Ibiza - jongerenreis (Spanje)


Status: VOL 
Heen: 20-06-2022
Terug: 02-07-2022
Aantal dagen: 13
Totaal prijs: € 1689,00
Ann.bijdrage:
(optioneel)
€ 78,00
Zakgeldadvies: € 100,00
Reizigers: max. 12
Begeleiders: 2
Leeftijd: 16 t/m 35 jaar
Vertrek: Schiphol
Vertrektijd: 05:25 uur
Vluchtnr: HV 5673
Vanuit: Ibiza
Tijd terug: 01:45 uur
Datum terug: 02-07-2022
Vluchtnr: HV 5678
De terugvlucht van deze reis is gewijzigd. De groep komt nu terug in de nacht van 1 op 2 juli 2022. Aankomst op Schiphol: 02-07-2022 om 01:45 uur met HV 5678

San Antonio is een gezellige badplaats op Ibiza, het bij Dolfijnreizigers populaire eiland. Zon, zee, strand en leuke dingen doen, dat is vakantie op Ibiza. En, als het mogelijk is, kunnen we ook een keer naar een dancefeest gaan. Ibiza staat bekend als een dance- en party-eiland, dus we zullen veel feestvierders tegenkomen!


Mogelijkheden voor excursies en activiteiten
- Ibiza stad
- de hippiemarkt
- een boottocht
- naar een waterpark
- naar een dancefeest (entreeprijs niet inbegrepen, dit betaal je uit je zakgeld)

Hotel Arenal
- ligging aan de boulevard, bij het strand en op 400 m van het centrum van San Antonio, winkeltjes naast het hotel
- verblijf in 2-persoonskamers met tv, badkamer met bad of douche en toilet, balkon
- receptie, lift, restaurant, bar
- tuin met zwembad, ligstoelen en parasols
- tegen betaling: biljart, minigolf, tafeltennis en fitness
- regelmatig entertainment in het hotel of in het naastgelegen hotel


Maaltijden
Ontbijt en diner in het hotel. Lunchen doen we in of buiten het hotel.

Reisdocument
Geldig paspoort of geldige Nederlandse identiteitskaart

Bijzonderheden
Dit is een jongerenreis. Deze kan alleen geboekt worden door reizigers van 16 t/m 35 jaar. Als deze jongerenreis te weinig aanmeldingen krijgt om door te laten gaan, is het mogelijk dat de reis ook geboekt mag worden door reizigers t/m 45 jaar. Je moet voor deze reis goed ter been zijn en minimaal 45 minuten achter elkaar in een redelijk tempo kunnen lopen en kunnen traplopen. Rolstoelen en rollators zijn niet toegestaan. Ook kan de begeleiding maar zeer beperkt loophulp bieden. Er is een beperkt aantal eenpersoonskamers beschikbaar. Toeslag €105,-.. Meer info nodig? Bel of mail Dolfijn.

We weten niet welke regels er in 2022 gaan gelden i.v.m. Corona. Wij houden ons aan de op het moment van de uitvoering van de reis geldende richtlijnen/regels van het RIVM, de Nederlandse overheid en plaatselijke richtlijnen en regels. Deze kunnen anders zijn dan op het moment van aanmelding.
Het is mogelijk dat je hiervoor extra gegevens aan ons door moet geven zoals vaccinatie- en ID of paspoortgegevens. Als, na aanmelding, voor het reizen naar een bestemming extra voorwaarden gaan gelden zoals QR-codes, verplichte vaccinaties, houdbaarheidstermijnen van vaccinaties, testen enz, is de reiziger daar zelf verantwoordelijk voor.
Veranderende of veranderde voorwaarden/eisen voor vertrek of tijdens de reis zijn geen geldige reden van annuleren.
Wanneer wij binnen de overheidsrichtlijnen en -protocollen de reis op een verantwoorde en veilige manier uit kunnen voeren, kun je de reis niet gratis annuleren. Zie hiervoor de ANVR reizigersvoorwaarden art. 9.2 en de voorwaarden van onze annuleringsregeling (als je daar aan deelneemt) op onze website.
Reizigers die niet voldoen aan de eisen voor het reizen naar een bestemming, kunnen door de reisbegeleiding, of uitvoerder van de reis geweigerd worden. Kosten door positief testen op de bestemming vallen niet onder onze reisverzekering en komen dus voor rekening van de reiziger zelf.
Hoewel wij ons aan de richtlijnen en regels houden, is deelname aan onze reizen voor eigen risico. Reizigers die zich, ondanks aanwijzingen van de reisbegeleiding of anderen, niet aan de geldende regels houden, zijn zelf aansprakelijk te stellen voor eventuele (financiële) gevolgen.
Als Dolfijn als organisator de reis annuleert, krijg je binnen 14 dagen je geld (excl. de eventuele SGR-bijdrage) terug. Zie voor meer informatie: Corona informatie.

Op onze reizen worden foto's en soms filmpjes gemaakt. Deze worden gebruikt voor het reisverslag en mogelijk ook voor onze reisgidsen, website, nieuwsbrieven en social media.
Help je ons om de website en de reisgids mooi te maken? Vul op het aanmeldingsformulier in of en zo ja, waar wij foto’s waar jij herkenbaar op staat, mogen gebruiken!

Alle op deze website gepubliceerde reizen zijn onder voorbehoud i.v.m. de Corona- maatregelen.