Curaçao (Curaçao)


Status: Beschikbaar
Heen: 02-09-2022
Terug: 13-09-2022
Aantal dagen: 12
Totaal prijs: € 2835,00
Ann.bijdrage:
(optioneel)
€ 134,00
Zakgeldadvies: € 120,00
Reizigers: max. 12
Begeleiders: 2
Leeftijd: vanaf 16 jaar


Vertrek: Schiphol
Vertrektijd: 15:20 uur
Vluchtnr: KL 735
Vanuit: Curaçao
Tijd terug: 12:15 uur
Datum terug: 14-09-2022
Vluchtnr: KL 736
Vluchtgegevens zijn onder voorbehoud

Mooie stranden, een blauwe zee en bijna altijd mooi weer, dat is vakantie op Curaçao. In de hoofdstad Willemstad staan huizen die lijken op Amsterdamse grachtenpanden, alleen hier in Willemstad hebben ze gekleurde gevels. En, heel makkelijk, de meeste mensen spreken Nederlands!


Mogelijke excursies en activiteiten
- Dolphin Academy, voor het bekijken van een dolfijnentraining
- Willemstad
- de Christoffelberg in het nationaal park
- naar een van de mooie stranden zoals Westpunt Baai en Jan Thielbaai
- een boottocht
- Shete Boka Park, waar we de kracht van de golven zien
-Kas di Pal’i Maishi, waar we zien hoe hier vroeger de huisjes gebouwd werden

Hotel Livingstone Jan Thiel Resort
- ligging aan de kust op 10 km van Willemstad en 300 m van Jan Thiel Plaza met winkels
- 2-persoonskamers met tv, koffiezetapparaat en badkamer met en douche en/of bad en toilet
- receptie, bar en restaurant
- palmenstrand met ligbedden (tegen betaling)
- tuin met groot zwembad met loungebedden
- watersportmogelijkheden (tegen betaling)


Maaltijden
Ontbijt in het hotel. Lunch en diner in of buiten het hotel.

Reisdocument
Geldig paspoort. Een Nederlandse identiteitskaart is NIET voldoende.

Bijzonderheden
Je moet voor deze zeer reis goed ter been zijn en een goede conditie hebben. Je moet minimaal 1 uur, zelfstandig en in een goed tempo achter elkaar (zonder loophulp) kunnen lopen en goed kunnen traplopen. Op deze reis is geen loophulp(middel) mogelijk. Verder moet je goed tegen de warmte kunnen. Heb je een dieet? Overleg dan even met ons. Er zijn beperkt eenpersoonskamers beschikbaar. Toeslagindicatie: € 582,00. Meer info nodig? Bel of mail Dolfijn!

We weten niet welke regels er in 2022 gaan gelden i.v.m. Corona. Wij houden ons aan de op het moment van de uitvoering van de reis geldende richtlijnen/regels van het RIVM, de Nederlandse overheid en plaatselijke richtlijnen en regels. Deze kunnen anders zijn dan op het moment van aanmelding.
Het is mogelijk dat je hiervoor extra gegevens aan ons door moet geven zoals vaccinatie- en ID of paspoortgegevens. Als, na aanmelding, voor het reizen naar een bestemming extra voorwaarden gaan gelden zoals QR-codes, verplichte vaccinaties, houdbaarheidstermijnen van vaccinaties, testen enz, is de reiziger daar zelf verantwoordelijk voor.
Veranderende of veranderde voorwaarden/eisen voor vertrek of tijdens de reis zijn geen geldige reden van annuleren.
Wanneer wij binnen de overheidsrichtlijnen en -protocollen de reis op een verantwoorde en veilige manier uit kunnen voeren, kun je de reis niet gratis annuleren. Zie hiervoor de ANVR reizigersvoorwaarden art. 9.2 en de voorwaarden van onze annuleringsregeling (als je daar aan deelneemt) op onze website.
Reizigers die niet voldoen aan de eisen voor het reizen naar een bestemming, kunnen door de reisbegeleiding, of uitvoerder van de reis geweigerd worden. Kosten door positief testen op de bestemming vallen niet onder onze reisverzekering en komen dus voor rekening van de reiziger zelf.
Hoewel wij ons aan de richtlijnen en regels houden, is deelname aan onze reizen voor eigen risico. Reizigers die zich, ondanks aanwijzingen van de reisbegeleiding of anderen, niet aan de geldende regels houden, zijn zelf aansprakelijk te stellen voor eventuele (financiële) gevolgen.
Als Dolfijn als organisator de reis annuleert, krijg je binnen 14 dagen je geld (excl. de eventuele SGR-bijdrage) terug. Zie voor meer informatie: Corona informatie.

Op onze reizen worden foto's en soms filmpjes gemaakt. Deze worden gebruikt voor het reisverslag en mogelijk ook voor onze reisgidsen, website, nieuwsbrieven en social media.
Help je ons om de website en de reisgids mooi te maken? Vul op het aanmeldingsformulier in of en zo ja, waar wij foto’s waar jij herkenbaar op staat, mogen gebruiken!

Alle op deze website gepubliceerde reizen zijn onder voorbehoud i.v.m. de Corona- maatregelen.