Terschelling (Nederland)


Status: VOL 
Heen: 08-08-2022
Terug: 14-08-2022
Aantal dagen: 7
Totaal prijs: € 1159,00
Ann.bijdrage:
(optioneel)
€ 53,00
Zakgeldadvies: € 80,00
Reizigers: max. 13
Begeleiders: 2
Leeftijd: vanaf 16 jaar
Vertrek: Harlingen Waddenpromenade
Vertrektijd: 14:15 uur
Tijd terug: 14:20 uur
We gaan weer fietsen en genieten van de natuur op het mooie Waddeneiland Terschelling. De vakantie begint al met de overtocht vanuit Harlingen. We gaan heel Terschelling op de fiets verkennen, er is veel te doen, te zien en te beleven. Deze reis is al jaren een van de populairste reizen in ons programma!


Mogelijke excursies en activiteiten
- mooie fietstochten maken
- zeehonden spotten vanaf de boot
- het wrakkenmuseum
- een wandeling met de boswachter
- souvenirs kopen in West-Terschelling of bij de winkel ‘Ben verkoopt alles’
- naar het landbouwmuseum

Hotel de Walvisvaarder
- ligging midden op Terschelling in het plaatsje Lies
- 2-persoons kamers met tv en badkamer met douche of bad en toilet
- restaurant, bar, sauna, massagestoel en kapsalon


Maaltijden
Ontbijt en diner in het hotel. Lunch in of buiten het hotel.

Reisdocument
Geldig paspoort of geldige Nederlandse identiteitskaart

Bijzonderheden
Dit is een fietsreis, er wordt elke dag gefietst. Je moet voor deze reis goed ter been zijn, minimaal een half uur, zelfstandig en in een goed tempo achter elkaar (zonder loophulp) kunnen lopen en goed kunnen traplopen. Op deze reis is geen loophulp(middel) mogelijk. Je moet ook goed kunnen fietsen en zelfstandig en veilig deel kunnen nemen aan het verkeer. Wij huren een standaard fiets met handremmen en versnellingen voor je. Er is een klein aantal e-bikes beschikbaar, hiervoor geldt een toeslag van € 75,- voor de hele reis.
Er is ook een beperkt aantal eenpersoonskamers beschikbaar. Toeslag eenpersoonskamer € 241,-. Meer info nodig? Bel of mail Dolfijn!
Wij compenseren de CO2 uitstoot die vrijkomt bij de overtocht van Harlingen naar Terschelling en terug.

We weten niet welke regels er in 2022 gaan gelden i.v.m. Corona. Wij houden ons aan de op het moment van de uitvoering van de reis geldende richtlijnen/regels van het RIVM, de Nederlandse overheid en plaatselijke richtlijnen en regels. Deze kunnen anders zijn dan op het moment van aanmelding.
Het is mogelijk dat je hiervoor extra gegevens aan ons door moet geven zoals vaccinatie- en ID of paspoortgegevens. Als, na aanmelding, voor het reizen naar een bestemming extra voorwaarden gaan gelden zoals QR-codes, verplichte vaccinaties, houdbaarheidstermijnen van vaccinaties, testen enz, is de reiziger daar zelf verantwoordelijk voor.
Veranderende of veranderde voorwaarden/eisen voor vertrek of tijdens de reis zijn geen geldige reden van annuleren.
Wanneer wij binnen de overheidsrichtlijnen en -protocollen de reis op een verantwoorde en veilige manier uit kunnen voeren, kun je de reis niet gratis annuleren. Zie hiervoor de ANVR reizigersvoorwaarden art. 9.2 en de voorwaarden van onze annuleringsregeling (als je daar aan deelneemt) op onze website.
Reizigers die niet voldoen aan de eisen voor het reizen naar een bestemming, kunnen door de reisbegeleiding, of uitvoerder van de reis geweigerd worden. Kosten door positief testen op de bestemming vallen niet onder onze reisverzekering en komen dus voor rekening van de reiziger zelf.
Hoewel wij ons aan de richtlijnen en regels houden, is deelname aan onze reizen voor eigen risico. Reizigers die zich, ondanks aanwijzingen van de reisbegeleiding of anderen, niet aan de geldende regels houden, zijn zelf aansprakelijk te stellen voor eventuele (financiële) gevolgen.
Als Dolfijn als organisator de reis annuleert, krijg je binnen 14 dagen je geld (excl. de eventuele SGR-bijdrage) terug. Zie voor meer informatie: Corona informatie.

Op onze reizen worden foto's en soms filmpjes gemaakt. Deze worden gebruikt voor het reisverslag en mogelijk ook voor onze reisgidsen, website, nieuwsbrieven en social media.
Help je ons om de website en de reisgids mooi te maken? Vul op het aanmeldingsformulier in of en zo ja, waar wij foto’s waar jij herkenbaar op staat, mogen gebruiken!

Alle op deze website gepubliceerde reizen zijn onder voorbehoud i.v.m. de Corona- maatregelen.