Hoogerheide (Nederland)


Status: VOL 
Heen: 30-09-2022
Terug: 07-10-2022
Aantal dagen: 8
Totaal prijs: € 929,00
Ann.bijdrage:
(optioneel)
€ 42,00
Zakgeldadvies: € 80,00
Reizigers: max. 7
Begeleiders: 2
Leeftijd: vanaf 16 jaar
Vertrek: Utrecht P+R Westraven
Vertrektijd: 14:00 uur
Tijd terug: 11:00 uur
Op de grens van Noord-Brabant, Zeeland en België ligt bij het plaatsje Hoogerheide, bungalowpark Familyland. Ideaal om uitstapjes te doen en te genieten van de omgeving. We zitten hier bij de Kalmthoutse heide waar we heerlijk kunnen wandelen, maar ook Antwerpen en Zeeland zijn dichtbij. Met het busje kunnen we alle kanten op!


Mogelijke excursies en activiteiten
- naar het gezellige centrum van Bergen op Zoom met o.a. het kermismuseum
- bijzonder wandelen bij de uitkijktoren van fort de Roovere
- een dagje Antwerpen
- Middelburg, met mooie oude gebouwen en Vlissingen met de boulevard en ‘het Arsenaal’
- bezoekje aan het snoepwinkeltje naast de snoepfabriek, met gratis attentie!
- Tropical Zoo in Kwadendamme of de struisvogelboerderij in Sluis

Bungalowpark Familyland
- ligging op een kwartiertje lopen van Hoogerheide, 40 min. van Antwerpen
- 2- en 3 persoonskamers in 2 geschakelde 6-persoonsbungalows, in de 3-persoonskamer staan 2 eenpersoonsbedden en een stapelbed waarvan alleen het onderste bed gebruikt wordt. De losse bedden zijn in hoogte verstelbaar.
- 2 woonkamers met tv, 2 complete keukens, 2 ruime, drempelloze badkamers met douche en toilet
- terras met tuinmeubelen
- receptie, restaurant, Grand Café
- zwembad met lekker warm water, bowling en midgetgolf
Er zijn geen eenpersoonskamers beschikbaar.

Maaltijden
Ontbijt en lunch verzorgen we samen of we lunchen ergens onderweg. ’s Avonds eten we in een restaurant op of buiten het park of halen een keer eten in huis.

Reisdocument
Geldig paspoort of geldige Nederlandse identiteitskaart

Bijzonderheden
Dit is een busjesreis. De busjes hebben niet veel bagageruimte en daarom mag je je bagage niet in een koffer meenemen. Neem je bagage mee in een tas. Koffers kunnen door de reisbegeleiding geweigerd worden.Je moet voor deze reis minimaal een half uur, zelfstandig en in een goed tempo achter elkaar kunnen lopen. Op deze reis kunnen geen rollators of rolstoelen mee. Meer info nodig? Bel of mail Dolfijn!

We weten niet welke regels er in 2022 gaan gelden i.v.m. Corona. Wij houden ons aan de op het moment van de uitvoering van de reis geldende richtlijnen/regels van het RIVM, de Nederlandse overheid en plaatselijke richtlijnen en regels. Deze kunnen anders zijn dan op het moment van aanmelding.
Het is mogelijk dat je hiervoor extra gegevens aan ons door moet geven zoals vaccinatie- en ID of paspoortgegevens. Als, na aanmelding, voor het reizen naar een bestemming extra voorwaarden gaan gelden zoals QR-codes, verplichte vaccinaties, houdbaarheidstermijnen van vaccinaties, testen enz, is de reiziger daar zelf verantwoordelijk voor.
Veranderende of veranderde voorwaarden/eisen voor vertrek of tijdens de reis zijn geen geldige reden van annuleren.
Wanneer wij binnen de overheidsrichtlijnen en -protocollen de reis op een verantwoorde en veilige manier uit kunnen voeren, kun je de reis niet gratis annuleren. Zie hiervoor de ANVR reizigersvoorwaarden art. 9.2 en de voorwaarden van onze annuleringsregeling (als je daar aan deelneemt) op onze website.
Reizigers die niet voldoen aan de eisen voor het reizen naar een bestemming, kunnen door de reisbegeleiding, of uitvoerder van de reis geweigerd worden. Kosten door positief testen op de bestemming vallen niet onder onze reisverzekering en komen dus voor rekening van de reiziger zelf.
Hoewel wij ons aan de richtlijnen en regels houden, is deelname aan onze reizen voor eigen risico. Reizigers die zich, ondanks aanwijzingen van de reisbegeleiding of anderen, niet aan de geldende regels houden, zijn zelf aansprakelijk te stellen voor eventuele (financiële) gevolgen.
Als Dolfijn als organisator de reis annuleert, krijg je binnen 14 dagen je geld (excl. de eventuele SGR-bijdrage) terug. Zie voor meer informatie: Corona informatie.

Op onze reizen worden foto's en soms filmpjes gemaakt. Deze worden gebruikt voor het reisverslag en mogelijk ook voor onze reisgidsen, website, nieuwsbrieven en social media.
Help je ons om de website en de reisgids mooi te maken? Vul op het aanmeldingsformulier in of en zo ja, waar wij foto’s waar jij herkenbaar op staat, mogen gebruiken!

Alle op deze website gepubliceerde reizen zijn onder voorbehoud i.v.m. de Corona- maatregelen.