Wunderland Kalkar All Inclusive (Duitsland)


Status: VOL 
Heen: 03-07-2022
Terug: 10-07-2022
Aantal dagen: 8
Totaal prijs: € 1429,00
Ann.bijdrage:
(optioneel)
€ 68,00
Zakgeldadvies: € 60,00
Reizigers: max. 14
Begeleiders: max. 6
Leeftijd: vanaf 16 jaar
Vertrek: Utrecht Transferium Westraven aan de A12
Vertrektijd: 14:30 uur
Tijd terug: 11:30 uur
Deze reis wordt uitgevoerd als kleine busjesreis. De Mega Schlagerparty kan helaas niet doorgaan.

Zo dicht bij een pretpark heb je waarschijnlijk nog nooit geslapen. Vanuit het hotel loop je zo pretpark Wunderland Kalkar in en dat is nog niet alles! Heel veel is hier inbegrepen en we doen ook leuke excursies. Om de reis compleet te maken is bijna alles in het hotel in de prijs inbegrepen, ook Kernie's Caféstraat waar regelmatig muziek is.
Mogelijke excursies en activiteiten
- onbeperkt bezoek aan pretpark Wunderland Kalkar met veel leuke attracties zoals een zweefmolen, achtbanen, schommelschip, reuzenrad en wildwaterbaan
- Düsseldorf met de Rijnpromenade en gezellig centrum
- Duisburg met gezellig, autovrij centrum, dierentuin of een bijzonder bezoek aan het vroegere fabrieksterrein van de hoogovens
- muziek en gezelligheid in Kernie's Caféstraat

Hotel Barbara of Charlotte
- ligging aan het pretpark, je loopt zo het pretpark in!
- 2-persoonskamers met tv en badkamer met douche en toilet.
- bowling, kegelen, biljart, minigolf en fitness
- Kernie's Caféstraat

Maaltijden
Ontbijt en diner in het hotel. Lunch in of buiten het hotel. Je bent hier op All Inclusive basis, dat houdt in: ontbijtbuffet, lunchbuffet, dinerbuffet, onbeperkt koffie/thee, andere drankjes en hapjes, op gezette tijden gebak, tussen 12.00 en 1.00 uur worden er drankjes met alcohol geschonken, ook die zijn inbegrepen.

Reisdocument
Geldig paspoort of geldige Nederlandse identiteitskaart

Bijzonderheden
Dit is een busjesreis. De busjes hebben niet veel bagageruimte en daarom mag je je bagage niet in een koffer meenemen. Neem je bagage mee in een tas. Koffers kunnen door de reisbegeleiding geweigerd worden. Meer info nodig? Bel of mail Dolfijn!
Je moet voor deze reis redelijk goed ter been zijn en minimaal 30 minuten achter elkaar in een redelijk tempo kunnen lopen en ook zonder veel hulp de bus in kunnen komen. Er is een beperkt aantal rollators toegestaan op deze reis. Ook kan de begeleiding maar beperkt loophulp bieden. Je gaat regelmatig de bus in en uit en er worden bijna elke dag uitstapjes gemaakt. Er is een beperkt aantal eenpersoonskamers beschikbaar. Toeslag € 75,-. Meer info nodig? Bel of mail Dolfijn! Dit is een All Inclusivereis. Dat betekent dat de hele dag of een deel van de dag het eten en drinken in het hotel inbegrepen is. Het is onmogelijk voor de reisbegeleiding om de hele dag te controleren op (teveel) eten en/of drinken. Wij raden deze reis af als je aan de lijn bent of problemen hebt met alcohol.

We weten niet welke regels er in 2022 gaan gelden i.v.m. Corona. Wij houden ons aan de op het moment van de uitvoering van de reis geldende richtlijnen/regels van het RIVM, de Nederlandse overheid en plaatselijke richtlijnen en regels. Deze kunnen anders zijn dan op het moment van aanmelding.
Het is mogelijk dat je hiervoor extra gegevens aan ons door moet geven zoals vaccinatie- en ID of paspoortgegevens. Als, na aanmelding, voor het reizen naar een bestemming extra voorwaarden gaan gelden zoals QR-codes, verplichte vaccinaties, houdbaarheidstermijnen van vaccinaties, testen enz, is de reiziger daar zelf verantwoordelijk voor.
Veranderende of veranderde voorwaarden/eisen voor vertrek of tijdens de reis zijn geen geldige reden van annuleren.
Wanneer wij binnen de overheidsrichtlijnen en -protocollen de reis op een verantwoorde en veilige manier uit kunnen voeren, kun je de reis niet gratis annuleren. Zie hiervoor de ANVR reizigersvoorwaarden art. 9.2 en de voorwaarden van onze annuleringsregeling (als je daar aan deelneemt) op onze website.
Reizigers die niet voldoen aan de eisen voor het reizen naar een bestemming, kunnen door de reisbegeleiding, of uitvoerder van de reis geweigerd worden. Kosten door positief testen op de bestemming vallen niet onder onze reisverzekering en komen dus voor rekening van de reiziger zelf.
Hoewel wij ons aan de richtlijnen en regels houden, is deelname aan onze reizen voor eigen risico. Reizigers die zich, ondanks aanwijzingen van de reisbegeleiding of anderen, niet aan de geldende regels houden, zijn zelf aansprakelijk te stellen voor eventuele (financiële) gevolgen.
Als Dolfijn als organisator de reis annuleert, krijg je binnen 14 dagen je geld (excl. de eventuele SGR-bijdrage) terug. Zie voor meer informatie: Corona informatie.

Op onze reizen worden foto's en soms filmpjes gemaakt. Deze worden gebruikt voor het reisverslag en mogelijk ook voor onze reisgidsen, website, nieuwsbrieven en social media.
Help je ons om de website en de reisgids mooi te maken? Vul op het aanmeldingsformulier in of en zo ja, waar wij foto’s waar jij herkenbaar op staat, mogen gebruiken!

Alle op deze website gepubliceerde reizen zijn onder voorbehoud i.v.m. de Corona- maatregelen.