Beekbergen (Nederland)


Status: VOL 
Heen: 04-07-2022
Terug: 11-07-2022
Aantal dagen: 8
Totaal prijs: € 1015,00
Ann.bijdrage:
(optioneel)
€ 46,00
Zakgeldadvies: € 80,00
Reizigers: max. 18
Begeleiders: max. 4
Leeftijd: vanaf 16 jaar
Vertrek: Utrecht Transferium Westraven aan de A12
Vertrektijd: 15:00 uur
Tijd terug: 12:00 uur
Midden in de natuur, dicht bij Park de Hoge Veluwe ligt bungalowpark Landal Heideheuvel. Om ons heen is veel natuur, maar toch zijn we maar 4 km van Hoenderloo vandaan. Met de bus gaan we, soms samen met de groep Eerbeek, leuke dingen doen. Er is op de Veluwe en in de omgeving heel veel te doen en ook op het park hoeven we ons niet te vervelen! Na een dagje op pad is het heerlijk ontspannen in het bad of in de sauna in onze luxe bungalows.


Mogelijke excursies en activiteiten
- een mooie wandeling in de buurt of een stuk fietsen op een huurfiets
- een van de Nationale Parken de Veluwezoom of de Hoge Veluwe
- naar de stoomtreinen in Beekbergen
- het bakkerijmuseum in Hattem
- Apeldoorn of Arnhem
- een boottocht op de IJssel vanuit Deventer

Bungalowpark Landal Heideheuvel
- ligging op 10 km van Apeldoorn
- 2-persoonskamers in luxe 12-persoonsbungalows met etage.
- woonkamer met tv, luxe keuken met o.a. vaatwasser
- badkamers met douche en/of bad en toilet, sauna
- terras met tuinmeubelen
- restaurants, snackbar, ParkShop
- zwembad, bowling, midgetgolf, tafeltennis, fietsverhuur

Maaltijden
Ontbijt en lunch verzorgen we samen of we lunchen ergens onderweg. ’s Avonds eten we in een restaurant op of buiten het park of halen een keer eten in huis.

Reisdocument
Geldig paspoort of geldige Nederlandse identiteitskaart

Bijzonderheden
Je moet voor deze reis goed ter been zijn, minimaal een half uur, zelfstandig en in een goed tempo achter elkaar (zonder loophulp) kunnen lopen. Op deze reis is beperkt loophulp en/of het meenemen van een loophulpmiddel mogelijk. Er zijn geen eenpersoonskamers beschikbaar. Op de heen- en terugreis en tijdens een aantal excursiedagen delen de groepen Beekbergen en Eerbeek de bus. Meer info nodig? Bel of mail Dolfijn!

We weten niet welke regels er in 2022 gaan gelden i.v.m. Corona. Wij houden ons aan de op het moment van de uitvoering van de reis geldende richtlijnen/regels van het RIVM, de Nederlandse overheid en plaatselijke richtlijnen en regels. Deze kunnen anders zijn dan op het moment van aanmelding.
Het is mogelijk dat je hiervoor extra gegevens aan ons door moet geven zoals vaccinatie- en ID of paspoortgegevens. Als, na aanmelding, voor het reizen naar een bestemming extra voorwaarden gaan gelden zoals QR-codes, verplichte vaccinaties, houdbaarheidstermijnen van vaccinaties, testen enz, is de reiziger daar zelf verantwoordelijk voor.
Veranderende of veranderde voorwaarden/eisen voor vertrek of tijdens de reis zijn geen geldige reden van annuleren.
Wanneer wij binnen de overheidsrichtlijnen en -protocollen de reis op een verantwoorde en veilige manier uit kunnen voeren, kun je de reis niet gratis annuleren. Zie hiervoor de ANVR reizigersvoorwaarden art. 9.2 en de voorwaarden van onze annuleringsregeling (als je daar aan deelneemt) op onze website.
Reizigers die niet voldoen aan de eisen voor het reizen naar een bestemming, kunnen door de reisbegeleiding, of uitvoerder van de reis geweigerd worden. Kosten door positief testen op de bestemming vallen niet onder onze reisverzekering en komen dus voor rekening van de reiziger zelf.
Hoewel wij ons aan de richtlijnen en regels houden, is deelname aan onze reizen voor eigen risico. Reizigers die zich, ondanks aanwijzingen van de reisbegeleiding of anderen, niet aan de geldende regels houden, zijn zelf aansprakelijk te stellen voor eventuele (financiële) gevolgen.
Als Dolfijn als organisator de reis annuleert, krijg je binnen 14 dagen je geld (excl. de eventuele SGR-bijdrage) terug. Zie voor meer informatie: Corona informatie.

Op onze reizen worden foto's en soms filmpjes gemaakt. Deze worden gebruikt voor het reisverslag en mogelijk ook voor onze reisgidsen, website, nieuwsbrieven en social media.
Help je ons om de website en de reisgids mooi te maken? Vul op het aanmeldingsformulier in of en zo ja, waar wij foto’s waar jij herkenbaar op staat, mogen gebruiken!

Alle op deze website gepubliceerde reizen zijn onder voorbehoud i.v.m. de Corona- maatregelen.