De Rijp (Nederland)


Status: VOL 
Heen: 30-07-2022
Terug: 06-08-2022
Aantal dagen: 8
Totaal prijs: € 1199,00
Ann.bijdrage:
(optioneel)
€ 55,00
Zakgeldadvies: € 80,00
Reizigers: max. 36
Begeleiders: max. 7
Leeftijd: vanaf 16 jaar
Vertrek: Utrecht Transferium Westraven aan de A12
Vertrektijd: 14:00 uur
Tijd terug: 11:30 uur
Dolfijn is elk jaar vaste klant in hotel de Rijper Eilanden in De Rijp. Je kijkt je ogen uit in dit hotel want overal zie je bijzondere dingen, van oude bewaarblikken tot kermisspullen. Buiten staan zelfs botsautootjes! We gaan leuke dingen doen zoals een dagje naar Volendam. Deze reis is ook geschikt voor reizigers die het wat rustiger aan willen doen, als je een keer een dagje niet mee wilt op excursie, kan dat.


Mogelijke excursies en activiteiten
- de Zaanse Schans met mooie molens, een klompenmaker, oude huisjes en winkeltjes
- een van de kleine dierenparken in de buurt
- een dagje Volendam met een boottocht naar Marken
- met de historische bus van het hotel een rondrit maken
- pootje baden in de Noordzee
- naar een van de leuke plaatsen in de buurt, zoals Enkhuizen, Hoorn en Alkmaar

Hotel De Rijper Eilanden
- ligging aan de rand van De Rijp op 18 km van Volendam
- 2- of 3-persoonskamers met tv en badkamer met douche en toilet.
- hoofdgebouw met receptie, lift, lounge, bar/restaurant, terras aan het water, theater
- De slaapkamers liggen in het hoofdgebouw of bijgebouw dat op 20 m van het hoofdgebouw ligt, ook hier is een lift.


Maaltijden
Ontbijt en diner in het hotel. Lunch in of buiten het hotel.

Reisdocument
Geldig paspoort of geldige Nederlandse identiteitskaart

Bijzonderheden
Je maakt deze reis alleen met Dolfijnreizigers en –begeleiders. In de bus zitten, tijdens de reis, geen andere toeristen. Je moet voor deze reis redelijk goed ter been zijn en minimaal 30 minuten achter elkaar in een redelijk tempo kunnen lopen en ook zonder veel hulp de bus in kunnen komen. Er is een beperkt aantal rolstoelen en rollators toegestaan op deze reis. Ook kan de begeleiding maar beperkt loophulp bieden. Je gaat regelmatig de bus in en uit en er worden bijna elke dag uitstapjes gemaakt. Er is een beperkt aantal eenpersoonskamers beschikbaar. Toeslag € 182,-. Meer info nodig? Bel of mail Dolfijn!

We weten niet welke regels er in 2022 gaan gelden i.v.m. Corona. Wij houden ons aan de op het moment van de uitvoering van de reis geldende richtlijnen/regels van het RIVM, de Nederlandse overheid en plaatselijke richtlijnen en regels. Deze kunnen anders zijn dan op het moment van aanmelding.
Het is mogelijk dat je hiervoor extra gegevens aan ons door moet geven zoals vaccinatie- en ID of paspoortgegevens. Als, na aanmelding, voor het reizen naar een bestemming extra voorwaarden gaan gelden zoals QR-codes, verplichte vaccinaties, houdbaarheidstermijnen van vaccinaties, testen enz, is de reiziger daar zelf verantwoordelijk voor.
Veranderende of veranderde voorwaarden/eisen voor vertrek of tijdens de reis zijn geen geldige reden van annuleren.
Wanneer wij binnen de overheidsrichtlijnen en -protocollen de reis op een verantwoorde en veilige manier uit kunnen voeren, kun je de reis niet gratis annuleren. Zie hiervoor de ANVR reizigersvoorwaarden art. 9.2 en de voorwaarden van onze annuleringsregeling (als je daar aan deelneemt) op onze website.
Reizigers die niet voldoen aan de eisen voor het reizen naar een bestemming, kunnen door de reisbegeleiding, of uitvoerder van de reis geweigerd worden. Kosten door positief testen op de bestemming vallen niet onder onze reisverzekering en komen dus voor rekening van de reiziger zelf.
Hoewel wij ons aan de richtlijnen en regels houden, is deelname aan onze reizen voor eigen risico. Reizigers die zich, ondanks aanwijzingen van de reisbegeleiding of anderen, niet aan de geldende regels houden, zijn zelf aansprakelijk te stellen voor eventuele (financiële) gevolgen.
Als Dolfijn als organisator de reis annuleert, krijg je binnen 14 dagen je geld (excl. de eventuele SGR-bijdrage) terug. Zie voor meer informatie: Corona informatie.

Op onze reizen worden foto's en soms filmpjes gemaakt. Deze worden gebruikt voor het reisverslag en mogelijk ook voor onze reisgidsen, website, nieuwsbrieven en social media.
Help je ons om de website en de reisgids mooi te maken? Vul op het aanmeldingsformulier in of en zo ja, waar wij foto’s waar jij herkenbaar op staat, mogen gebruiken!

Alle op deze website gepubliceerde reizen zijn onder voorbehoud i.v.m. de Corona- maatregelen.