbrieven en social media.
Help je ons om de website en de reisgids mooi te maken? Vul op het aanmeldingsformulier in of en zo ja, waar wij foto’s waar jij herkenbaar op staat, mogen gebruiken!

Alle op deze website gepubliceerde reizen zijn onder voorbehoud i.v.m. de Corona- maatregelen.