Bali (Indonesië)


Status: VOL 
Heen: 28-09-2022
Terug: 09-10-2022
Aantal dagen: 12
Totaal prijs: € 2235,00
Ann.bijdrage:
(optioneel)
€ 0,00
Zakgeldadvies: € 120,00
Reizigers: max. 13
Begeleiders: 2
Leeftijd: vanaf 16 jaar
Vertrek: Schiphol
Vertrektijd: 18:40 uur
Vluchtnr: TK 1954
Vanuit: Istanbul
Tijd terug: 09:55 uur
Datum terug: 09-10-2022
Vluchtnr: TK 1951
Vluchtgegevens zijn onder voorbehoud

Bali is een populair eiland onder toeristen en terecht! We gaan hier genieten van de Balinese zon, het strand, de cultuur en natuur en het lekkere Indonesische eten. Ook de Balinese dansers zijn erg bekend. Je komt hier niet alleen voor de zon, we gaan mooie excursies maken.


Programma (onder voorbehoud)
1e dag Vanaf Schiphol vliegen we naar Bali.
2e dag Na de lange vlucht komen we aan en worden naar ons hotel gebracht.
3e dag t/m 10e dag We genieten van het strand en het zwembad, maar we trekken er natuurlijk ook op uit. Met een lokale gids gaan we de omgeving verkennen en zien o.a. hoe de mensen hier wonen en bezoeken een markt.
11e dag Helaas begint vandaag onze terugreis.
12e dag Aankomst op Schiphol.

Mogelijke excursies en activiteiten
- de Tirta Empul tempel
- Ubud waar de huizen versierd zijn met houtsnijwerk
- het Puri Saren paleis
- naar een van de markten in de buurt
- lunchen op het strand van Lovina waar soms dolfijnen te spotten zijn

Hotel Prime Plaza Sanur
- ligging in het centrum van Sanur, dicht bij het strand en winkels
- 2-persoonskamers met airco, koffiezetapparaat en badkamer met douche en/of bad en toilet
- receptie, bar en restaurant
- tropische tuin met zwembad, bar, ligbedden en parasols
- bubbelbad, sauna, fitness, massage en watersporten (tegen betaling)
- gratis vervoer naar het winkelcentrum Sanur


Maaltijden
Ontbijt in het hotel. Lunch en diner in of buiten het hotel.

Reisdocument
Geldig paspoort dat na aankomst in Indonesië nog 7 maanden geldig is. Je paspoort moet ook twee lege, tegenover elkaar liggende visumpagina’s hebben en er mag geen hoesje om zitten. Bij aankomst krijg je een visum en/of stempel. Een ID-kaart is NIET voldoende.

Gezondheid
Voor deze reis worden inentingen aangeraden. Wij adviseren je om ruim voor vertrek contact op te nemen met de huisarts of GGD. Bescherm je zelf ook goed tegen muggen!

Bijzonderheden
Je moet voor deze zeer reis goed ter been zijn en een goede conditie hebben. Je moet minimaal 1 uur, zelfstandig en in een goed tempo achter elkaar (zonder loophulp) kunnen lopen en goed kunnen traplopen. Op deze reis is geen loophulp(middel) mogelijk. Verder moet je goed tegen de warmte kunnen. Heb je een dieet? Overleg dan even met ons. Er zijn beperkt eenpersoonskamers beschikbaar. Toeslagindicatie: € 258,-. Meer info nodig? Bel of mail Dolfijn!

We weten niet welke regels er in 2022 gaan gelden i.v.m. Corona. Wij houden ons aan de op het moment van de uitvoering van de reis geldende richtlijnen/regels van het RIVM, de Nederlandse overheid en plaatselijke richtlijnen en regels. Deze kunnen anders zijn dan op het moment van aanmelding.
Het is mogelijk dat je hiervoor extra gegevens aan ons door moet geven zoals vaccinatie- en ID of paspoortgegevens. Als, na aanmelding, voor het reizen naar een bestemming extra voorwaarden gaan gelden zoals QR-codes, verplichte vaccinaties, houdbaarheidstermijnen van vaccinaties, testen enz, is de reiziger daar zelf verantwoordelijk voor. Veranderende of veranderde voorwaarden/eisen voor vertrek of tijdens de reis zijn geen geldige reden van annuleren. Wanneer wij binnen de overheidsrichtlijnen en -protocollen de reis op een verantwoorde en veilige manier uit kunnen voeren, kun je de reis niet gratis annuleren. Zie hiervoor de ANVR reizigersvoorwaarden art. 9.2 en de voorwaarden van onze annuleringsregeling (als je daar aan deelneemt) op onze website. Reizigers die niet voldoen aan de eisen voor het reizen naar een bestemming, kunnen door de reisbegeleiding, of uitvoerder van de reis geweigerd worden. Kosten door positief testen op de bestemming vallen niet onder onze reisverzekering en komen dus voor rekening van de reiziger zelf. Hoewel wij ons aan de richtlijnen en regels houden, is deelname aan onze reizen voor eigen risico. Reizigers die zich, ondanks aanwijzingen van de reisbegeleiding of anderen, niet aan de geldende regels houden, zijn zelf aansprakelijk te stellen voor eventuele (financiële) gevolgen. Als Dolfijn als organisator de reis annuleert, krijg je binnen 14 dagen je geld (excl. de eventuele SGR-bijdrage) terug. Zie voor meer informatie: Corona informatie.

Op onze reizen worden foto's en soms filmpjes gemaakt. Deze worden gebruikt voor het reisverslag en mogelijk ook voor onze reisgidsen, website, nieuwsbrieven en social media.
Help je ons om de website en de reisgids mooi te maken? Vul op het aanmeldingsformulier in of en zo ja, waar wij foto’s waar jij herkenbaar op staat, mogen gebruiken!

Alle op deze website gepubliceerde reizen zijn onder voorbehoud i.v.m. de Corona- maatregelen.