Egypte All Inclusive met 3 excursies (Egypte)


Status: Op aanvraag
Heen: 28-08-2022
Terug: 08-09-2022
Aantal dagen: 12
Totaal prijs: € 1839,00
Ann.bijdrage:
(optioneel)
€ 87,00
Zakgeldadvies: € 110,00
Reizigers: max. 12
Begeleiders: 2
Leeftijd: vanaf 16 jaar
Vertrek: Schiphol
Vertrektijd: 00:00 uur
Vluchtnr:
Vanuit: Hurghada
Tijd terug: 00:00 uur
Datum terug: 08-09-2022
Vluchtnr:
In onze reisgids is een foutje geslopen m.b.t. de vertrek- en aankomstdag, er staat vertrek op woensdag en aankomst op zondag. Dat moet zijn: vertrek op zondag en aankomst op donderdag. De data zijn wel goed.

Aan de westkant van de Rode Zee ligt El Gouna. Hier liggen het Three Corners Rihana Resort en de Rihana Inn, twee hotels die samengevoegd zijn tot een luxe All Inclusive resort met maar liefst 5 zwembaden. Hier schijnt het hele jaar door de zon en kun je altijd genieten van het mooie strand en de zee. We trekken er natuurlijk ook een paar keer op uit.


Mogelijkheden voor excursies en activiteiten
- met de shuttlebus naar het mooie, grote zandstrand
- naar de Makani Beach Club waar verschillende watersportmogelijkheden zijn
- een woestijnexcursie
- shoppen in El Gouna
- een boottocht

Hotel Three Corners Rihana Resort & Rihana Inn
- ligging in het centrum van El Gouna, 400 m van het lagunestrand, het grote strand ligt op 1500 m, te bereiken met een gratis shuttlebus
- 2-persoonskamers met tv en badkamer met bad en/of douche en toilet
- receptie, verschillende restaurants, 5 bars, poolbar, strandbar en snackbar
- tuin, 5 zwembaden, waarvan 1 met glijbanen, ligstoelen en parasols, supermarkt en winkeltjes
- shuttlebus naar El Gouna, de lagune en de Makani Beach Club
- darts, tafeltennis, volleybal, beachvolleybal, jeu de boules en animatie
- biljart, watersport en fietsverhuur (tegen betaling)
- deels Nederlands sprekend personeel


Maaltijden
Alle maaltijden in het hotel. Tijdens de excursies lunchen we buiten het hotel.
Dit is een All Inclusive hotel, dat wil zeggen dat maaltijden, snacks, ijs, koffie/thee met koekjes (op bepaalde tijden) en door het hotel geselecteerde drankjes (op bepaalde tijden) in de prijs inbegrepen zijn. Verse vruchtensappen, drankjes in flesjes, buitenlandse drankjes en drankjes uit de minibar zijn niet inbegrepen. Die moet je zelf betalen. Tijdens het diner is badkleding niet toegestaan en is een lange broek en een shirt met mouwen voor de heren verplicht.

Reisdocument
Geldig paspoort dat bij aankomst nog minimaal 6 maanden geldig is, een Nederlandse identiteitskaart is niet voldoende! Voor Egypte is een visum nodig, dat wordt in Egypte door de reisbegeleiding geregeld en is in de prijs inbegrepen.

Bijzonderheden
Je moet voor deze reis goed ter been zijn en minimaal 45 minuten achter elkaar in een redelijk tempo kunnen lopen en kunnen traplopen. Rolstoelen en rollators zijn niet toegestaan. Ook kan de begeleiding maar zeer beperkt loophulp bieden. Dit is een All Inclusivereis. Dat betekent dat de hele dag of een deel van de dag het eten en drinken inbegrepen is. Wij raden deze reis af als je aan de lijn bent of problemen hebt met alcohol. Het is onmogelijk voor de reisbegeleiding om de hele dag te controleren op (teveel) eten en/of drinken. In het hotel wordt ook de mogelijkheid om te duiken aangeboden. Dolfijnreizigers mogen NIET duiken, de reisverzekering dekt geen schades als gevolg van duiken. Er is een beperkt aantal eenpersoonskamers beschikbaar. Toeslag € 178,00. Meer info nodig? Bel of mail Dolfijn.

We weten niet welke regels er in 2022 gaan gelden i.v.m. Corona. Wij houden ons aan de op het moment van de uitvoering van de reis geldende richtlijnen/regels van het RIVM, de Nederlandse overheid en plaatselijke richtlijnen en regels. Deze kunnen anders zijn dan op het moment van aanmelding.
Het is mogelijk dat je hiervoor extra gegevens aan ons door moet geven zoals vaccinatie- en ID of paspoortgegevens. Als, na aanmelding, voor het reizen naar een bestemming extra voorwaarden gaan gelden zoals QR-codes, verplichte vaccinaties, houdbaarheidstermijnen van vaccinaties, testen enz, is de reiziger daar zelf verantwoordelijk voor.
Veranderende of veranderde voorwaarden/eisen voor vertrek of tijdens de reis zijn geen geldige reden van annuleren.
Wanneer wij binnen de overheidsrichtlijnen en -protocollen de reis op een verantwoorde en veilige manier uit kunnen voeren, kun je de reis niet gratis annuleren. Zie hiervoor de ANVR reizigersvoorwaarden art. 9.2 en de voorwaarden van onze annuleringsregeling (als je daar aan deelneemt) op onze website.
Reizigers die niet voldoen aan de eisen voor het reizen naar een bestemming, kunnen door de reisbegeleiding, of uitvoerder van de reis geweigerd worden. Kosten door positief testen op de bestemming vallen niet onder onze reisverzekering en komen dus voor rekening van de reiziger zelf.
Hoewel wij ons aan de richtlijnen en regels houden, is deelname aan onze reizen voor eigen risico. Reizigers die zich, ondanks aanwijzingen van de reisbegeleiding of anderen, niet aan de geldende regels houden, zijn zelf aansprakelijk te stellen voor eventuele (financiële) gevolgen.
Als Dolfijn als organisator de reis annuleert, krijg je binnen 14 dagen je geld (excl. de eventuele SGR-bijdrage) terug. Zie voor meer informatie: Corona informatie.

Op onze reizen worden foto's en soms filmpjes gemaakt. Deze worden gebruikt voor het reisverslag en mogelijk ook voor onze reisgidsen, website, nieuwsbrieven en social media.
Help je ons om de website en de reisgids mooi te maken? Vul op het aanmeldingsformulier in of en zo ja, waar wij foto’s waar jij herkenbaar op staat, mogen gebruiken!

Alle op deze website gepubliceerde reizen zijn onder voorbehoud i.v.m. de Corona- maatregelen.