Gran Canaria met 3 excursies (Spanje)


Status: VOL 
Heen: 20-06-2022
Terug: 01-07-2022
Aantal dagen: 12
Totaal prijs: € 1759,00
Ann.bijdrage:
(optioneel)
€ 81,00
Zakgeldadvies: € 110,00
Reizigers: max. 12
Begeleiders: 2
Leeftijd: vanaf 16 jaar
Vertrek: Schiphol
Vertrektijd: 14:30 uur
Vluchtnr: HV 5661
Vanuit: Las Palmas
Tijd terug: 00:35 uur
Datum terug: 02-07-2022
Vluchtnr: HV 5664
Het Canarische eiland Gran Canaria is al jaren populair onder Dolfijnreizigers. Hier kun je genieten van de zon en het strand, maar we gaan ook minimaal 3 leuke excursies maken. Het is heerlijk vakantie vieren op Gran Canaria!


Mogelijkheden voor excursies en activiteiten
- shoppen of stappen in Playa del Inglés met grote winkelcentra zoals Kasbah, Plaza, Metro en Yumbo
- natuurlijk naar het heerlijke strand en naar de zandduinen
- een boottocht
- Palmolitos dierenpark
- een tocht door het prachtige binnenland

Hotel Bull Eugenia Victoria & Spa
- ligging in Playa del Inglés op 15 min. lopen van het strand
- 2-persoonskamers met tv, koelkast, badkamer met bad en/of douche
- receptie, restaurant, bar, pool/snackbar, shuttle bus naar het strand
- zwembad met zonneterras met ligstoelen en parasols en 2 binnenbaden in het wellnesscentrum
- gameroom, squash, darts, minigolf, tafeltennis, fitness
- biljart, tafelvoetbal (tegen betaling)
- regelmatig animatie
- wellness met sauna (gratis), tegen betaling ook: hamam, bubbelbad, massages


Maaltijden
Ontbijt en diner in het hotel, voor de lunch zoeken we leuke plekjes op.

Reisdocument
Geldig paspoort of geldige Nederlandse identiteitskaart

Bijzonderheden
Je moet voor deze reis goed ter been zijn en minimaal 45 minuten achter elkaar in een redelijk tempo kunnen lopen en kunnen traplopen. Rolstoelen en rollators zijn niet toegestaan. Ook kan de begeleiding maar zeer beperkt loophulp bieden. Er is een beperkt aantal eenpersoonskamers beschikbaar. Toeslag € 209,-. Meer info nodig? Bel of mail Dolfijn.

We weten niet welke regels er in 2022 gaan gelden i.v.m. Corona. Wij houden ons aan de op het moment van de uitvoering van de reis geldende richtlijnen/regels van het RIVM, de Nederlandse overheid en plaatselijke richtlijnen en regels. Deze kunnen anders zijn dan op het moment van aanmelding.
Het is mogelijk dat je hiervoor extra gegevens aan ons door moet geven zoals vaccinatie- en ID of paspoortgegevens. Als, na aanmelding, voor het reizen naar een bestemming extra voorwaarden gaan gelden zoals QR-codes, verplichte vaccinaties, houdbaarheidstermijnen van vaccinaties, testen enz, is de reiziger daar zelf verantwoordelijk voor.
Veranderende of veranderde voorwaarden/eisen voor vertrek of tijdens de reis zijn geen geldige reden van annuleren.
Wanneer wij binnen de overheidsrichtlijnen en -protocollen de reis op een verantwoorde en veilige manier uit kunnen voeren, kun je de reis niet gratis annuleren. Zie hiervoor de ANVR reizigersvoorwaarden art. 9.2 en de voorwaarden van onze annuleringsregeling (als je daar aan deelneemt) op onze website.
Reizigers die niet voldoen aan de eisen voor het reizen naar een bestemming, kunnen door de reisbegeleiding, of uitvoerder van de reis geweigerd worden. Kosten door positief testen op de bestemming vallen niet onder onze reisverzekering en komen dus voor rekening van de reiziger zelf.
Hoewel wij ons aan de richtlijnen en regels houden, is deelname aan onze reizen voor eigen risico. Reizigers die zich, ondanks aanwijzingen van de reisbegeleiding of anderen, niet aan de geldende regels houden, zijn zelf aansprakelijk te stellen voor eventuele (financiële) gevolgen.
Als Dolfijn als organisator de reis annuleert, krijg je binnen 14 dagen je geld (excl. de eventuele SGR-bijdrage) terug. Zie voor meer informatie: Corona informatie.

Op onze reizen worden foto's en soms filmpjes gemaakt. Deze worden gebruikt voor het reisverslag en mogelijk ook voor onze reisgidsen, website, nieuwsbrieven en social media.
Help je ons om de website en de reisgids mooi te maken? Vul op het aanmeldingsformulier in of en zo ja, waar wij foto’s waar jij herkenbaar op staat, mogen gebruiken!

Alle op deze website gepubliceerde reizen zijn onder voorbehoud i.v.m. de Corona- maatregelen.