Algarve (Portugal)


Status: Beschikbaar
Heen: 20-06-2022
Terug: 30-06-2022
Aantal dagen: 11
Totaal prijs: € 1839,00
Ann.bijdrage:
(optioneel)
€ 86,00
Zakgeldadvies: € 100,00
Reizigers: max. 12
Begeleiders: 2
Leeftijd: vanaf 16 jaar


Vertrek: Schiphol
Vertrektijd: 00:00 uur
Vluchtnr:
Vanuit: Faro
Tijd terug: 00:00 uur
Datum terug: 30-06-2022
Vluchtnr:
In het zuiden van Portugal ligt de streek de Algarve. Naast de bekende plaats Albufeira ligt het kleine vissersplaatsje Olhos d'Agua. Hier is een gezellig klein centrum met restaurants en barretjes, maar vooral de liefhebbers van water zijn hier aan het goede adres, strand in de buurt en 6 zwembaden bij de appartementen! Olhos d'Agua betekent ogen van het water omdat er op het strand, bij laag water zoetwaterbronnen hun water op het zand laten stromen. Een bijzonder gezicht! Het dorpje Olhos d’Agua is rustiger dan andere toeristengebieden aan de Algarve. Op een half uurtje lopen van het dorpje ligt Balaia Golf Village waar we heerlijk vakantie kunnen vieren!


Mogelijkheden voor excursies en activiteiten
- heerlijk genieten van de zwembaden
- naar het strand
- de bijzondere zoetwaterbronnen op het Praia da Falesia strand
- naar Albufeira of Praia da Oura
- een boottocht langs de kust om dolfijnen te spotten

Appartementen Balaia Golf Village
- op loopafstand van het strand bij Olhos d'Agua (shuttlebus naar het centrum), supermarkt naast het complex
- 2 kamerappartementen voor max. 3 personen met woonkamer met 1 slaapplaats, keuken, balkon
- slaapkamer
- badkamer met bad of douche en toilet
- restaurant, poolbar, fitness, 6 zwembaden
- wellnesscenter met Turks stoombad, massage en bubbelbad (tegen betaling)


Maaltijden
Ontbijt en diner in het restaurant van de appartementen. Lunches regelen we zelf.

Reisdocument
Geldig paspoort of geldige Nederlandse identiteitskaart

Bijzonderheden
Je moet voor deze reis goed ter been zijn en minimaal 45 minuten achter elkaar in een redelijk tempo kunnen lopen en kunnen traplopen. Rolstoelen en rollators zijn niet toegestaan. Ook kan de begeleiding maar zeer beperkt loophulp bieden. Eenpersoonskamers zijn op dit moment niet beschikbaar, Meer info nodig? Bel of mail Dolfijn.

We weten niet welke regels er in 2022 gaan gelden i.v.m. Corona. Wij houden ons aan de op het moment van de uitvoering van de reis geldende richtlijnen/regels van het RIVM, de Nederlandse overheid en plaatselijke richtlijnen en regels. Deze kunnen anders zijn dan op het moment van aanmelding.
Het is mogelijk dat je hiervoor extra gegevens aan ons door moet geven zoals vaccinatie- en ID of paspoortgegevens. Als, na aanmelding, voor het reizen naar een bestemming extra voorwaarden gaan gelden zoals QR-codes, verplichte vaccinaties, houdbaarheidstermijnen van vaccinaties, testen enz, is de reiziger daar zelf verantwoordelijk voor. Veranderende of veranderde voorwaarden/eisen voor vertrek of tijdens de reis zijn geen geldige reden van annuleren. Wanneer wij binnen de overheidsrichtlijnen en -protocollen de reis op een verantwoorde en veilige manier uit kunnen voeren, kun je de reis niet gratis annuleren. Zie hiervoor de ANVR reizigersvoorwaarden art. 9.2 en de voorwaarden van onze annuleringsregeling (als je daar aan deelneemt) op onze website.
Reizigers die niet voldoen aan de eisen voor het reizen naar een bestemming, kunnen door de reisbegeleiding, of uitvoerder van de reis geweigerd worden. Kosten door positief testen op de bestemming vallen niet onder onze reisverzekering en komen dus voor rekening van de reiziger zelf.
Hoewel wij ons aan de richtlijnen en regels houden, is deelname aan onze reizen voor eigen risico. Reizigers die zich, ondanks aanwijzingen van de reisbegeleiding of anderen, niet aan de geldende regels houden, zijn zelf aansprakelijk te stellen voor eventuele (financiële) gevolgen.
Als Dolfijn als organisator de reis annuleert, krijg je binnen 14 dagen je geld (excl. de eventuele SGR-bijdrage) terug. Zie voor meer informatie: Corona informatie.

Op onze reizen worden foto's en soms filmpjes gemaakt. Deze worden gebruikt voor het reisverslag en mogelijk ook voor onze reisgidsen, website, nieuwsbrieven en social media.
Help je ons om de website en de reisgids mooi te maken? Vul op het aanmeldingsformulier in of en zo ja, waar wij foto’s waar jij herkenbaar op staat, mogen gebruiken!

Alle op deze website gepubliceerde reizen zijn onder voorbehoud i.v.m. de Corona- maatregelen.