Vaals (Nederland)


Status: VOL 
Heen: 13-06-2022
Terug: 20-06-2022
Aantal dagen: 8
Totaal prijs: € 1059,00
Ann.bijdrage:
(optioneel)
€ 48,00
Zakgeldadvies: € 80,00
Reizigers: max. 7
Begeleiders: 2
Leeftijd: vanaf 16 jaar
Vertrek: Utrecht Transferium Westraven aan de A12
Vertrektijd: 14:00 uur
Tijd terug: 13:00 uur
Vorig jaar was Dolfijn voor de 10e keer te gast op Landal Hoog Vaals en ook dit jaar kun je weer genieten van de luxe bungalow, het mooie uitzicht over het heuvellandschap en alle leuke dingen die we kunnen gaan doen deze week. We zitten heel dicht bij België en Duitsland, dus we maken er een internationale vakantie van! Ook op het park is er veel te doen, zwembad, bowlingbanen, gameroom en fietsverhuur. We trekken er met het busje op uit.


Mogelijke excursies en activiteiten
- het Drielandenpunt met labyrint en uitkijktoren
- naar de glasblazer in Vaals
- Valkenburg en Maastricht
- naar Aken met het openbaar vervoer
- naar de gezellige stad Luik of het openluchtmuseum Bokrijk in België
- bij het Hijgend Hert in Vijlen de lekkerste Limburgse vlaai eten

Bungalowpark Landal Hoog Vaals
- ligging in de heuvels van Zuid-Limburg, aan de rand van Vaals, op 5 km van het Drielandenpunt
- 2-persoonskamers in een luxe 10-persoonsbungalow
- woon-eetkamer met tv, sfeerhaard, luxe open keuken, terras met tuinmeubelen
- 2 slaapkamers, apart toilet en douche op de begane grond. Op de 1e etage: 3 slaapkamers, toilet, badkamer met bubbelbad, badkamer met douche, toilet en sauna, kamer met zonnebank
- restaurant, snackbar, winkel, fietsverhuur, bowling, speelhal
- overdekt zwembad met glijbaan en bubbelbad


Maaltijden
Het ontbijt en de lunch maken we zelf of we lunchen ergens onderweg. ’s Avonds eten we in een restaurant op of buiten het park of we halen een keer eten in huis.

Reisdocument
Geldig paspoort of geldige Nederlandse identiteitskaart

Bijzonderheden
Je moet voor deze reis goed ter been zijn, minimaal een half uur, zelfstandig en in een goed tempo achter elkaar (zonder loophulp) kunnen lopen en goed kunnen traplopen. Op deze reis is geen loophulp(middel) mogelijk. Meer info nodig? Bel of mail Dolfijn!
Er is 1 eenpersoonskamer beschikbaar. Toeslag € 50,-. Dit is een busjesreis. De busjes hebben niet veel bagageruimte en daarom mag je je bagage niet in een koffer meenemen. Neem je bagage mee in een tas. Koffers kunnen door de reisbegeleiding geweigerd worden.

We weten niet welke regels er in 2022 gaan gelden i.v.m. Corona. Wij houden ons aan de op het moment van de uitvoering van de reis geldende richtlijnen/regels van het RIVM, de Nederlandse overheid en plaatselijke richtlijnen en regels. Deze kunnen anders zijn dan op het moment van aanmelding.
Het is mogelijk dat je hiervoor extra gegevens aan ons door moet geven zoals vaccinatie- en ID of paspoortgegevens. Als, na aanmelding, voor het reizen naar een bestemming extra voorwaarden gaan gelden zoals QR-codes, verplichte vaccinaties, houdbaarheidstermijnen van vaccinaties, testen enz, is de reiziger daar zelf verantwoordelijk voor.
Veranderende of veranderde voorwaarden/eisen voor vertrek of tijdens de reis zijn geen geldige reden van annuleren.
Wanneer wij binnen de overheidsrichtlijnen en -protocollen de reis op een verantwoorde en veilige manier uit kunnen voeren, kun je de reis niet gratis annuleren. Zie hiervoor de ANVR reizigersvoorwaarden art. 9.2 en de voorwaarden van onze annuleringsregeling (als je daar aan deelneemt) op onze website.
Reizigers die niet voldoen aan de eisen voor het reizen naar een bestemming, kunnen door de reisbegeleiding, of uitvoerder van de reis geweigerd worden. Kosten door positief testen op de bestemming vallen niet onder onze reisverzekering en komen dus voor rekening van de reiziger zelf.
Hoewel wij ons aan de richtlijnen en regels houden, is deelname aan onze reizen voor eigen risico. Reizigers die zich, ondanks aanwijzingen van de reisbegeleiding of anderen, niet aan de geldende regels houden, zijn zelf aansprakelijk te stellen voor eventuele (financiële) gevolgen.
Als Dolfijn als organisator de reis annuleert, krijg je binnen 14 dagen je geld (excl. de eventuele SGR-bijdrage) terug. Zie voor meer informatie: Corona informatie.

Op onze reizen worden foto's en soms filmpjes gemaakt. Deze worden gebruikt voor het reisverslag en mogelijk ook voor onze reisgidsen, website, nieuwsbrieven en social media.
Help je ons om de website en de reisgids mooi te maken? Vul op het aanmeldingsformulier in of en zo ja, waar wij foto’s waar jij herkenbaar op staat, mogen gebruiken!

Alle op deze website gepubliceerde reizen zijn onder voorbehoud i.v.m. de Corona- maatregelen.