Fietsen door Drenthe (Nederland)


Status: VOL 
Heen: 02-09-2022
Terug: 09-09-2022
Aantal dagen: 8
Totaal prijs: € 909,00
Ann.bijdrage:
(optioneel)
€ 41,00
Zakgeldadvies: € 80,00
Reizigers: max. 10
Begeleiders: 2
Leeftijd: vanaf 16 jaar
Vertrek: Direct naar de accommodatie
Vertrektijd: 15:30 uur
Tijd terug: 10:30 uur
Drenthe is dé fietsprovincie van Nederland, met mooie fietsroutes door het bos, langs de heide en mooie dorpjes. Als je de mogelijke excursies leest, dan zie je al dat er heel veel te doen is. Maar ook op het park hoef je je niet te vervelen en in de bungalow kun je genieten van het bubbelbad, de sauna en de zonnebank! Achter de excursies staan de geschatte fietstijden (enkele reis).


Mogelijke excursies en activiteiten
- Orvelte met o.a. het houten pad van Theodoor (30 min.)
- Wildlands in Emmen (45 min.)
- de hunebedden in Borger (1.10 uur)
- pretpark Drouwenerzand (1.15 uur)
- Assen (1.30 uur)
- veel mooie fietsroutes in de omgeving

Bungalowpark Landal Aelderholt
- ligging 5 min. fietsen van het dorpje Aalden
- 2-persoonskamers in een luxe 12--persoonsbungalow met etage
- woonkamer met tv, luxe keuken
- 3 badkamers met douche, wastafel en toilet, 1 badkamer met ligbad, wastafel en toilet en apart toilet, bubbelbad
- sauna en zonnebank
- terras met tuinmeubelen, parasol en barbecue
- restaurant, snackbar, ParkShop
- zwembad met bubbelbad, glijbaan en waterattracties
- bowling, waterfietsen, adventuregolf, poolbiljart


Maaltijden
Ontbijt en lunch verzorgen we samen of we lunchen ergens onderweg. ’s Avonds eten we in een restaurant op of buiten het park of halen een keer eten in huis.

Reisdocument
Geldig paspoort of geldige Nederlandse identiteitskaart

Bijzonderheden
Je moet voor deze reis goed ter been zijn, minimaal een half uur, zelfstandig en in een goed tempo achter elkaar (zonder loophulp) kunnen lopen en goed kunnen traplopen. Op deze reis is geen loophulp(middel) mogelijk. Je moet ook goed kunnen fietsen en zelfstandig en veilig deel kunnen nemen aan het verkeer. Wij huren een standaard fiets met handremmen en versnellingen voor je. Er is een klein aantal e-bikes op aanvraag beschikbaar, hiervoor geldt een toeslag van € 65,- voor de hele reis. Je mag ook je eigen fiets meenemen. Je moet dan zelf zorgen dat de fiets bij de bungalow komt en daar ook weer opgehaald wordt. Er zijn geen eenpersoonskamers beschikbaar. Meer info nodig? Bel of mail Dolfijn!

We weten niet welke regels er in 2022 gaan gelden i.v.m. Corona. Wij houden ons aan de op het moment van de uitvoering van de reis geldende richtlijnen/regels van het RIVM, de Nederlandse overheid en plaatselijke richtlijnen en regels. Deze kunnen anders zijn dan op het moment van aanmelding.
Het is mogelijk dat je hiervoor extra gegevens aan ons door moet geven zoals vaccinatie- en ID of paspoortgegevens. Als, na aanmelding, voor het reizen naar een bestemming extra voorwaarden gaan gelden zoals QR-codes, verplichte vaccinaties, houdbaarheidstermijnen van vaccinaties, testen enz, is de reiziger daar zelf verantwoordelijk voor.
Veranderende of veranderde voorwaarden/eisen voor vertrek of tijdens de reis zijn geen geldige reden van annuleren.
Wanneer wij binnen de overheidsrichtlijnen en -protocollen de reis op een verantwoorde en veilige manier uit kunnen voeren, kun je de reis niet gratis annuleren. Zie hiervoor de ANVR reizigersvoorwaarden art. 9.2 en de voorwaarden van onze annuleringsregeling (als je daar aan deelneemt) op onze website.
Reizigers die niet voldoen aan de eisen voor het reizen naar een bestemming, kunnen door de reisbegeleiding, of uitvoerder van de reis geweigerd worden. Kosten door positief testen op de bestemming vallen niet onder onze reisverzekering en komen dus voor rekening van de reiziger zelf.
Hoewel wij ons aan de richtlijnen en regels houden, is deelname aan onze reizen voor eigen risico. Reizigers die zich, ondanks aanwijzingen van de reisbegeleiding of anderen, niet aan de geldende regels houden, zijn zelf aansprakelijk te stellen voor eventuele (financiële) gevolgen.
Als Dolfijn als organisator de reis annuleert, krijg je binnen 14 dagen je geld (excl. de eventuele SGR-bijdrage) terug. Zie voor meer informatie: Corona informatie.

Op onze reizen worden foto's en soms filmpjes gemaakt. Deze worden gebruikt voor het reisverslag en mogelijk ook voor onze reisgidsen, website, nieuwsbrieven en social media.
Help je ons om de website en de reisgids mooi te maken? Vul op het aanmeldingsformulier in of en zo ja, waar wij foto’s waar jij herkenbaar op staat, mogen gebruiken!

Alle op deze website gepubliceerde reizen zijn onder voorbehoud i.v.m. de Corona- maatregelen.